uppsala dag

Haft en grym dag i uppsala:) världens bästa parkering hittade vi också! Kom dit vid halvtolv tiden, gick runt och fyndade :) sen en mysig lunch! vissa snusa och drack kaffe, vissa bara njöt;) Dock när vi skulle åka hem bestämde sig Barney för att dra lite för mycket till höger.... så istället för att åka hem blev det ut på motorvägen mot sthlm;)

Nu ska jag bege mig mot Sagamingredos

fyndade lite bas saker idag. Dock insåg ja att det blev jävla mkt randigt haha..

kämpa

Nu kommer Annabanna, sen tar vi bilen till Uppsala. Kommer bli en härlig dag! Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt.. Sol kan de få vara när vi är vid stranden, inte i affärerna!:)
Magen drar ihop sig, tankarna flyr bortom räckhåll.. Är utmattad och trött.. Jag är vilsen i vad jag orkar ge, om jag orkar kämpa... men jag vet det att det är värt all min ork.. ska kämpa
hejdå!:)

världens bästa vänner

Hej brumbrum,hej ida,saga,anna och madde, hej musik,hej UPPSALA!:)


Jagochmingredos <3


maggan

knät är så känsligt efter en slängning igår på matchen att det inte blev någon träning idag.. Istället ska jag kyla ner knät och se alice, borde städa huset också.. Imorgon kommer mamy och papy hem. Har saknat dem! Men har varit skönt att leka sambo med ida, igår natt lekte vi lite mer än sambos;)
Och har även insett, att snart drar vi till MAGALUF tjejer!!!!!

match och beer pong

vinst med 7-0. Gick inte så bra för mig men var skönt att spela lite.

gameday

gameday..  tror inte de blir nått spel dock..
nu ska jag käka lite nudlar sen blir det lite ärenden inför kvällen. Efter matchen är det utgång som gäller, och min vinbox står nere på rummet och skriker mitt namn.. beer pong ska spelas och beyonce ska framkallas. Vad gör ni, nu kör vi!

brown


hallå bojje

ska bege mig mot staden för lite frulle med Ida. :) Sen ska jag faktiskt ge fotbollen en chans till ikväll och känna efter. Håll tummarna!Min familj är ju bortrest så jag är ju som sagt ensam hemma, vilket gör huset väldgt tomt! Och igår var första natten jag sov ensam.. Inte okej av Ida att göra så.. inte okej!
Halllå kaj!

sista ?

Har ännu inte bestämt om detta var min sista fotbolls träning, det visar sig..

För att göra mig gladare ska jag äta en god middag med Kicki,Ida och Amanda. Är idas goa mamma som ställt upp. Så nu tar vi bilarna och drar. Ha en trevlig kväll!

en flickvän

Eftersom jag är ensam hemma har Ida bosatt sig hos mig.. Med lite otur förlorade hon precis i " stensaxpåse" och är uppe i köket för att göra frukost på sängen. Livet med en flickvän är ju underbart;) Eftersom sommaren är slut blir det bara mys idag, även träning :) Jag är ytterst nära på att lägga av med fotbollen nu, men vad ska jag göra istället?


hejdå

film mys. Hejdå

ps. senaste party tricket.. släng av er bhn!

!

Alla bara spelar sitt spel, den som följer regler gör fel
Lämna inga dörrar på glänt!


saknad

Myst ner i min gamla favorit mys tröja. Fick den av Otto! Länge sedan jag hade den på mig. Men idag blev den perfekt.. Leggins och converse... Blir kina,gottgott,ida och film! En kväll jag verkligen behöver..
Jag har levt i nuet, jag har varit glad! Men oj vad jag saknat dig!



.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

nystädat

När jag kom hem från malmö/borås/göteborg så hade min syster rensat/städat mitt rum. Måste säga att det tog 4 timmar, så ni kan ju tänka er.. jag är inte så ren utav mig;) eller jodå.. men nja inte så överdrivet. Så nu är det fin fint här hemma! Ska försöka hålla det så!:) Garderoben är rensad men känns väldigt tom!! Så nu är det nog dags för påfyllning tycker jag !

Här är lite bilder på mitt rum.. Jag bor nere i källaren helt själv, svalt och mysigt faktiskt!

kommande fredag, ge mig kärlek

Imorgon är det fredag, det betyder grillning och utgång med damerna! Underbart! Hoppas vädergudarna kan ge mig lite sol? Jatackjatackjatack!

