mysrummet

Med denna suddiga bild välkommnar jag er till mitt nystädare rum:) Tavlan har flyttats upp, mer mysstämning i rummet har fixats. Och vilken dag som helst nu kommer ramen till min säng. Men har varit mysigt att ha sängen hela nere på golvet:)

Men känns som något fattas i mitt mysrum?

min kicki

hejsanhoppsan.

Jag fick iaf VG på båda senaste proven, var tydligen väldigt nära MVG :) najsprajjsjjs..
Eftersom vi inte hade någon skola idag tog jag mig hem, legat i solen hela dagen:) kicki ligger nu bredvid mig ochs teker. Om en timme är det dags för ltie fjollbollsträning :)

kick

najs

Enligt mig skulle vi hållt oss på förfesten!:) Men var roligt att träffa härliga människor. Synd det blev lite urspårat men annars så.
Nu har jag precis träffat min sis och Marcus som kommit hem från USA: Fick en najs klänning och en dubbelring. THANK you sister!:)
Men huvudvärken ökar och ökar! Så dags för lite sömn,försöker väcka gosen men lyckas inte..:(

mitt liv och mina dåliga val

Man får aldrig som man vill.. i alla fall inte jag..

nu ska tjejerna ta hand om mig med film och gottgott. Tack för ni ställer upp! Och för att göra mig på bättre humör blir det fest i morgon. Ska försöka göra det bästa utav det här. jag antar det är min vanliga tur.
I alla fall glad jag klarade skolan och insett jag har de bästa betygen någonsin för att vara mig.

..

sa ju att oversize linne å smycken gick bra maja?:)
nu drar ja till Ida för en härlig myskväll! aaaa vi skämtar inte. Vi ska inte ut haha:)

snyggefanmalin

Vart fan är gosen? får panik!

Nu har jag nästan gjort klart allt i skolan. Ska sitta på lunchen och plugga sönder, sen prov vid ett och PANG så klarade jag deg! hoppas jag:)


en gång i tiden var ja fan söt;)


plugg

nu ska jag ringa min efterlängtade sabina som ÄNTLIGEN är hemma från sin solbadochfestsemester. Saknat hennes röst något otroligt! MASSVIS att ta igen! Så nu ska jag beyonce ringa min andra beyonce;).loveit!

Har även pluggat sönder här i skolan(borde man kanske göra). Lite kvar sen är nog allt klart.

Match ikväll...

whopwhop

nu drar vi ut och brummar lite, köper glass, ser fotbolls match.
NOG med plugg idag.. har ju suttit hela dagen!

underbara nära

Projekt dagen igår var riktigt härlig! Var på toppen humör tills jag fick veta att jag kanske inte får träffa gos i helgen. Men hoppas det fixar sig! Träningen gick sedan skit och det satt väl sina spår.. 


Senare på kvällen brast allt och jag orkade verkligen inte. Har blivit för mycket nu senaste tiden. Och jag  vet att dom närmaste till mig får stå ut med lite. Speciellt mamma/pappa/gosen. men dom står ut och det är jag tacksam för! underbara ni!



Men eftersom jag har världens bästa vänner så bestämde sig en utav dem för att komma och göra mig glad. I det ensamma huset låg jag och var ledsen. Tills bästasteIDA kom och gjorde mig sällskap. Tack älskling!


och morgonen började riktigt bra, SOFIA SOM TAGIT KÖRKORT kom och hämtade mig och Ida i raggarbilen. :) vilken pärla!

:(

vart är mitt sovsällskap?

grattis!

Först vill ja säga grattis till gosen som klara uppkörningen idag!!:)

Min powernap va behövade, stressfaktorn över mig är helt sjukt stor och sömnen jag får på dagarna behövs.
Jag slutar inte drömma mardrömmar och det börjar gå över gränsen.Vaknar flera gånger på nätterna och aa är allmänt död resten av dagen sen. Men idag har varit en bra dag:) har känt mig glad trots min trötthet. Speciellt när gosen klarade uppkörningen!:)


Nu är det bara Kicki,Ida,Madde,Josse, Sandra och Sofia kvar;););)
Träningen gick hyffsat.. Men ska inte deppa för det!
Nu ska jag äta lite mat sen bosätta mig i sängen med plugg resten av kvällen.

hihi

justja! Såhär undebart fina var Natta och Linus på balen igår!
Sen min nya byxdress ja fyndade för 100 kronor.. :)



underbar helg

Den här helgen har verkligen varit underbar!

