komigen nu



Såhär uttråkad är jag i väntan på gävleflickorna. VI riktiga dalmasar är alltid i tid..


glada dagar, saknaden efter muffinsen

Jag borde vara överlycklig och glad just nu. Men nu snurrar mina tankar runt.. Ett år har nu gått och vipps så är allt bra igen men med ett litet besked så ändras allt.

Nu ska vi mysa till lite filmer, Ida och Kicki kommer förbi också <3


hey you bitch

Städat i huset, nu ska vi fixa oss lite sen åka på söndags lunch hos mormor&morfar :)
Hade en rolig kväll igår. Stannade hos mig ett bra tag. Ungefär hela kvällen haha.

En väldigt snygg bild på två trötta själar på stan;)

hey, rock rock rock



Rejält rolig kväll, tills ja slockna... Nu ska vi laga sen blir det återställare och en till rolig kväll. Kanske utan tårar och satelit samtal från sin sötnos.
 




<3

jag mår piss.. Jag saknar min pojke

bodyguard

jag och min flickvän även livvakt ( på engelska bodyguard) fixa oss, Cassandra lagar mat och sabina hänkar på när de är förfix nu väntar vi in josse:) GUD vilken bra kväll!


soooo my style

Känns som det kommer bli en bra dag. 2 intressanta föreläsningar på G , stan och fixa lite, antagligen fika hos min kusin vars dotter fyller 2, möta Cassandra.. Samla in snygg josse,kicki,sabina och Cassandra hos mig för en mysig middag med vin som pricket över i:et..  Idag bär ja faktiskt min puff ärmade tröja, den gör premiär i Gävle faktiskt. Puff ärmat blir nog något stort .. yes

Och eftersom jag är mognast i stan så levererar jag denna, Soo my style


godnatt

Nu är det godnatt dags. Har ett roligt sällskap på sms som håller mig sällskap, vilket är skönt eftersom jag är överdrivet pigg... inte bra! så jag ger er en oerhört het bild på mig själv, Min och Sabinas stora underhållning när vi är ifrån varandra är att mms:a. Detta är då en av alla 1000 bilder vi ger på varandra


ses om ett tag


en tröttis malin gör sig redo för powernap




moget är bra

Påtal om inget har jag insett nu senaste dagarna att jag är ganska mogen av mig. Tydligen tycker en viss läsare väldigt mycket om mig så hon fortsätter bara ösa på:) blir bara mysigare och mysigare. Nu är det dags för en powernap.


sen lunch och massa prat

Sitter i skolan, ska strax skriva en ledarskapsfilosofi.. Har en slapp dag med en liten föreläsning efter lunch.. Ska dock inte äta lunch så har köpt en macka nu för att hålla ut.. Sparar mig till en mysig sen lunch istället (med Sabina).

Nu vill Rebecka ha sin dator haha!:)

Hey you

Oh I just älskar att skriva på Enligsh :)


mys-snack

Efter en lång skoldag mötte jag Kicki på stan, vi gick runt lite sen var det dags att möta Sabina. Gick runt en snabbis sen satt vi oss på waynes, väntade in Josefin och sedan blev det massa mys-snack
Nu sitter vi hemma hos mig och gör absolut ingenting, jo Josefin blir äcklad av min hund... ackackack


mys-snack

Efter en lång skoldag mötte jag Kicki på stan, vi gick runt lite sen var det dags att möta Sabina. Gick runt en snabbis sen satt vi oss på waynes, väntade in Josefin och sedan blev det massa mys-snack
Nu sitter vi hemma hos mig och gör absolut ingenting, jo Josefin blir äcklad av min hund... ackackack


torsk

Träningen gick bra, i morgon blir det gym med Madde(skaförsökafåmedSabinatrordefunkar) Sen en runda på stan för lite shopping.. Ne inte för min del... Dock ska jag klacka om ett par skor!:)
Nu har vi tänkt se en skräck film innan vi somnar. I morgon blir det skola men tjejen med kollen har ingen aning om när vi börjar eller vart vi ska vara någonstans.. men äsch ;)

Du är bäst


underbart

Efter en mysig promenad sitter jag nu och tittar på film medans Sabina bakar bullar (enmysighemmafru)
Om tre timmar är det dags för att fyspass med laget. Idag betalar vi även resan tll Cypern!  Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen. :) Fick hem mina skor på posten idag, uuunderbart!


Haha :)

Men herregud. Jag kallar väl honom vad jag vill?:) Hans namn kommer säkert komma sen, men jag väljer själv när. Och gillar du inte bloggen, hey you... sluta läsa? svårare än så är de inte.
sååå nu ska jag skriva till filuren (som ja kallar han hur mkt du än vill) sen ta en promenad med Sabina.

