:)

Justja:) Dom svarta skorna är också beställde ifrån Nelly.com :)

Tack Jolle

Idag fick jag en fin överraskning. Joel gav mig ett par skor! Ett par jag kollat på innan, som jag älskade! Ett par röda fina höga klackisar. Blev jätteglad! Tack gubben! Det gjorde mig verkligen jätteglad efter allt de jobbiga som varit nu.Jag har även beställt en nyårs klänning, om jag firar nyår i Sälen, Gävle eller annan ort är inte bestämt än. Beror lite på vad som sägs här hemma. Vem vet vem vet. Nu ska jag dricka cola light och se pensionärs jävlar:)
Tog bilderna ifrån nelly.com där dom är beställda ifrån så här ser ni. Coola va? älskar dom. Och nej ni behöver inte tycka dom är skit snygga, men de gör jag;)
Tack Joel! Är verkligen jätte glad!

Här är ett par av mina nya bebisar, köpte ...

img_1405 (MMS)

Här är ett par av mina nya bebisar, köpte två par förra veckan :) mina systrar kallar dessa sköningar för "ABBA" skor. Men ackackack dom är ju skit sköna ;)


Myshelg

Vet att jag varit dålig på att skriva, men har haft en perfekt helg med enbart familjemys och härligheter. Jag levererade även på WII och var segrare i bowling. Vissa andra var helt enkelt inte lika bra.. Närå:) I lördags blev det lite hockey och sen filmmys på kvällen. Kändes skönt att ha en helg utan utgång. Dock var det tänkt att jag skulle gå ut men pga lite tråkigheter stannade jag hemma. Men det var nästan värt det.
Jag har påbörjat letandet efter min balklänning och jag vet vad jag vill ha. Jag är ingen bakelse tjej så jag kommer inte ha en klänning som är stor som ett hus utan kommer ha en enkel med ett fint fall. Tur att mamma åker till USA på tisdag så hon får leta lite. Har hittat minst 7 st jag älskar...

Snart är det julafton, och mallancarlsson har skrivit en önskelista hon nu ska ge till mamy. Har hittat en silverring jag är tokig i som skulle sitta fint bredvid min ring där det står mormor och morfars namn!:)
Nu har jag skrivit av mig lite. Och du, du är saknad
Lite bilder och nej jag är inte söt på någon bild men de skiter jag fan i. Här har ni en nyvaken malin med bebis, och en malin med fett hår så hon fick göra en fläta och se ut som en kille:)Men jag har haft det bra i alla fall:)



Hej jag heter Malin och har Inge hår

img_1398 (MMS)

Hej jag heter Malin och har Inge hår


Hittat bilder på mig och Ante från när vi ...

img_0102 (MMS)

Hittat bilder på mig och Ante från när vi var små. Vilka stjärnor vi var :) nu ska jag ladda upp för en mysfredag med familjen. Vi ska fira papy som fyllt 50 och spela Wii:) love it!


Hittat bilder på mig och Ante från när vi ...

img_0102 (MMS)

Hittat bilder på mig och Ante från när vi var små. Vilka stjärnor vi var :) nu ska jag ladda upp för en mysfredag med familjen. Vi ska fira papy som fyllt 50 och spela Wii:) love it!


Jag och min lilla älskling tog ett bad igår.

img_6602 (MMS)

Jag och min lilla älskling tog ett bad igår.


Två par nya skor i skohyllan. Dock dissar ...

Två par nya skor i skohyllan. Dock dissar alla mitt ena par... Kallar dom ABBA skor :( men dom är coola, okej?


.

Trots du är på andra sidan pölen kan du få mig känna mig så otillräcklig så det är helt sinnes sjukt. Vad är problemet?

Min älskling och jag

Min dag: Har varit riktigt bra! Fick ett underbart samtal och en stor klump blev otroligt mycket mindre! Tack! Var underbart att höra din röst! Efter skolan fick jag skynda mig hem för att pussa på Hugo innan det var dags för att möta tjejerna på Olearys, vi åt mat och pratade. Hade det väldigt mysigt!:) Nu ligger jag i soffan med Hugo, han har på sig sin fulsöta bullpyjamas och är alltid lika gosig och charmig. Ska försöka få pluppen att sova, sen ska jag mysa ner mig under täcket och se lite hockey. Hejjahejja!