Nu ska jag lägga mig i sängen, ta en alvedon.. Starta den bästa spelningslistan på min ipod..Försöka somna, be till min egna gud att han inte låter mig drömma en natt till..
Jag hoppas på det bästa imorgon. Jag hoppas jag har turen med mig. Har jag inte det, så ska mina nya svarta härliga pumps få mig flyga fram. Kanske en extra drink eller så kanske jag byter till converse och dansar tills ja knappt kan stå. Allt för att tänka på annat kanske. Snälla ge mig en fredag jag blir lycklig av!
Är inte orolig. Har alltid roligt med mina girls<3

in my head

Åkte till dollarstore och fyndade nötter/muggar med Anna och Ida. Vi tog sedan över mitt vardagsrum med "skruva de som beckham" Klockren film.. :) Nu är anna hos sin farmor/farfar, Ida jobbar och jag har precis fått Hugo att somna. Tufft att leka mamma! puh! ( 10 poäng till dig Anna som gör detta varje dag )
Nu ska jag försöka sova en timme/två. Sen dags för bollträning igen. See you later!
Låten innan..mm vilka bilder i huvudet man får;)

you

baby let me love you down
there's so many ways to love ya
baby i can break you down
there's so many ways to love ya
got me like, ooh my gosh i'm so in love
i found you finally, it make me want to say
oh, oh , oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
ohh my gosh

dududu...

Vilken jobbig dröm.. jag som senast igår sa att jag slutat drömma... Men nejnej... Tack för den!

Nu ska ja fortsätta mysa med min bebis, han växer så snabbt..., snart 4a månader! Vill att han ska förbli såhär lite. Min älskling!

" Eftersom du har sådan tur i spel, lär du har grymt otur i kärlek".

Lite tennis och lite film. Behövdes! Tänkte stanna hemma idag, umgås med min familj som faktiskt är samlad (saknar majaåmarkusbara). Men ikkeikke jag tog mig ur huset ändå. En trevlig kväll! Men på något sätt, är jag inte riktigt mig själv.. Jag hoppas de blir ändring på det inom någon dag...
Ligger i sängen, fläkten är på.. tankarna är igång igen ( inte frivilligt ).. Är trött och allmänt less.. När jag förra veckan fick en fin fin komentar av jacob " Eftersom du har sådan tur i spel, lär du har grymt otur i kärlek".
Det räcker nog för detta inlägg..  Godnatt...

myselipyseli

En mysig dag med Anna,Madde,kicki och Ida. Åkte ut på bryggan men var för fega för att hoppa i vattnet, handlade nya pumps och gled lite i valbo. Efter träningen har vi bara varit döda, jag och ida har precis ätit lite mat! Myselipyseli.

Nu blir det en mysig hemmakväll eller någon annan tripp. Kanske lite tv spel idag igen?

Nu ska jag äta upp min sallad, dock har jag redan matkoma:(

Det finaste någon kan få

ageflop

Godmorgon!

Det kändes att man inte hade tränat med bollen på ett tag, kunde ju knappt röra den fan.. ( inte för ja kan de annars men ). Efter träningen tog jag och ida en mysig dusch,myste lite med min släkt + jordgubbar sen blev det lite film och tvspel hos A.
Efter en mysig natt tsm ska vi göra en godgod frukost. Ida är nog dock lite besviken för Hugo inte är hemma ;) 


Kängorna fick komma till nytta, och en liten knasig bild på "dagensklädsel" men detta är jag people..onormal på sitt lilla egna sätt


värd guld

Det finns mycket som kan få dig må dåligt.. Och jag kan ibland vara expert på att bara fokusera på dem sakerna. Jag kan göra dumma saker, jag kan tänka dumma saker, jag kan säga dumma saker och jag kan förlora kontrollen.
Jag vill inte mer, jag vill ärligt inte göra samma misstag om och om igen. Välja fel, lita på fel!
Och snälla du.. Hur orkar du? Hur orkar du vilja förstöra för andra? Jag vet som alla andra vad du vill.. så snälla.. jag orkar inte mer! Jag vill bara du låter mig och min omgivning vara.. Är det så mycket begärt? Och ska du leka seriös nu så snälla.. var snäll! Inte för min skull... men för hans/hennes... Men snälla... efter detta? låt mig va! Grattis du vann, hoppas det glädjer dig!



Nog om det. Idag fyller världens bästa syster år. Det ska firas! Efter ett svettigt fotbollspass.. mys! Äntligen tillbaka! Två veckors uppehåll har blivit för mkt! Saknar tjejerna i laget!


Värd guld, du som vann. Behandla som guld!!



ta vara på stunden

Sista natten i Borås.. Min lilla " semester " har varit underbar och konstig. Men jag har lärt mig mycket. Vad som finns i nuet och vad som absolut inte finns i nuet. Vissa personer klarar man sig bäst utan. Men några jag inte klarar mig utan är Frida och Sabina. Tack mina dalmasar för vi håller ihop, jag och frida firar 13 års vänskap i Augusti!:) mysigt! MAja fattades dock, då hade vi kunnat fira gamla minnen för IBB!:)

Nu ska jag lägga mig, tåget går tidigt imorgon bitti! Hoppas det är sol när jag kommer hem, då hämtar min Idaskrutt mig vid tåget sen blir det engeltofta. Myspys! Får inte glömma att min underbara syster fyller 26 imorgon! Älskar dig! Grattis älskade syster!