Hejsan anonym, igen

Din onödigt tråkiga anonyma människa....   :)
Filuren = bävern = min skogshuggare = min trästam = min vapendragare = min och inte din = allt i ett och jag kallar han vad jag vill utan att du ska lägga en komentar :)

puss

Glad att höra att Bävern saknar sin bäver(samt trädstam). Det uppskattas väldigt mycket... pusspåbävernosen och världens finaste leende.


hallåjsan

Sitter i skolan, trött som en idiotapasovandespåenölburk...
Första "riktigta"skoldagen på tre veckor ungefär.  I och för sig har vi utbildning + projekt vecka framför oss men jag är död hur som helst..  Nu längtar jag hem till min flickvän och pollen.
Men drar på mig mössisen och härdar mig ut i kylan.

Läs dessa bloggar gott folk. www.kristinsundbergs.blogg.se , www.foochs.blogg.se , www.mcaria.blogg.se , www.usabel.se och www.miaw.devote.se


kalas

för trött... Trots lite folk i lokalen så hade vi skit kul:)
Nu väntas träning och massa mys med världens bästa morfar som fyller år.

tummen upp

Godmorgon.
Har precis vaknat upp med min tjej. Nu blir det en lugn morgon med frullis och fixis. Sen vidare mot läkerol för att se match och skriva lite rapport. Eftersom det inte varit så mycket matcher i veckan lär jag se i helgen, och eftersom detinte är så mycket matcher för Sabina i veckan lär hon se denna helg hon med. Så vi kommer sitta i ishallen och skriva.

Nu ropar min vovve, kanske borde låta henne springa ut lite...  Längtar till kvällen!:)


bondisen godis brudarna filur och min bästa sabina

mysiga tjejer hos kicki, så skönt att krama om dom igen! mina smådruvortillpatttjejejjeer. Självklart hade dom ätit så mkt godis så att sängen brakat sönder.. smartisar!;)

Nu ska jag gosa ner med filuren och Sabina i sängen, eller iaf filurens röst.. Har varit jätte stel och grinig senaste dagarna men nu har jag lite glädje i kroppen igen.. Plus nu är det bara 13 dagar kvar tills jag får krama om dig igen!

Sandra vart håller du hus? Saknar dig.. antar du är bonde i morgon;)


thaisarna

thai mat ( igen ) med mamy och Sabina. Idag blir de kramkalas för min del! TJEJERTJEJERTJEJER VAD JAG SAKNAT ER!


myskväll check

nu har jag gjort massa nytta.Åt precis en liten sallad, nu ska jag lägga mig på golvet och köra lite magstyrka sen ta mig mot Kicki. Sabina tar sig hit idag så hon är med på myskväll med mina damisar. Nu ropar magen på träninbg. puss


hey you

Uppe med tuppen, ätit lite frukost/lunch med papy:) vilket inte händer så ofta.. Nu ska jag vänta på Marcus sen blir de att ta tag i lite ärenden. Hem och försöka träna lite sen städa upp innan kvällen. Man vet aldrig vart någonstans tjejmyset hamnar.  Blir mjukis tills jag vet hur planerna ser ut, finns ingen ork i mig att klä på mig åtsittande kläder idag... slappslappslappp
Vad fint rummet blev kicks!

Såhär tråkigt kan man ha på en tågresa när man mmsar med sin simpa.


:)

Dom är från Topshop :) men ja har köpt dom från en annan sida ( eller min syster fixade åt mig )


klackisarochjag

Det blev ett par svarta klackar, fårse hur länge dom håller. Är bombsäker på att dom max håller 3-5 gånger pga att dom är från din sko, men fick ju rabatt så då göre fasiken inge..;) Sen tog jag med kicki till solarieöna och till skolan för att skriva lite prov. Provet gick bra så de firade vi med thaimat!:)  blev smällfeta och somna i sängen.. Sen vare dags för två timmar träning, idag körde vi på bra.. gogogo strömsbro!

nu är ja trött och utsilten, i morgon bitti ska man upp och fixa lite saftis för helgen sen får jag se om Sabina anländer i morgon eller på lördag. Fredags kvällen bjuder på massavis med kramar med mina favorit brudar som ja saknat ihjäl mig efter!!


