Äntligen fredag!! Ska spendera tre timmar ...

img_3664 (MMS)

Äntligen fredag!! Ska spendera tre timmar i skolan sen ska jag, Lovisa följa med Samuel och Sahlin till stugan för att fiska lite. Ska bli skönt med avkoppling! Ikväll blir det hederligt Fredagsmys med min kompanjon mystjejen. Ska bli så jäkla skönt att bara ta de lugnt!


Maränger Chokladsås Banan Glass vaniljgla...

Maränger Chokladsås Banan Glass vaniljglass vanlig, choklad om du vill Grädde Cola light Kolla om de finns jordgubbar Något annat gott om du vill ha Du är bäst. Hittade en gammal inköpslista på mobilen. Harmoni!!


Min blöta fina nybadade hund. Du klarade d...

img_3627 (MMS)

Min blöta fina nybadade hund. Du klarade dig igenom elakartade tumörer förut. Nu är det nästan ett och ett halvår sen dess och jag vet att trots att det blev en till operation nu så kommer du vara exakt lika stark. Vissa kanske inte förstår kärleken till min hund. Nu är hon 11år och jag vet det kommer bli några år till. Amor vincit omnia.


28 April

Dränk mig är det enda jag kan säga. Jag låg och sov så sött, Ante kommer in i mitt rum och väcker mig ur min fina skönhetssömn, för vadå? Att inse jag har 15 uppgifter på två veckor.. Jag vill dränka mig själv. Nu kom även Joel som ska hjälpa mig med min ekonomi uppgift. Nej nu ska jag dränka mig själv. Hoppas ni andra har en riktigt bra kväll! PUSS


Men jag använde i alla fall min favoritväska idag.



27 April

Ber Lovan om ursäkt för min seghet idag. Och hoppas jag kan få spendera min fredag med dig! Nu kliver jag in i min musikvärld igen.

Maybe we could walk away
And turn our backs on yesterday
Just move on the way most lovers do
But that's not how this story goes
I'll tell you now what heaven knows
If gettin' over me is hard to do
Baby, you should try gettin' over you.


27 April

Huvudet pallar inget mer idag. Mår bara jävligt dåligt och vill enbart har närhet av mina nära och kära. Stänger ut allt annat ikväll. Här är min shopping i alla fall. Och jeans shorsten åker tillbaka. Men väskan är min nya kärlek.


27 April

Tog mig till gymmet, gick och cyklade lite sådär halv dåligt, åkte till stan för att leta bh.. Kom hem med tre shorts, en väska, en långklänning och en bikini. Sen har mamy letat efter sjal,ring och bh till min bal. Jag som inte har pengar, va håller jag på med? men det var jag värd efter alla tårar ;) Dock känner jag ångesten över plugget så får belöna mig med att plugga, blev även inringd till jobb nästa vecka! TOPPEN! Pengar till guetta helgen behövs:) Antar mamy dödar mig när hon läser detta eftersom hon tyckte jag skulle spara pengarna.. Och ja det tyckte jag med men ska ju faktiskt utomlands.......... Detta inlägg är verkligen ordbajs så lär sluta. Visar bilder senare puss :)


26 April

Humöret har varit det sämsta hela dagen. Men efter lite sömn så blev allt mycket bättre. La lady i korgen, cyklade till Josefin. Vi har precis tagit en promenad i boulongern nu ligger vi i soffan och försöker få igång BB. Men självklart fungerar inte tvn, den verkar aldrig fungera när vi ska se tv.
Har även bokat baluppsättning idag. Fårse hur min bal blir, jag är varken peppad eller opeppad. Men kommer antagligen bli en riktigt rolig kväll. Klänningen ska sys in i veckan och funderar lite på att färga håret. På lördag är det nämligen dags för bal. Vi har som sagt en tidig bal eftersom vi är en friskola. Men man får tager det man haver. Nu ska vi mysa vidare. puss och godnatt

26 April

Jag hoppas dagen kommer då din ågren gör ont i hela dig och du inser hur jäkla mycket du har förlorat. Jag har verkligen kommit in i ett musikstimm. Kanske borde jag börja nynna igen. Jag går inte en timme utan att ha lyssnat på samma låtar. Tagit in texterna och känt någon känsla. Jag kanske borde börja skriva igen? Göra något. Idag är en tung dag, mitt huvud expolderar av tankar och magen är en enda stor klump. Det väntas plugg och det väntas städning. Jag hoppas på god mat och något som kan förgylla min dag. För hitills finns det enbart dåliga nyheter. Denna dag suger..

