31 Mars

Jag överlevde och har haft en riktigt bra dag. Just nu står jag i köket och chockerar med lite bakning. I vardagsrummet är självklart hockeyn på, så bakning sitter perfekt nu. Dock hungrar min stora mage ihjäl! Han vill äta kebab tallrik och jag vill? hmm tror ja viker mig på denna fronten... PUSS


31 Mars

Finner inge ord för hur otroligt trött jag är just nu.. Ska strax väcka papy så han får köra mig till tåget. Längtar tills jag ligger i lägenheten i stan och sover. Kommer bli raka vägen in till sängen för mig, så när pojken kommer hem får han antagligen väcka mig. Så mysigt kan ju det vara. Dags för tåg/flyg.. Hörsdå...

30 Mars

Är hemma hos min goa Lovisa. idag är som sagt hennes mini födelsedag. Av mig fick hon presentlkort på VILA och en söt choklad. Eftersom min gumma nu ska få vara med och öppna nya VILA i Valbo så tänkte jag att hon får det hon önskar sig :) Glad för din skull ja!
Ännu gladare är jag över en supermysig dag med mamy. Kom hem med en svart kavaj (eftersom min tydligen är borta?), en lång klänning, en STUDENT klänning och en fin blå blus. Gladare än gladast. Tack Mamy! Älskar dig.
Dags för matlagning och bakning med min going. FÖDELSEDAGSBLIVANDEBARNET! Världems finaste tjej!
Så fall jag inte har någon dator imorgon så får ni lite bilder här och nu, min glädje till er! Lovan 21 år, min goa goa goa goa goa tjej!

30 Mars

Imorgon far jag som sagt till Malmö. Därav missag jag både Lovisas födesedag och Josefins rajtantajtan. Vill ni ska veta attjag självklart hade velat vara hemma hos er! Så idag ska jag ge Lovisa en mini födelsedag, hoppas hon blir gladare än gladast:) Vet vi fungerar lika, tänker lika och ikväll ska vi ha en kväll då vi glömmer att tänka:)
Och snart är jag hos världens bästa människor. Andreas Anna och Hugo(Maja är tyvärr inte med på kalaset...)

Världens finaste kille

Världens finaste kille


Ibland känns det som hela min värld rubbas...

Ibland känns det som hela min värld rubbas av minsta lilla motgång. Jag känner mig oönskad och otillräcklig.. Jag mår illa och vill gömma mig i sängen hela dagarna. Jag vill ha min glädje tillbaka.. Den mina vänner ger mig, men behöver den från annat håll ibland. Jag behöver min egna glädje. Mitt egna glädjerus.. Godnatt


Ne nu orkar jag inte mer..

Ne nu orkar jag inte mer..


Vad har jag för medlemmar i detta grupparb...

img_2817 (MMS)

Vad har jag för medlemmar i detta grupparbete egentligen?


29 Mars

Uppe med tuppen... Ska på samtal klockan 10.00, på banken med Lovan vid 11.00, skolan vid 13.00.. Det är bara att raska på och kan ju glömma lunchen.. Försökte att testa ha något annat än svarta jeans idag, gick runt i tio minuter och kände (ja nu jävlar kanske jag kan använda dessa ja köpte för två år sedan).. Men neee! Samma visa om och om igen, springer ner och byter om när jag har som stressigast.. Jävla Mallan.



28 Mars

Längtar så otroligt efter helg, redan på torsdag är jag fri ifrån skola och 09.00 befinner jag mig i Malmö. Och är det fint väder kanske det blir en tripp till Danmark. (hoppas) Helgen kommer sedan leverera med utgång i Göteborg, kalas för älsklingen som fyller hela 1år! Han har även nu lärt sig ta fyra steg.. Blir så ledsen att jag inte är där under hans utveckling.. Får flytta till GBG..:) Längtar längtar längtar!
Försöker föra över pengar till Lovan, vi ska ha så jävla kul den 4e Juni kan jag säga! Har så mycket att se fram emot nu April,Maj,Juni.. Utomlands semester, konsert, student osv. Allt detta borde göra mig lycklig. Så nu ska jag le och ta vara på tiden i skolan, för tro det eller ej så kommer jag nog sakna skolan när jag står där arbetslös......

Hitta lite old times på datorn.



Varit full fart hela dagen!  Först och frä...

img_2802 (MMS)

Varit full fart hela dagen!  Först och främst skulle jag cykla till min två timmars idrott.. Vilket gick åt helvete eftersom jag cyklade riktigt fel, men bra träning). Efter min idrott mötte jag jossan för lite solning :) vi har även försökt hitta något att ha på oss i helgen(lillan fyller 18 och jag ska ut i Göteborg). Tråkigt att jag missar din födelsedag pullan! Grammatiken suger som vanligt när jag bloggar men har ingen ork... Nu ska ja fylla på magen, bara ätit en knäckebröd macka idag så nu ska ja fixa en god sallad till mig och mammsen.