all in my head

Dags för att köra igenom lite plugg, stryka, magstyrka, sola,köpa skor,göra prov,hem powernap, träning ( Kicki ska vara med i bilden men vet inte hur hennes schema ser ut idag )

nu blir de yougurt + macka igen. Mummsa

1 dag
8 dagar

OBS lite ändringar, filur kommer tidigare = 14dagar

go sweden go

Sov en timme så jag kunde hålla mig vaken till hockeyn inatt. Me and papylove ska se och jag ska skriva lite rapporter om matchen. ( scouten malin ) . Nu ska ja ta tag i pluggningen, samt lite gott att äta... mumms yougurt och macka.. Plus jag hoppas att ni kollar so you think you can dance! :)

Tack för texten idag skruttis. Den hjälpte mitt sura humör. Du är bäst


hejsan:)

För folk som inte förstår:)
tredje nedräkningen : 16 dagar = Ja min filur kommer hit men ops, fanns det någon mer än honom? Ne:)

Gymmat med madde (sandrasvek) nu ska jag plugga sen skriva rapport om jag orkar hålla mig vaken. I morgon blir det köpa skor, fixa innan sabina kommer och skriva lite prov.

ps, väldigt mogen komentar.. Ska bara kolla din IP adress nu så vet vi båda sen att du slipper vara anonym :)


nedräkningar kan va bra ibland

Glömde att jag har mer saker att räkna ner till. Så Cassandra nu skriver ja ner flera nedräkningar;)

första nedräkningen : 2 dagar
andra nedräkningen : 9 dagar
tredje nedräkningen : 16 dagar

Nu väntar jag på Marcus så ska vi äta en lunch på stan, sen ska ja kolla runt lite.  Möta Sandra och Madde för att gymma lite. Sen ikväll blir det lite hockey/apu med pappa:)

mysigastedu

Räknar ner dagarna.
17


hallelujah

Har varit väldigt nere pga beskedet om vovven så tog mig en powernap.
Sen har jag städat och sorterat lite i mitt rum. Saknar att ha mitt stora rum i källaren, får panik av det här lilla piss rummet. Ikväll ska jag försöka plugga lite. Och avsluta kvällen med mysiga filuren på telefonen. Tack för du tröstat idag sötnos!

Dags för träning med sköna gröna strömsbro, trist att bella låtsas ha huvudvärk;) och att Ida är sjuk. Men vi andra får bränna lite fettis och ha skoj. 
 

bebis

familjens ögonsten har tumör och ska bli opererad den 2a Mars. Men hon våran pärla klarar allt <3 älskar dig min bebis


ett till par bebisar i samlingen

"uppe med tuppen"

nu ska ja försöka få i mig lite frukost sen till veterinären med lady...otäckt!
Sen blir det hem och städa och ladda för träningen ikväll, och nu tar jag för givet att bellsan dyker upp så vi kan skaka tillsammans!:)

Mina nya skor!:)


lårkakis

Såg en riktigt bra film med sjuklingen kickan idag, uschans vad jag saknar henne!
sen tog jag mig till träningen. Skönt att springa av sig lite, dock gick det piss
Hur som helst är det i alla fall bestämt nu att laget ska till Cypern på träningsläger. Så längtar till påsklovet:)
Längtar efter dig också skruttis:)

ps. min lårkaka är bedrövlig...


tomt

Godmorgon.
vaknade precis upp ensam i säng, inte samma mysiga känsla..
Tänkte ta en promenad i det fina vädret men först blir det lite mat/frukost.
Ikväll är de träning och jag nästan längtar efter att få röra bollen...
Saknar dig


Åre resa

Kommit hem från en helg i Åre. Har haft det jätte bra:)
När ja kom i fredags åkte vi upp till en av filurens stugor, filuren åkte och handlade lite mat sen var de en lugn fredag. Vi lagade mat och sen blev det massa tv och film tittande. Somnade sedan sött i sängen.

Lördagen låg vi och drog oss i sängen ett bra tag, åt frukost och såg lite tv sen åkte vi till ett ställe där de är ett stort fint vattenfall på sommaren som nu va täckt med massa snö och is. Där hade dom byggt en grotta/is iglo som vi gick in i. Var jätte fränt och fint, självklart så ramlade jag på isen där inne och har nu en skadad handled;)
Kvällen blev tacos mys + melodifestivalen samt kom två vänner till filuren dit och var sällskap. En lång mysig kväll framför tvn och en myspysig natt.

Söndag (alla hjärtans dag). Var tanken att vi skulle gå upp tidigt men det blev inte riktigt så, på med fartsnygga hjälmen så åkte vi skoter ( ja jag ramlade av och blev riktigt snö mulad av skotern) men sen satt ja kvar hela resan, trots alla hinder och nära döden tankar haha:) var jätte fint uppe på bergen, man såg ut över åre. Mysigt var de:) Sen lite mys framför tvn ta farväl av varandra och nu sitter jag här.


hejdå gävle,igen

trött flicka ska ta sig mot tågstationen. Om några timmar är jag i Åre.