Nu tänker jag somna med ett leende. Ta vara på stunden Mallan!

glad

Imorgon kommer jag hem igen, då kommer lite bilder och prat om resan :)

Är glad idag, finns anledningar! Men känns bra!:)

glad

Imorgon kommer jag hem igen, då kommer lite bilder och prat om resan :)

Är glad idag, finns anledningar! Men känns bra!:)

hej

nu drar jag mig til Malmö. Lördagen åker ja till Borås/göteborg :) love it!

Beyonce is back, singel and white

Kvällen blev otroligt rolig! Jag Emma Ida och Anna satt hos Ida, drack och spelade spel!:) Hade riktigt trevligt. Åkte sedan ner till bergrenska för lite mingel innan vi intog dansgolvet på goya. Efter en hel kvälls dansade insåg vi hur äckligt svettiga vi var. ( tips till goya, skaffa fläkt! ). Såg ut som jag hade gråtit och gått runt i regnväder. Men apapap. Jag hade dansat, lekt lite beyonce;)


Nu ska vi chilla lite i solen, sen blir det körkorts kurs ( aaaa jag ska bege mig ut i trafiken människor !) Sen lämna in mobilen och säga upp mitt abonnemang, packa! Sen imorgon bitti flyger jag till Malmö.
Bilder kommer senare!:)

:)

En mysig dag vid engeltofta, precis vad jag behövde! Tack tjejor! Vissa grabbar bidrog väl lite när de gällde volleyboll spelet :)
Ikväll har jag och ida myst med familjen. Grillat och badat lilla hugo. Sen kom även våran favorit kickan också:) mysmysmys..
nu ska ja tänka vidare. men min älskadeefterlängtade syster maja som kommit hem<3

underbaramysigakärleksbebis

Maja. Jag åker förbi där ja, ska vara där en dag/natt innan jag åker till Sabina. Du kan va lugn:)
Mitt i natten kom syster och bebis in. Eftersom det är svalast i mitt rum bosatte dem sig här några timmar. När lillen sen vaknat halv sju på morgonen fick moster ta över.  Nu har fisen ätit och fått mysa ett tag. Har man inte pojkvän kan man alltid använda sin moster roll som kärlek!
Nu ska jag ta en powerwalk sen blir det badmys med tjejerna i engeltofta. Tog på mig att fixa maddes sallad också;) Så lär koka ihop en riktigt god kyckling/fetasallad! På beställning madam!
Lillen fick sin egna lilla hörna i min säng.

apapap

Hur svårt kan det vara att boka tåg till Skåne?

hey

Helgen spenderades i stugan. För första gången på 3 år intog jag älgnäs. Glömt bort hur mysigt det är där!

hey

Helgen spenderades i stugan. För första gången på 3 år intog jag våran älgnäs. Glömt bort hur mysigt det är där!

puss

Cause I'm always giving
Here waiting while you're living
I need a new beginning
Oh, I'm not the girl I used to be with you

You think maybe that I'm just so easy

varsegod 50cent;)

bybyesötno

Insåg idag hur mycket jag kommer sakna dagiset.. uschusch vad ja kommer sakna sötnosarna och personalen!

Nu ska ja laga kvällensmat/matlåda till imorgon, träna, se film, försöka ta mig ut till bomhus. Mysa med Jullan! Sen dags för sista arbetsdagen:/

pinkday

lite rosa,lite peace... nu jobbet!

nu kör vi

Har precis fixat gymmet ( varsegod mamypapy ) längtar tills vi lägger om golvet. Man vill nästan träna där nu! Så nu blir det en powerwalk with S. Sen se klart fotbollen samt se so you think you can dance, älskart!
Men S i telefonen så taggar vi. Kom nu S så kör vi!

.