Fredagen:
Jag, Anna, Pappa, bebishugo och Mamma grillade och kollade på " så ska det låta" . Papy visade åter igen att han inte ska försöka sjunga! Åt gott gott och myste med familjen. Kändes riktigt skönt. Låg även och hade sms VM med min "husband".. haha!
Lördag: Hade min lillkusse sin dag och konfermerade sig. Var härligt att vara med släkten och jag lekte självklart mamma till bebisen som vanligt. Tror det blivit min son nu!:)
På kvällen grillade vi här hemma sen satt jag mig på min hoj för att cykla emot Anna. Vi rökte vattenpipa, drack öl/vin/cider och tequila shots. Klas (annasbror) och hans vänner blev lite påtvingade att hänga med oss. Simon spelade gitarr så vi ville han skulle fortsätta fast i vårat sällskap. Så grabbarna hängde på och det blev en allsång kväll med mycket härligt skratt och sång!
Sen har jag seriöst haft den mysigaste morgonen i mitt liv. Synd det var lite som fattades. Annars var ALLT perfekt:) Bilder från helgen kommer sen!:)

hej bloggen

Hej Bloggen.
Snälla
låt
mig
inte
drömma
dumma
drömmar
inatt
igen...

new jersey okejdå?

En riktigt bra dag! Tur att Otto peppade upp mig förut, annars hade jag nog varit lika grinig och fundersam nu med. Gick på staden med systerdyster och hittade faktiskt lite smått å gott. Men fårse om de används... annars lämnar ja tillbaka de...
När jag kom hem tyckte mamy jag skulle ta en promenad med Hugo. Så blivande New Jersey frugan tog sig ut SABINA;) Musik i öronen, och lite prat med en liten pojk som bara titta på mig som om jag vore dum i huvudet... När jag kom hem vare dags för mig att vara barnvakt. Gick super:) mat och sömn.. galant:) sen lite bus... Tog med lillen så han fick sova i mitt prinsesstäcke och spiderman täcke.. hihi.. ( borde tvättas nu... ) haha!
Känns som min blogg blivit en " mammablog" ;)

underbara hugo

Drömt två riktigt hemska drömmar inatt...Vaknat gråtandes två gånger... USCH! Jag drömmer sällan dåliga saker.. Så när jag klev upp för att berätta för mamy så låg lilla bebis på hennes mage och försökte somna om.. Vilket inte gick pga att papy var i rummet och snarkade hejvilt.. Så jag bar in älsklingen till hans egna mamy.. underbara sötnos vad gott han luktar.. lilla underbara bebis!<3

Nu ska jag möta upp Julia för in handling till vårat projekt. Sen gå på stan med min efterlängtade syster!

stolt moster!

Har dött i plugg! Blev ingen träning.. tvungen att ta tag i den här skiten!

Snart kommer min syster och lilla bebisen Hugo.
Hugo är lite mer än 1 månad och världens sötaste. Jag är en stolt moster! Och ikväll ska ja pussa sönder min sötnos! Ska krama om min syster också. Imorgon ska vi gå runt lite på stan, så får mamma/mormor ta hand om lillfisen. Så jag får Anna ifred!:) Tror jag?

Här är min lilla gobit. Världens finaste kille!<3


utan gos

Min stumpa Anna hade drömt mardrömar inatt så nu har jag skickat ett pepp sms så hon vet att det som hände i drömmen aldrig kommer hända i verkligheten:)
dags att klä på mig.. Idag ska vi inhandla grejer till projektarbetet.. Vi har nämligen redovisning nästa vecka! Kommer bli riktigt roligt :)  Sen efter det tänkte jag städa upp här hemma.. Så de är klart innan träningen och systerdyster/bebis kommer hit!:) Ska bli underbart att träffa syrran och få leka världens bästa moster igen!:)
Men nu ska ja va en hel helg utan gosen...

min gos

And I won't tell anybody how you turned my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound
I won't tell anybody, won't tell anybody
They wanna see us fall they wanna see us fall down

I don't need a parachute baby if I've got you
Baby if I've got you I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall, down, down, down
<3

fysvecka+mens=inteokej

död med mensverk.. Aja nu ska jag ta mig
mot gymmet för att ha tester med skolan..fysveckan är igång men jag skippade måndagen för att hinna fixa jobb och även för att jobba.. Hamnade tydligen i tidningen också.. Där ser man! Ska stämma dom jävlarna;)
Här är innan jag slingade håret.. Det blev lite ljusare men jag ser inte så mycket skillnad. Viktigaste var att det bruna under håret försvan som inte ska va brunt.. och de gjorde det:)

back back

Drar på mig min favorit myströja ja fått av gosen. Lägger mig i sängen, tar värmekudde på magen för att dämpa smärtan, kanal 5 på, påfyllning av panodil, flätning av håret, smsande till gosen, tycka synd om mig själv fosterställning... men en sak fattas.. SABINA!

ja jag vet att ja håller i en plastpåse i ena handen..