Imorgon ska jag vara barnvakt och ta med mig Hugo för att hälsa på gammelmormor (minunderbaramormor) sen halv två ska jag jobba, slutar väl runt 21någon gång. Men nu ska vi mysa vidare !:)
Tänk när du va så liten att du bara låg och sov så man kunde gå ut och gå hela tiden.. Nene nu busar vi!;)

Med en dålig blixt så är jag uppe med tupp...

img_1302 (MMS)

Med en dålig blixt så är jag uppe med tuppen, Hugo har fått mat och mostermallan är supertrött. Lillen ser sitt favorit program vakna med the voice, leker lugnt och mallan laddar för att få honom i säng igen. Peace


Stanna inne, äta tacos med ida, hämta mina...

img_1301 (MMS)

Stanna inne, äta tacos med ida, hämta mina två favoriter på stationen, krama bebis som ska sova i mitt rum en hel vecka med sin underbara mamma, sova, gå till skolan och hej samma gamla tråkiga vardag. Tur världens bästa kommer


Den dagen jag ser ut såhär... Slå ner mig!!

img_1283 (MMS)

Den dagen jag ser ut såhär... Slå ner mig!!


Lugn och mysig söndag

Har varit en lång natt, vilket gör att jag är död! Denna helg var jag nykter men fick dock ta hand om en viss onykter! Men man får ge och ta. Om två timmar ska jag övningsköra lite sen se hockey med Lovan, hennes man Samuel möter Brynäs j20 idag (hans gamla lag) så vi ska sitta och stötta honom!;) Sen blir det lite paus i hockeytittandet sen åter igen dags att se lite hockey (fårsehurdetblirnunärinteAskaspela). Annars blir det att tagga för poledancing ikväll och bio, haaarrrry pottter!:) vilken goding till film! Alltid lika kul när det är dags för nya filmer av H.P !:)


Inte långt kvar tills ni kommer älskade. S...

img_1273 (MMS)

Inte långt kvar tills ni kommer älskade. Saknar er


Mår allmänt skit, tror febern närmar sig o...

img_1271 (MMS)

Mår allmänt skit, tror febern närmar sig och snorpapperna är framme ( om det stavas så ). Har övningskört, tittat one tree hill och nu ser jag Frölunda - Färjestad, rolig match hittills. Blev mål redan efter 20 sek för Frölunda igenom Henrik Tömmernes. Kul kul :) nu lät jag som en sportkommentator förstår ni hur uttråkad och blivande sjukling jag är då? Tar tillbaka att det är blivande feber, jag har feber :(


I was in your arms Thinking I belonged the...

img_1154 (MMS)

I was in your arms Thinking I belonged there I figured it made sense building me a fence Building me a home Thinking I'd be strong there But I was a fool playing by the rules


..

En tung börda släpptes lite ifrån axeln.. Behöver nog lite mer

Fredagsmys i skolan

Äntligen är det fredag och jag längtar verkligen hem, kommer bli en lugn fredag vilket känns skit skönt. Jag har verkligen ingen ork för att gå tu denna helg, inte heller pengar eller viljan. Panka mallan. Så popcorn och coca cola light får komma fram och mjukiskläderna ska sitta på. Sminket ska av och håret ska upp i en boll på huvudet. Fredagar som denna är väl då jag är som sötast?
ps, ibland gillar jag killarna i min klass, enbart för deras hårda spankningar på stjärten idag! idioter!


I've picked up the phone a thousand times
And tried to dial your number, but it's been so long
What can I say?




Är många frågor om jag har ett förhållande eller inte, nyfikna?


Well i know that these feelings wont end n...

img_1021 (MMS)

Well i know that these feelings wont end no,no..they'll just get stronger if i see you again, baby im tired of being friends..i wanna know if you feel the same..and could you tell me do you feel My Pain? Dont Leave me in doubt... You make me wanna call you in the middle of the night, you make me wanna hold you till the morning light,you make me wanna love,you make me wanna fall..you make me wanna surrender my soul.


Tokmallan tog sig en tur till Valbo och fi...

img_1249 (MMS)

Tokmallan tog sig en tur till Valbo och fick med sig en svart skjorta, skor och halsduk..Thankyoumamy! Nu sitter jag på bussen in till stan för lite kel med Kicki:) vi ska käka sushi, sen ta oss till olearys för att kolla på hennes makes match:) hejjjja anton! Lovisa bea ni vet vilka ni är, saknar er ja!!!


ibland önskar jag att jag vaknade upp med ...

ibland önskar jag att jag vaknade upp med den här. ibland önskar jag att någon varnade mig innan jag klev in i en helt ny värld. ibland önskar jag att jag va modig nog att lämna allt bakom mig. ibland önskar jag att jag sagt ifrån tidigare. ibland önskar jag att jag lyssnat mer. ibland önskar jag att jag hållt käften. ibland önskar jag att jag gått min egna värld. ibland önskar jag att jag bara kunde. ibland önskar jag att jag kan säga ifrån. ibland önskar jag att jag bara kunde glömma. Johanna, förstår dig med denna!