Har världs bra vänner!! Suttit hos natta h...

Har världs bra vänner!! Suttit hos natta hela kvällen, där bjöds det på en mysig lovan, en söt jossan och en Natta med ont i örat. Känns så skönt att veta man har vänner att prata med om allt, skratta med och kunna lita på. Missförstå mig inte, men ja vill helst inte ha kommentar i min blogg om mitt utseende ifrån någon som valt att stöta bort mig från " studenten" och andra tillställningar. Låt mig hellre vara sådana fall, för jag bearbetar detta så gott jag kan. Och vill inte bli påmind av att vi tex inte ses. Förstå mig, missförstå mig inte. För mig är det mer jobbigt än något annat.. Nu ska jag hoppa ner i sängen för lite sömn. Puss


Haft en riktigt mysig dag med tre härliga ...

Haft en riktigt mysig dag med tre härliga vänner. Natta är hemma och vill krama sönder henne, saknar henne jäkligt mycket! Jossan spred glädje som vanligt och Lovisa min fina tjej är bäst. Nu ligger jag i soffan, blir en hemma kväll med mina fina föräldrar. Gårdagen var perfekt och denna kväll lutar åt perfektion den med. Vilken bra helg!


25 Mars

Hade en riktigt bra torsdag, vi lagade mat, såg hockeyn,spelade kort och jäklades med varandra som fan. Låten "jenny jenny" sjöngs och jag var på toppen humör. Kanske måste säga förlåt utifall någon tog illa upp ibland. Idag nalkas det antagligen utgång (igen) men är ju roligare att gå ut en gång per helg så helgerna går snabbare tills man får pussas en helg istället. Eller har jag fel?
Systerdyster kom hem från Usa i morse och det bjöds på två paket, tack systerdyster!:) Hennes mage hade blivit ännu större, vilket jag älskar! Snart kommer två små pojkar ploppppa ut.

Idag har jag kört på stort och tagit shorts på mig. Dock är ja väldigt obekväm i det nu. Men det skiter man väl i.


Kolla in min svenska? Herregud. Blev verkl...

Kolla in min svenska? Herregud. Blev verkligen nöjd med håret MEN ska bara vänja mig vid färgen. Såja!


24 Mars

Slingade som sagt mitt hår idag, blev verkligen nöjd med färgen! Lär bara vänja mig vid färgen.. Ikväll blir det hockeymys hos mig och jag ska stå för middagen. Blir antagligen en stor god sallad + kyckling, eller så ska jag dra på stort och göra thaisoppa! ;)


Städar, ätit, sovit , pluggat och nu är ja...

img_2634 (MMS)

Städar, ätit, sovit , pluggat och nu är jag i koma.... Puh! Godnatt!


En trött tjej som ska ta sig till skolan, ...

img_2625 (MMS)

En trött tjej som ska ta sig till skolan, varje onsdag har vi gym som första lektion. Vilket man borde ta vara på, från och men nu ska ja ta vara på alla tränings minuter. Har mått så jäkla piss sista tiden över vikt och mig själv att jag tror träning kommer hjälpa mig med hur jag ser på mig själv. Alla tjejer har nog en period då allt suger, min är just nu.. Gråter och deppar, tar ut det på familj samt pojkvän.. Och självklar är de inte lätt för andra att prata med någon som är 50% förbannad varje dag.. Så ska ta tag i mig själv nu, hade ett mål innan julen och var riktigt nära att nå det. Nu får jag nästan börja om men det kan de vara värt. Önska mig lycka till!


Så nära men så långt borta..

img_2623 (MMS)

Så nära men så långt borta..


Har precis varit på ett träningspass och k...

img_0049 (MMS)

Har precis varit på ett träningspass och kände genast motivationen till att börja träna igen, saknar fotbollen och rutinen man hade.. Saknar även våra zumba stunder men nu ska det skärpas! Men mest av allt saknar jag mina två favoritkillar. Saknar att pussa och krama på dem båda.. Nästa helg åker jag både till Malmö och Göteborg. Vilket känns jäkligt bra, en lättnad! Ska krama sönder mina lilla grabb och min stora.. Tänk att en saknad kan bli så stor.. Men nu lär ja slänga mig in i duschen innan AIK matchen börjar.Lovisa kommer hit och bjuder på lika stämning som senast, men nu UTAN chipsen;) de ni!!


Att vakna bredvid världens bästa. Älskar m...

img_2618 (MMS)

Att vakna bredvid världens bästa. Älskar min lady, 11 år och fortfarande go och glad. Du är bäst!