NEW YORK - Melissa Horn
Du är allt - Sonja Aldén
For the first time - the script
Chris Medina - what are wors




26 April

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know, I know
And know when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Med musiken i öronen ska jag försöka somna in. Imorgon nalkas verkligheten. Godnatt


25 April

Tänkte en liten bildbomb plus en låt skulle sitta fint. En låt med en fin text. Jag och Jossan körde nämligen allsång med Tomas Ledin tidigare idag. Och en av det finaste låtarna är ju nämligen detta. Texten är så fin!

du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har suttit med vänner
på en stökig resturang
och kommit på mig själv vara nån annan stans
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig
JAG FÖRSTOD ALDRIG RIKTIGT
vad som hände den där gången
förrutom att allt blev fel
det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packa du din väska istället för att slåss ?



25 April

UT I SOLEN


sent in i natten.

Man kan tänka otroligt mycket som människa, ibland tänker man kanske inte alls. Jag har nu haft en vecka då jag inte tänkt speciellt mycket. Jag har gjort det jag känt för och inte brytt mig vidare mycket om något. Kanske har det varit bra för mig. Att ta beslut och sluta känna efter så otroligt mycket. Alla gör misstag och om man som människa kan vara ärlig nog mot sig själv och erkänna vad, ja då kanske man kan förlåta sig själv för att man var dum nog att begå misstaget. Jag tror lite snedsteg i livet kan göra en starkare. Snedstegen kan kännas förjävliga och du som person kanske upplever ditt misstag som det sista andetaget. Men ibland kan det jobbigaste leda till det bästa. Och jag hoppas innerligt att min tur kommer vända. Jag tänker inte söka lyckan, men hoppas lyckan hittar mig. DOCK vet jag vilket underbart liv jag har, med underbara vänner och en fantastisk familj. Livet har sina goda stunder. Godnatt


24 April

I'm so happy, 'cause you are gone
You are gone, it makes me happy
I've been wating for so long
I thought this day would never come
When I could wave and say Good Bye

I'm so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile cause you're not near

La la la la la la



Med en bild från igår hälsar jag denna sol...

img_3455 (MMS)

Med en bild från igår hälsar jag denna soliga dag välkommen, självklart spenderar jag den på ett fint tåg.. Gårdagen hos Pernilla och Jocke blev riktigt lyckad. Det serverades god mat, dryck och samt var vi fyra som spelade lite fotboll. Kan stolt säga att jag la den vinnande straffen (va ensam tjej också). Så tackar för förtroendet som tilldelades av min lagkamrat :) andra gången jag träffar de flesta av dessa trevliga människor. Riktig tacksam min syster presenterat mig för alla. Känner mig välkommen och får min vilja att flytta till Gbg att växa ännu mer. Vilken fin stad! Tack för en bra kväll, får inte glömma att min älskling Hugo var med också. Han flög bland alla människor, åt kladdkaka och vägrade sova. Såklart pojken vill sitta i famn med oss stora. Kan babbla på timmar, tack tack tack för en riktigt bra påskafton!


Glad påsk

img_3453 (MMS)

Glad påsk


23 April

GLAD PÅSK!

Jag inviger här med min vita nya kavaj till en svart blus,svarta jeans, söt rosa ring och ett hästbett till halsband. Vi ska nu ut till Pernilla för påsk lunch, senare ikväll bjuds det på grillning och trevligheter. Blir en nykter kväll för mig. Så kör hårt ni alla andra, drick något glas åt mig med:) Blir ett mms på min fina vita kavaj senare. PUSS


Har en fin grillkväll med fin fint folk! I...

img_3440 (MMS)

Har en fin grillkväll med fin fint folk! Inviger min mysiga långklänning :)


I wanna run away from love

I wanna run away from love
This time I have had enough
Every time i feel your touch, I'm broken
Shattered all my pieces of part
Never thought I'd fall so hard
Putting back together my heart, It's broken

You can take these photographs
Watch them fade away, oh
You can throw away all these letters
I don't care about what they say
All those sorry's, there's a million reasons why
You can't mend me, don't even try


21 April

Först och främst vill jag tacka min mamma för påskpresenten :)