Frukosten som absolut inte gjorde mig pigg...

img_1258 (MMS)

Frukosten som absolut inte gjorde mig piggare :)


Gjorde ett litet hjärta till dig, varsågod...

img_8360 (MMS)

Gjorde ett litet hjärta till dig, du ville ha en fräsch bild ju:) varsågod :) nu ska jag sova, hej gym hej skola hej mys med anna


:)


Om man nu tycker jag är en tönt är det väl...

img_1200 (MMS)

Om man nu tycker jag är en tönt är det väl inte svårt att sluta läsa min blogg?:)


Kia kaha

Finns dagar då jag verkligen saknar dig, idag när jag pratat om dig inser jag att detta är en sådan dag. Då lägger jag mig under täcket och är ledsen. Dricker coca cola light och äter en bit gurka. Tänker inte äta BJ och bli tjockare för att jag saknar dig.. Vet du varför jag saknar dig, för du är så sjukt jävla skön! Nu ska jag sluta sura.. Jag är glad över andra saker, typ som att vakna och gå till skolan imorgon!!


Ps, kolla mina senaste inlägg så ser ni at...

Ps, kolla mina senaste inlägg så ser ni att ja ser bara bilder på mig och en jävla pussmun... Fjortis


Hyrda filmer, lite nötter och en illamåend...

img_0839 (MMS)

Hyrda filmer, lite nötter och en illamående Malin. Idag är en allmänt dålig dag, men något som gjort den mycket bättre är att papy kommit hem och kollat film med mig. Love him!


Efter en heldag hos mormor och morfar bege...

img_1071 (MMS)

Efter en heldag hos mormor och morfar beger jag mig för lite biomys med Natta :) vi ska se saw 3D :)


Grym tjej, hej storestyrran;)

img_9718 (MMS)

Grym tjej, hej storestyrran;)


Lite läder och mössa

img_1540 (MMS)

Lite läder och mössa


skohyllan och jag

Dålig sömn inatt, dumma drömmar! 3 Drömmar betyder ingen sömn så när ja vaknade i morse vad jag helt borta. Less,arg,irriterad,förbannad,ledsen och kände saknad. Hoppas drömmarna får sitt slut snart, för såhär kan man inte ha det.

Nu är det dags för att gå på stan,inhandla skor! Min skohylla lär verkligen älska mig!:) Sen ska jag umgås med min underbartbästa vän Kicki. (kärleksfulljaglät). Vi är inte lika ofta nu när hon gått och blivit sambo och skaffat hund med sin fästman. Men man försöker hålla i det ändå, i och för sig klarar vi det ganska bra.

Hörs då. Syns då.

Nu har lilla glasögonormen pluggat klart f...

img_1027 (MMS)

Nu har lilla glasögonormen pluggat klart för dagen. Natti natti


GBG levererade




Här är lite av sakerna, men sen köpte jag även svarta jeans,mjukisbyxor, ett till skärp,mer hårspray, sött volanglinne och massa annat smått och gott. Är jätte nöjd med Ralp Lauren jackan, den är riktigt varm och gillar att den är röd. De två linnen jag köpte är också lite av mina favoriter. Gillar att det går ihop bak i ryggen!:)

Önskad nivå

Igår spenderade jag kvällen med otroligt mycket plugg, vilket inte var det roligaste men det känns riktigt skönt idag. Har dock väldigt mycket kvar men får hjälp av den smartaste. Så efter i skolan idag blir det lite mer gnuggande i boken innan jag beger mig mot Nilsson för en mysig middag med Kicki, Anton och Nilsson. Länge sen vi fyra åt mat tillsammans så ska bli kul att ta upp det igen.

Jag hade lovat lite kort på min shopping så de ska komma också:)

Och här har ni spralliga mallan när hon kommit upp på benen.
Men nu ska jag sminka mig och fixa till mig lite så är det dags för mig att vara glasögonorm i plugget.


Med dessa glasögon ja aldrig använder känn...

img_2715 (MMS)

Med dessa glasögon ja aldrig använder känner jag mig genast mycket smartare, ser väl så ut i all fall?