Face it....you're not good enough!


somliga går i trasiga skor

pga ja glömt mina jogging skor hos Madde blir det en powerwalk + film, på rullbandet... Men först! Allsång på skansen. Spännande kväll va? Aa men ja väljer att ha det så! Orkar inte så mycket mer än jobba+träna. Saknar tjejerna i magluf också. (Fridasaga) Men Saga komer hem på Torsdag iaf!:)



nu kör vi

En seg dag på jobbet, försov mig! Så jag och papy slängde upp cykeln på bilen och drog. Nu har jag precis kommit hem. Är ca 1,2 mil att cykla så är ju faktiskt lite träning.. haha.. Ska äta lite mat och vila sen ta mig till testebo för att springa lite i spåret,även någon intervall. Träna av mig lite tankar, det behövs




Här. Försök till att må bättre

Oskar Linnros – Från och med Du
Bon Iver – Skinny Love
Amanda Jenssen – Happyland - Desert Mist
Oskar Linnros – Annie Hall
Howie Day – Collide - Chris Lord-Alge Mix aka Radio Edit
Taio Cruz – Feel Again - Bonus Track
Oskar Linnros – Genom eld
The Fray – Never Say Never
Safura – It´s My War
Oskar Linnros – Från och med Du
Mat Kearney – Lifeline
Bat For Lashes – Siren Song
John Mayer – Who Says
Laleh – Hide Away

..

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there 
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

...

hey MAJA . Jag har ingen kille! Är en vän på bilden! Lovar! Saknar dig med älskade syster. Inte kom du förra måndagen som du sa... min din dator kom....;)

En jobbig dag på jobbet, tur att Bella ville kramas hela dagen. Lite vad jag behövde! Nu sitter jag och planerar lite. Funderar på rätt mycket nuförtiden.
Var på bio igår med Natta, hon fick det av mig i födelsedagspresent (19år). Filmen var grymt bra! Twilight filmerna är verkligen 10poängare.. men de finns det även människor som är också....


Bild ifrån Valborg (sthlm)


.

Jobb, träna, sova... Hej verklighet!

It's my war

.

Jobb, träna, sova... Hej verklighet!

It's my war

.

Jobb, träna, sova... Hej verklighet!

It's my war

godnatt

Tillbaka till verkligheten nu Mallan. Godnatt

namnam

Sthlm.

Eftersom det råkade vara en extra varm dag var inte tågresan så himla lockande. Men när jag kom fram fick jag fint mötande + lite loka. Åkte lite pendel och buss samt ett kort konsum besök i behov av att hyra film sen var man framme i ett mysigt fint hus. Började genast med maten, som faktiskt råkade bli god ( trots att det faktiskt var JAG som skötte arbetet, för ja 50 cent man måste ha krydda i köttfärsen), Valet av filmer var dock inte lika bra ( jag ska inte välja drama något mer och gör ja det ska ja inte råka ta en ja faktiskt sätt ), men dock var rysaren bra. 50cent blev faktiskt lite darrig.. Vi valde att se en riktigt dålig komedi men som avslut på en dålig film blev de mummsmumms med jordgubbar och glass!:) Konstigt nog hade vi chips,dipp och godis men ingen utav oss rörde det? inte likt mig!  Jag ska inte säga så mycket mer förutom att jag lärt mig :

* förstör inte andras kylskåps dörrar
* lämna inte colan i frysen
* säg inte att du ska prata något mer när du vet 50cent får dig skratta
* spela kort ( för ja du vinner )
* vad TF betyder 
* hur kul man kan ha av en 50centare som inte har så mkt till hjärna;)






converse sthlm

Packat en liten väska, ett bra humör, ett bar converse sitter på fötterna. Nu ska jag kanske laga något att äta sen dra mig mot tågstationen. Hörs ! Ha en bra helg! För det kommer jag ha i sthlm iaf:)

ps vi ägde amerikanarna på dansgolvet igår

:)

Nu ska jag sova, sen drar man! Mysigt!!

.

PS.. hittar ingenting att ha på mig...

:)

fick sluta tidigare på jobbet idag, skönt ! :) Nu har jag solat lite och ska försöka sova en timme så jag är pigg till kvällen. Blir grillning hos Madde sedan utgång. Jag och Ida diskuterade om det var klackar som gällde idag? Men njaaa är ju lockande... så converse som vanligt :) Sist vi körde på klackar för fullt var på valborg då vi befann oss i stockholm.. vilket gjorde att jag,Saga och Ida kröp till närmaste taxi med sällskapet. Tror Saga nästan grinade va smärta.. jag tog tag i en grabb bredvid mig som fick leka krycka en bra bit!

Snart så:)

2 Juli.

Nu drar man till jobbet, äntligen helg! Ska pussa lite extra på min Alfred innan jag lämnar dagiset för en helgs äventyr. Min helg kommer nog bli riktigt bra! Nu tickar klockan, lär åka! pussochkramvisynspåstan


2 Juli... fint datum!




Du och jag Alfred, du och jag

Efter en till härlig dag på jobbet. Alfred och jag har nog blivit tillsammans nu, synd ålderskillnaden är ungefär 16 år. Men han är underbar ändå! Nu har jag solat lite, väntar in lite god mat !:) Kan någon ge mig lördag?


RSS 2.0