Göteborg har givit mig lite saker.. En vit kavaj, en bikini, en mascara, ett par skor, en ring, ett halsband och ett gladare humör. Självklart är jag fortfarande i chock och har absolut inte insett läget. Men för stunden mår jag ganska bra. Jag har min andra kille Hugo, visst han är ett år.. men han nöjer sig med mig. Han blir glad bara jag ler. Vilken kille behandlar en tjej så pass bra?

vi får se vad kvällen levererar, jag har en myskänsla i hela kroppen. Jag är sugen på vin,skratt och prat som kan fortsätta i timmar. Jag vill ha en kram, en allt ordnar sig kram. Jag vill le och känna att livet är bra som det är. Så varför fälla mera tårar? Jag skulle just nu i denna sekund befunnit mig i Gran Canaria. Jag är istället i Göteborg och ja jag har det bra. Ska försöka att sluta fälla tårar, snart är tårarna bara där för att.

här är ena låten som trycker mot bröstkorgen. ( tog inte hela ).

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag


20 April

Jag har inte skrivit så mycket, precis som jag skrev innan. Men nu kan jag inte hålla fingrarna i styr. Är rastlös och väldigt ja fundersam över "livet". Jag är så otroligt tacksam att jag har min familj, vänner och bekanta.. Det håller mig sysselsatt på dagarna. Jag har gått på stan, gått på zoo, fönsters hoppat i väntan på lönen, hyrt film,ryätit godis, ätit sushi och haft trevligt sällskap. Justja jag är i GÖTEBORG. Jag rymde hit i måndags morgon. En rehab vecka ifrån att vara hemma i sängen och deppa.. Dock har jag lyssnat på samma låt om och om igen, eller snarare två låtar...
Kan visa texterna sedan.. dom går rakt in i ryggen hjärtat huvudet hjärnan.. som jag säger till Hugo.. Buuu



För den som orkar bry sig.. Min vän Natta ...

img_1024 (MMS)

För den som orkar bry sig.. Min vän Natta hade en text som tog hårt på mig.. Är det okej att deppa såhär??  "But something did. It was my new found self confidence, When I realized I deserved so much better than you, the pieces very slowly began to reassemble. And then I began noticing. That more and more guys smile at me, try to talk to me, give me compliments. That made the pieces come together more quickly. The best part about it was, I never needed to get revenge in order to become whole again. Hurting you wouldnt make me feel any better, because I simply didn`t care about you anymore. You broke my heart, made me feel like shit, and then did it again. Now all I see are those wasted months with you, the time spent waiting for you to show you cared."


16 April

haha syster min påminde mig om att det inte är den 17e idag, Tack Majsan! Idag kör jag på shorts,blus,klackar och ett glatt humör! Idag finns det inte något som ska kunna dra ner mig, ja kanske om det skulle ta 3 timmar att komma in på krogen? Först och främst ska jag till VILA i Valbo och hälsa på Lovan, pröva ett par byxor sen rusa oss hem för att lämna Lady i lägenheten och fixa till oss. Eftersom jag alltid hamnar hos Lovan efter krogen får vi lämna vovvsan där, så kan ja släppa ut henne innan krogen också. ( ja mamma jag har tänkt ut allt jädrigt noga) Nu ska jag sluta ordbajsa...

Ps, i torsdags avslutade krogen med Salem al fakir - i'm so happy.. Och ingen var nöjdare än mig. Skönare än skönast!

PUSS


17 April

Solen skiner och jag sitter i bikini ute på vår altan, så sjukt vindstilla att man har glömt bort vilken årstid det egentligen är. Jag har ett täcke omkring kroppen och datorn i knät. Mysfaktor! Musiken spelas och jag ska nu slänga i mig lite frukost. Jag uppskattar tystnaden i huset men saknar även sällskap, är ju pratglad av mig.. Vad är planerna idag? Jo fira fina Michaela på sin 21 års dag!:) Tycker dock Michaela borde ändra i sin inbjudan att vi ska ha tema " huvudbodnad" stavas de så? aja. Nu ska jag mysa vidare sen ha en fix dag på mig själv, knep och knåp för att känna mig fin. Ska börja ta rätt motorväg i huvudet!