Jag är död just nu. Snälla ge ett tecken d...

img_0947 (MMS)

Jag är död just nu. Snälla ge ett tecken du lever i alla fall?


Nu har jag lämnat världens bästa syster oc...

img_0943 (MMS)

Nu har jag lämnat världens bästa syster och älsklings Hugo. Självklart anonym kan jag visa lite shopping. Gör det imorgon :)


I en evighet levde jag som om du inte fann...

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag nånsin mött


Lost here in this moment And time keeps sl...

Lost here in this moment And time keeps slipping by And if I could have just one wish I'd have you by my side


Hejdå Göteborg, hej min bästa vänner!

Göteborg har givit mig en lugn och härlig vecka. Ibland kan det vara så otroligt skönt att komma bort även om man inte har något dåligt att komma bort ifrån. Att bara få ha lugn och ro (även fast Hugo skriker ibland, som just nu...) Jag har fått tänkt mycket när jag varit här och det har gett mig mycket. När jag kommer hem ska jag ta tag i många saker, speciellt skolan! Med den hjälp jag får kommer det säkert bli bra med tiden.. hejjahejja!

Imorgon far vi hem och självklart längtar jag efter alla där hemma! Kommer bli fredagsmys på hög nivå! Men denna gång ska jag utklassa i bowling.. Inte komma sist.. Känner att discobowling är nog mer min grej;) Ska bara fila naglarna lite så jag inte har något att klaga på haha!

Har även handlat väldigt mycket på denna resa ( tack mamy och min egna panka plånbok ) Det blev en hel del behövande saker som schampo och underkläder. 39 saker första shoppingdagen och tre saker idag. Och de låter mer än vad det är men tänk er att de va två hårfärger,3 hårspray,deo,mousse till håret osv. Så är massa smått och gott. Skit onödiga saker också men de är smällar man får ta. Förlåt mamy!

Men nu ska man åka hem till sina vänner. Ha fredagsmys och fira en fin dag. Skönt att skriva av sig lite på datorn. Jag bloggar alltid från mobilen annars..:)

en underbar syster


Sista kvällen i Göteborg. Ska skriva ett i...

img_0945 (MMS)

Sista kvällen i Göteborg. Ska skriva ett inlägg på datorn sen och berätta lite om resan. Nu ligger jag i badet och myser :) om en timme börjar mysig tv kväll med Anna och mamma, Andreas kommer så småningom och Hugo sover :)


En by vinter jacka är inhandlad och det bl...

img_9482 (MMS)

En by vinter jacka är inhandlad och det blev en röd Ralph Lauren. Har varit ledsen för jag inte hittat någon jag gillat, men nu så:)


Men jag vände mig om än en gång, orden fas...

img_8299 (MMS)

Men jag vände mig om än en gång, orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt. Samma gamla visa men vet inte vad det är, förlåt


Skrutten är trött

img_0931 (MMS)

Skrutten är trött


Även lillskrutten fick  duscha pga en lite...

img_0920 (MMS)

Även lillskrutten fick  duscha pga en liten olycka, men nu sover han så gott


Med benen i kors är jag ny duschad och åte...

img_0922 (MMS)

Med benen i kors är jag ny duschad och åter igen i min nyinköpta mysiga pyjamas ;)


Jag och min nörd Amanda:)

img_0844 (MMS)

Jag och min nörd Amanda:)


Äntligen på väg hem , shoppat :) Hugo har ...

img_0896 (MMS)

Äntligen på väg hem , shoppat :) Hugo har varit lika lugn och duktig som alltid. Nu ligger han däckad i bilen, lika så jag och mamma! Synd om Anna som får köra haha, blir nog mys hemma i lägenheten resten av dagen/kvällen :)


Saknar dig

img_0893 (MMS)

Saknar dig


Lillhjärtat fick sitta i sängen och vänta ...

img_0882 (MMS)

Lillhjärtat fick sitta i sängen och vänta när moster och mamma klädde på sig. Är så härligt att vara här. Saknar er där hemma också, de vet ni! På söndag är det månadsmys också! men nu lär jag sova så jag orkar upp för att mata Hugo:)<3


Snart i underbara Gbg med min underbara fa...

img_7878 (MMS)

Snart i underbara Gbg med min underbara familj. Ska bli så skönt att vara hos min syster några dagar. Jag underskattar nog er ibland, ni är det absolut bästa i mitt liv, ni är mitt liv!<3


RSS 2.0