<3

Hemma hemma, dags att packa om.
puss:)

saknar dig

Utkast: Feb. 11, 2010

Fick säga hejdå till Simon igår(jäkligt kallt men vad gjorde de), se hockey med bra sällskap, trots kass match(grattis mora), fick en sista natt med min gosgos tjej.

Har försökt skrivit detta inlägg antal gånger, men inget kommer upp så vet inte hur de slutar haha..

Tack Sandra, dags för churtan snart igen va?:)
,

.

fuck all this

.

fuck all this

fighter

Natten har inte fungerat som den ska.. Vaknat till och från och tankarna bara flyger igenom mitt huvud. Är nu jag borde sätta på låten med Demi som brukar peppa upp mig.. Men inte ens den hjälpte i morse. Kanske behöver jag Calles peptalk men var för trött för att åka in till GBG i morse.. pga sömnbrist..

Jag hoppas att dagen kan ge mig lite peppning för just nu är ja ett vrak full med depp. Saknar tjejerna hemma.. mina riktigt goa bra vänner som inte finns vid min sida just nu.. usch usch usch.. gillas inte

Fast har turen att ha Sabina här såklart.. Men nu ska ja inte deppa ner er också.. kramhej

Jag är inte lika stark som du
har inte samma tålamod som du
men jag har haft tålamod sen i somras
Har väntat så länge på allt
jag har funnits där vid din sida
jag har stått ut med bråk
jag har bidragit med bråk
jag har sagt förlåt
jag har fått höra förlåt allt för många gånger
men nu är mitt tålamod slut.. hejdå

pussis

Skönt att träffa Simon efter allt skrivande en lång tid utan att ses.. :) Även fått höra lite norska mellan han och hans broder haha...

Nu umgås jag med Jens och Sabina.. Har inte träffat Jens på evigheter men han är sig lik ( lite längre hår bara )
PLus han har skaffat sig en fjälla = brud.. :)

I morgon blir de göteborg.

Vad va de ja sa? :)


:)

mysigaste!!

myspys



Jag och min pojkvän bestämde oss för en mysdag i bara underkläder. mysigaviär

halhalhalva inne

Dags för bio:)

Här är min babys blogg www.foochs.blogg.se (även min lillbaby fridas blogg, saknar dig räkan)

Enligt Sabina har ja mer än halva inne för morgondagen;)

tiktooook

Ska ta mig ner mot knalle för att kolla lite, senare in emot stan.. Är shoppppingsugen..:)
Sabina går i skolan så jag har passat på att diska här hemma eftersom jag var den som fick sovmorgon..
Ikväll blir det som sagt bio mys, sen blev det att ja ska träffa simon iaf. Så i morgon blir de att umgås med den pricken.

Jag vet att du läser, glöm honom :)


let it rock

Resan till Åre är bokad och klar. Chaatjiiing.

Jag sabina och Cassandra har suttit på Viskan hela dagen. Det blev inge Simon,fårse om hur ja gör om ja har tid någon annan dag..  Nu har jag och Sabina hyrt film " dumpa honom" till en mysig kväll här i soffan. Med nudlar till middag, vi är fortfarande mätta från gårdagen haha!:)

Nu ska jag umgås med min syster Sabina. pussas

Kicki kan du svara på mina sms... börjar få lite damp....

pussisar

Är ganska dålig på att skriva när jag är här.. Ursäkta:)
Igår åkte vi in till GBG för att se papy spela.. Sen åt vi en god lunch på min favorit resturang Jensens bööööfhuus. Och samt lite shopping:) ett par skinnbyxor, ett par nyafräna leggins med "latex", en söt tröja och ett armband.

Idag ska jag vara med Simon och sen vet jag inte så mycket mer. Och i morgon ska jag nog kolla efter lite mer shopping:)

pussis på er läsare / kanske inte alla

Bye Bye Gävle. Vet inte hur mycket jag kommer skriva blogg närmaste veckan. Det visar sig:)

mysiga veckot

Nu har ja packat för mina resor.. Känns bra:) Kan ja ta en lugn torsdag kanske till och med utgång när ja saknar tjejerna så mkt;) haha.. Sen blir det en resa till, visst kan bli ändrade planer det vet man inte! Träffa mina underbara systrar!!