En väldigt osminkad bild på mig och lilla Hugo när han bara var någon månad, hans första sommar. <3


Vad vore jag utan er

img_3100 (MMS)

Vad vore jag utan er


12 April

Jag hade som sagt en svacka lite tidgare idag. Svackan är kvar men har ändå ett glädjerus i kroppen. Just nu av BB. Ja det är världens mest patetiska program, men herregud vad det får mig att skratta.. Jag är som sagt förälskad i Martin Skåning. ( inte bättre än min skåning). Jag är förälskad i Sara Lomma som idag kommer vara otrogen mot Marin Skåning(inte okej). Jag är förälskad i Simon Norrlännnning. Jag är förälskad i Peter Göteborgare. Klockrena människor. Tack för ni får mig skratta idag!


12 April

I mitt huvud just nu..

Tittar bilder, om och om igen.. Jag vill spy, jag vill slå någon, jag vill kasta handduken och lämna matchen. Jag vill skriva ett cv och få ett drömjobb så jag känner mig betydelsefull. Jag vill åka till Göteborg för att vara med människor som älskar mig. Jag vill åka till Leksand/mora/trysil för att vara med folk som älskar mig. Jag vill åka till Borås för en saknad vän. Jag vill åka till Malmö och bli kramad av min pojkvän. Jag har ångest, jag mår dåligt.. Jag är inte blond liten och smal. Jag är Malin Carlsson, kurvor aka stjärt. Jag är lätt att vara med, känd för att bli som en pojke bland killar.. Jag skämta om sex med min mormor, jag kan ringa min kille och säga hur ledsen jag är och veta han finns där, jag kan ringa alla i min släkt familj och klaga över mig själv men får alltid höra hur fin jag är. Men VARFÖR känner jag då allt detta så fort något "stort" händer? I söndags kunde jag inte andas, jag spydde och skakade.. Kände mig så otroligt förnedrad och besviken. Jag vet att jag kommer över den känslan när jag nästa vecka åker utomlands.  Men ska jag gå på stranden och känna, jag är inte blond.. jag är inte smal.. Jag är Malin med kurvor som uppskattas av vissa ( tro det eller ej ). Jag är bara jag.. jag älskar chips, men saknar träning.. jag saknar fotbollen.. jag saknar att jag faktiskt vill träna.. jag saknar mina systrar, jag saknar hugo, jag saknar min pojkvän, jag saknar att vara glad.. I helgen var jag glad, hade världens bästa helg.. Men världens sämsta söndag.. världens sämsta söndag..Snälla gör aldrig om det här mot mig igen.. Jag kommer aldrig bli någon annan än den jag är..

Jag måste få vara ledsen ibland.. Och ja idag hamnade det här..För jag är inte det här.. Och vill inte ha sympati eller någon ska tycka synd om mig. Jag vill bara lätta på hjärtat. Nu ska jag äta lunch, fortsätta ha feber,mens och vara ledsen. Sen hoppas på Victor ringer då jag kan bli glad igen. Malin kort stubin..




Gårdagen började bra, hamnade i kaos.. Spy...

img_3015 (MMS)

Gårdagen började bra, hamnade i kaos.. Spyor, tårar och migrän.. MEN den slutade på något jäkla bra vis.. För om en vecka åker jag utomlands!:)


..

dragkamp, jojjjjjo, skön kväll


8 April

Vad är det för fel på vädret och sj? 14.30 skulle flyget från Malmö stad gå, såklart det inte gjorde det. 17.37 tänkte jag att ja då rullar tåget mot Gävle. Men nja nu 19.00 så har inte ett enda jävla tåg rört på sig.. Ja fick lov att äta tacos helt själv.. kul jävla fredag. Men den kommer ju bli bättre:)


Blev en natt hos Natta i uppsala pga stopp...

img_3012 (MMS)

Blev en natt hos Natta i uppsala pga stopp i tågtrafiken. Nu är jag på väg hem.. Blir en stressig förmiddag/eftermiddag. Ska städa lite nu snabbt, gå i skolan, sen är det min tur att få helg besök.. Sen tror jag det blir en hel kväll i sängen framför tvn. Är helt slut och har en hes röst från min och Nattas lillllördag i Sthlm. :)


Vad gör man nu då? Strandsatt i Sthlm och ...