Här här lite bilder från vad som hänt när jag inte skrivit...



mc

funderat mycket... vill inte skriva blogg men dagarna då jag inte gör de vill jag göra de? Så okej jag ska skriva blogg.. även fast ja inte skrivit på ett tag nu.. Så tar nya tag.. Ursäkta dryga mig.. hoho.. nu ska ja klippa/färga..
Från det här gröna/ljusa/bruna håret. till jaa.. ja vet inte.. fårse!:) 


-

match dags!

teddy

längtar efter teddy!

kommer bli en bra kväll

För idag är det ingen vanlig dag, idag är det Malins överraskningsdag! Hurra hurra hurra!

bevis för hur snygga vi kan vara?



.

gay hey.. kan inte somna

keep going

Skön träning, gick skit men fick springa lite iaf..
Har haft mycket tankar senaste tiden. Är skönt jag pratat ut med Ida,Kicki och Sabina om allt.  Annars går jag med känslorna för länge och då brister det en dag. Tack tjejer!! Och måste berömma Ida för gårdagens humor..
Kicki säger: Vi sitter i samma båt, du och jag Malin
Malin säger : mmm det gör vi...
Ida säger : Meen.. jag kan vara eran ÅRA! ;)
Haha! stjärna du är gumman! Här kommer lite bilder från min dag. :)Sliten men tog mig till skolan iaf. Imorgon har jag en överraskning till Ida och Kicki. Så sviker någon av dom kommer ja bryta vänskapskorten!;)



gosgos

Efter en riktigt bra lagfest tog vi oss till slick, hade kul och nu väntar ja på min gos som ska krypa ner breve mig. 
Längtar efter tjej mys med Kicki och Ida. Har varit för dåligt av oss som inte varit med varandra ( ja och ida tar på oss de och ser de som vårat fel ). Så i morgon ska vi mysa och gå på bio. Kommer bli underbart !:) ska pussa sönder båda två.
Nu kommer min gos! Imorgon kommer lite bilder på dagens äventyr, om jag fick med något ? vet inte ens om jag knäppt riktigt haha.

äntligen fredag

Myst med Maria och Markus på stan.. Har nu städat lite.. klockan 16:50 anländer Otto och Sebbe i Gävle. Så då far vi och hämtar dom. Blir tacos mys med familjen plus Ida! Sen far grabbarna iväg till Alexander som fyller år (imorgon tror jag ) för att fira honom. Jag och Ida drar oss mot Anna för en härlig grillkväll.. super !:) saknat tjejerna !!
Sen antar jag att ja får släpa hem  två fyllos inatt. Men men!:)
Ha en bra kväll!:) Det kommer iaf jag ha, förhoppningsvis:)

mys ida

Ida och jag är verkligen dåliga på att somna i tid. Mig gör det ingenting eftersom jag inte har skola i morgon, men stackars lillida har ju prov.. ack ack!:) Nu ska vi skeda ner oss för natten. Bästa jag vet är att mysa ner i sängen.. Och imorgon kommer det mer besök. I helgen kommer huset vara fullt !
lilla komplicerade jag.. vad ska hända nu?

;)

vinst 6-0 :) Ida är så grym att hon gjorde 3 av målen. Dåligt säker brud? njaa;)

boll

fusssbolllismatch!



..

ofungerande mobil.... oflytig dag.. ohärligt väder... ohärlig jag... nu drar jag på träning.. pitt

majsis

Glider mot småbarnen, dags att träffa dom små krypen..
Sen blir det en runda på stan med sis för att inhandla lite nödvändiga saker. Och det rankas myskväll hos mig idag. Skönt att ha majsan hemma lite. Synd att Doris inte är med ju...

.

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky,
when we walked in fields of gold

So she took her love,
for to gaze awhile,
among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
among the fields of gold

Will you stay with me?
Will you be my love
Among the fields of barley?
And you can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold

I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in fields of gold,
we will walk in fields of gold

<3

Saknar !

.

behöver gömma mig ett tag...

sthlm

Lite bilder från sthlm. Såg att Jirhage fick med oss på någon bild också :)

.

Tror jag har matkoma från helgen, min mage är död..

<3


härligpärligförärligthärlig

Jag, Ida, Otto och Roten tog oss ut för att dricka lite öl/cider. Var trevligt, Sahlin kom förbi också! :) Sen tog vi oss hem som tröttnackar.. Vissa va tröttare än andra och vissa fick sova på en så kallad träbänk till säng!;)
Nu har dom åkt vidare hem igen. Så Ida ska följa med mig till stallet och träffa min älskling.. myspys!

En härlig söndag!

<3

För du kan nog vara världens bästa! <3

:D

Vill tacka

Grodan
Grabbarna DIF 
White room
Tjejerna
Simon för han ställde upp som hotell
Alla som gav bort cigg
Den goda drickan som flöda
All härlig dans
All konstig dans
Allt sällskap
En sådan JÄVLANS bra Valborg!!! :)

RSS 2.0