Nu längtar jag till damerna i Borås!! I morgon är det knytkalas hos Cassandra. Ska bli så härligt att krama om snyggisarna igen!! Sen hinna träffa Simon på söndag och har han tur får han också en kram. Kan inte lova något;)

längtar!!

Världens bästa veckor närmar sig.
1 hinna träffa alla i borås och min bästaste Sabina<3
2 åka på mer äventyr
3 Ha sabina här en hel vecka och bara för att fixa pricken över i:et så kommer Cassiiii hit och förgyller vardagen med lite dalamys!:)

hi hi

Godmorgon.
nu har jag damsugat övervåningen.. Okej pappa tog toaletten men komigen, resten gjorde jag själv.
Ska försöka få i mig lite mat innan idrotten. Vi har ledarskap just nu ,så är vi i olika grupper som håller i själva lektionerna.

Efter skolan tänkte jag sola sen åka till mormor och morfar innan träningen, fika lite med kusin jullan kanske? Alex dissar väl såklart. Hon blir stor flicka i morgon. 15 år, och eftersom inte jag kan fira henne så vill ja träffa henne idag. Ska bara säga att jag har världens, världens bästa släkt.. :) ser mina kusiner mer som syskon.

Dags för mat och sätta upp mitt ultra korta hår i en toffs......
J
ag och anna i julas. Anna är gois som godis ;)


rajtantajntan lillebror

Ångest över godiset men åt nte så mkt när ja tänker efter... syndiga kicki...;)
Efter en lekstund med kicki drog vi till Honken för att se världens sämsta film... kanske överdriver lite men den va iaf inte värd att vila ögonen på.. "2012" och bara för ja säger sådär så kommer de antagligen hända..

Nu ska ja krypa ner i sängne, sen upp för att packa/städa till min lilla "semester" . Blir först Borås en vecka sen Åre över helgen till Filuren och Kicki kanske följer med så då blire rajtantajtan med spänning. ( ja om mamma eller pappa läser har ja inte berättat om resan till er än, nu vet ni haha

Nu kallar sängen, puss och godnatt småfolket


kortishåris

sjukling som man är tog man sig ur sängen för att söka sommarjobb, klippa håret och inskaffa sig lite nya underkläder. ÄNTLIGEN kan även jag köpa söta och inte tantiga.. haha! slå den du..

påvägen hem tror jag förbi kickan, ska slänga iväg ett sms till josse om hon har lustenpusten att komma förbi också:) Och ja... mitt hår är svin kort nu! inte för att de va långt innan.. ajajaj

utttttråkad

Utttttttråkad...
Och jag behöver verkligen klippa mig .. hatar att ha såhär kort hår...

febrig

Feberfeberfeber.. känns ju väldigt toppen..
så i morgon blir en onsdag då jag enbart ska friskna till. Vilket inte gillas enligt mig för då missar jag två dagars träning och det ger mig panik. Har skrivit lite med Simon idag vilket jag saknat väldigt mycket. Han lever alltså..:) känns bra

Har antagligen två uppbokade helger nu, pank malin får försöka såara lite pengar;) mitt ekonomi test med mamma och pappa kanske är bra men gud vad man lär tänka för en gångs skull, har ja ju aldrig gjort innan... ;)


loveyou

Sis. Jag är pank på luren, men ska jag ringa ikväll efter träningen ?:)

pärlan

Jag som tyckte att gympasset va ganska slappt mot va de kan va ändå har ja träningvärk som satan.. Julia och ja körde nog på helt okej ändä;) Huvudvärken,magonten försvinner inte men ska pallra mig till skolan ändå. Tog en liten sovmorgon för att se om det skulle bli bättre, men ikke..

Idag blir de en mysig ridtur med min pärla. Sen får jag se om jag tränar ikväll, borde kanske vila?

Snygg header kickan!;)


uschsis

Blev gym istället för löpning.. Efter passet åkte jag förbi mormor, sov lite och fick mysig massage som allitd! Sen var det dags för fotbollsträning och idag gick det åt pipsvängen.. USCH

Nu ska jag ta tag i pluggningen, prov i morgon... Första provet för mig sen jag började 2an tror jag:P

sexigast



godmorgon

Godmorgon.
Efter massa sena nätter hag jag nu insett att jag måste lära mig somna tidigare. Tvivlar dock på att det kommer funka. Slapp klädsel idag men vad gör det.. en lektion, löpning sen fotbolls träning. Så ingen idé att vara fixad inte. Ikväll blir det pluggning till provet i morgno, har inte ens tittat igenom vad det handlar om.. bra malin!

Ha en bra dag.

RSS 2.0