Vad gör man nu då? Strandsatt i Sthlm och helt sjukt ledsen, ja man dricker vin äter McDonalds och fortsätter med det härliga folket


Nu kör vi! Tydligen är ja jävla bra i hock...

img_8434 (MMS)

Nu kör vi! Tydligen är ja jävla bra i hockey:)


Vi har det bra:)

img_2970 (MMS)

Vi har det bra:)


6 April

Vi är nu framme i STHLM hos "C". Är så sjukt imponerad över det fina huset. Vi bor på vattnet, verkligen på vattnet. Huset sitter alltså fast i kedjor? Ja okej ni kanske är vana med detta boende men jag är verkligen chockerad över hur mysigt och fint det är. Satt nyss på "verandan".. Mysigare plats får man leta efter. Jag och Natta är ensamma här, så ska fixas för temat och drickas. Kommer bli en kanonkväll, hört det redan är planerad efterfest här:) Jag började negativ, men nu är jag helt sjukt glad:)



Sthlm mys:)

img_2922 (MMS)

Sthlm mys:)


I know you don't mean to be mean to me.. '...

img_2077 (MMS)

I know you don't mean to be mean to me.. 'Cause when you want to you can make me feel like we belong.. We belong.. Lately you make me feel all I am is a back up plan.. I say im done and then you smile at me and I forget.. Everything I said


6 April

Är stressad, ska möta malin, systemet, åka tåg, möta Natta i Uppsala, åka vidare med tåget till STHLM. Sen ska vi på studentskiva för "C"s skola. Ska bli riktigt roligt!:) Därav ett dåligt inlägg men om ni kollar Nattas blogg :) länkar sen;) när ja lärt mig hahaha!


.

img_2292 (MMS)

.


5 April (Grattis älskade Hugo på ett årsdagen!)

Dagen som började med tårar, fick lite mer tårar av vissa saker som sas. När är det min tur för den dans på rosor? I ett annat liv kanske. Jag mår verkligen som en bergodalbana av allt det här.

Sitter med mina fina killar i skolan, Andreas och Strömming. Strömming som snart åker till USA och har lovat mig att handla Victoria Secret underkläder. (tack b-baby) Andreas sitter på så otroligt många hemligheter, så det är svårt att hålla koll på honom. Säger bara, mmmys;) Har lättat på hjärtat och fått råd, tack för ni finns mina två pärlor. Andreas har jag känt sen vaggan och är den bästa brosan som finns. Strömming kom in i mitt liv som ett fint solsken, har nu suttit bredvid honom i 2 år, och finns ingen annan bordskamrat som honom. Ni är söta kräftstjärtar som jag gärna skulle slicka i brygga om jag var kille. (lärt mig tala av de bästa dvs killarna i klassen, eller Andreas på fyllan. Ni får själva välja)

Tack för ni ställer upp


Alla i min omgivning som vill behålla sin ...

Alla i min omgivning som vill behålla sin glädje idag, stöt inte på mig...


En tätort på en slätt....

En tätort på en slätt....


Gör en sammanfattning.  Torsdag: flög till...

img_2834 (MMS)

Gör en sammanfattning.  Torsdag: flög till Malmö, var hos victor. Fredag: tog tåget till gbg, gick ut med min syster, Andreas och sällskap. Hade världens skönaste bord och drack, skratta och hade roligt. Lördag: älsklings Hugo fick sitt första kalas då han ska fylla ett, 37 st firade min älskling. Sen film kväll med familjen. Söndag: var grinig, vaknade av min älskling som ville upp och leka, alla sov, ja hade Hugo men låg i soffan och halvsov, åkte hem till Gävle. Och under all denna tid har jag saknat ihjäl Lovisa!!!!!!!!!!! Och missa Josefin fest... Men jag har haft en riktigt bra helg :)


Min syster hade lagt ut denna.. Och så kän...

img_2883 (MMS)

Min syster hade lagt ut denna.. Och så känner jag, men jag är i två.. Två halvor som delar olika. Ska försöka sova i bilen, lång väg hem och jag saknar min egna säng. Saknar massa idag... En dålig dag..


Fick ett superfint armband av Victors lill...

img_2849 (MMS)

Fick ett superfint armband av Victors lillasyster Maja. Go Maja! Tack tack tack!:) visst är de snyggt, älskar själva "spännet":)


Hade en underbar gårdag! Vaknade av världe...

Hade en underbar gårdag! Vaknade av världens bästa som kom hem och sedan var dagen perfekt. Har lyckorus i hela kroppen. En dag här är bättre än ingen, behövde verkligen detta!


RSS 2.0