Åre resa

Kommit hem från en helg i Åre. Har haft det jätte bra:)
När ja kom i fredags åkte vi upp till en av filurens stugor, filuren åkte och handlade lite mat sen var de en lugn fredag. Vi lagade mat och sen blev det massa tv och film tittande. Somnade sedan sött i sängen.

Lördagen låg vi och drog oss i sängen ett bra tag, åt frukost och såg lite tv sen åkte vi till ett ställe där de är ett stort fint vattenfall på sommaren som nu va täckt med massa snö och is. Där hade dom byggt en grotta/is iglo som vi gick in i. Var jätte fränt och fint, självklart så ramlade jag på isen där inne och har nu en skadad handled;)
Kvällen blev tacos mys + melodifestivalen samt kom två vänner till filuren dit och var sällskap. En lång mysig kväll framför tvn och en myspysig natt.

Söndag (alla hjärtans dag). Var tanken att vi skulle gå upp tidigt men det blev inte riktigt så, på med fartsnygga hjälmen så åkte vi skoter ( ja jag ramlade av och blev riktigt snö mulad av skotern) men sen satt ja kvar hela resan, trots alla hinder och nära döden tankar haha:) var jätte fint uppe på bergen, man såg ut över åre. Mysigt var de:) Sen lite mys framför tvn ta farväl av varandra och nu sitter jag här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0