Såhär såg ja ut i lördags påtala om inget....

img_2523 (MMS)

Såhär såg ja ut i lördags påtala om inget. Nu ska jag se klart bb för att sen somna till musik i öronen, avkopplande och ibland de bästa knepet för vissa känslor som tynger än. Lyssna på glad som ledsen musik som "förstår" en. Ja de lät jävligt töntigt men text och musik är  jäkligt bra botningsmedel. Är egentligen på bra humör så ska sluta att deppa nu. Saknar Sabina och Cassandra lite extra idag, och lill Frida och hennes(mina) te kakor..


21 Mars

Efter en lång dag väntar jag nu på maten, Lovisa lagar potatis och fiskpinnar (mumma). Vi har varit ute med hundarna en lång stund. Var mysigt att bege sig ut på en promenad, älskar att gå och prata om allt mellan himmel och jord. Det jag avgudar med Lovisa är hennes ärlighet. ( sa ja till min syster idag också, tralalal) Idag kommer bli en sen kväll med massa plugg.... buuuuuu

Soligt väder ute oja, vaknade på fel sida ...

img_2597 (MMS)

Soligt väder ute oja, vaknade på fel sida men det ordnade sig ganska snabbt. Ska till barnmorskan nu eftersom jag då hade tjej vecka i 12 veckor... Puh! Ni tjejer lär förstå hur jobbigt de är!! Sen blir de promenad och träning med Lovisa och kanske kickan :):)


Inatt saknar jag min pojkvän så de verklig...

img_1938 (MMS)

Inatt saknar jag min pojkvän så de verkligen känns som magen vänts ut och in..


Vissa är glada dagen efter, jag är däremot...

img_2560 (MMS)

Vissa är glada dagen efter, jag är däremot är helt slut! Vi har precis delat på en pizza, åt två bitar sen tog de stopp.... Så nu ska vi bege oss hem för att poppa popcorn i kastrull och mysa lite. Idag är de hockeypockey och jag hejar på Djurgården! Vinna eller försvinna dudes


Nu börjar dagen :)

img_2516 (MMS)

Nu börjar dagen :)


19 Mars

Slutade vid 22.00 igår och var helt slut när jag kom hem, hittade till godispåsen och la mig tillrätta.Hade en härlig kväll på jobbet, hade kassan bredvid Sandra och det blev mycket skratt och snack. Idag är det personalfest så snart kommer AnnaKarin för att hämta mig, klockan tolv ska vi nämligen åka gokart på isen!:)
Ida som undrade vad jag jobbar med(svar) Jag är extra arbetare på Göransson arena, jag började med att servera men nu har jag även stått i puben och som igår haft en kassa vid biljett säljning. Så man kan säga jag är en dom kan ringa om det mesta. Igår va det iceracing i hallen så blev otroligt mycket att göra för vissa:) 10 poäng till de stressande som stod i kiosen igår, fy! Hur klarar ni det haha :) Men jag stortrivs och ska bli riktigt roligt med lite personalfest idag:)

dåligt med bilder senaste så jag får knäppa ett litet kort och mmsa in sen :)


Måste släppa mitt kontrollbehov!

img_1627 (MMS)

Måste släppa mitt kontrollbehov!


Tog ett bad för att lugna ner mig och mina...

img_2497 (MMS)

Tog ett bad för att lugna ner mig och mina tankar. Hoppas snart på ett lugnande samtal, och kanske en lättande morgondag. Hejjahejja, imorgon ska jag jobba, börjar 14.30. Denna gång ska jag jobba i receptionen, spännande! Trivs så bra ute i Sandviken!:) lite långt att ta sig dit bara:) men nu ska jag återgå till badet och min bok "du äger".  Ja hör och häpna, jag läser!


Tre alarm för att kanske komma upp, hatar ...

img_2480 (MMS)

Tre alarm för att kanske komma upp, hatar att gå upp tidigt när jag egentligen har sovmorgon till klockan ett. Men imorgon klockan nio ska man sitta hos sin frissa Louise :) hoppas på det bästa!


16 Mars

Två arbeten klara för kvällen och det känns skönt, vill ligga i fas hela tiden så det bara är att bocka av dag för dag i skolan. Tänk snart tar man studenten och jag är övertaggad.


16 Mars

Dagen har varit lång,betyg har fixats och jag är nu död hemma i soffan. Ikväll blir det middag här hemma med familja Gällstedts. Antar kvällen kommer bjuda på fartfyllda samtal som leder till skratt och antagligen lite små slagsmål mellan mig och Ante. Nu tänker jag ta en powernap i 30 min, sedan plugga! Puh vad duktig man blivit på två dagar.. Tadaa


15 Mars

Huvudvärken stiger,rummet är kolsvart och det enda jag ser är en ljusskärm som levererar allt förutom svar på alla mina frågor. Jag kanske borde använda google, eller varför inte söka på ett forum? Huvudvärken stiger lite till och jag stänger ner datorn. Mobilen tas fram och jag stirrar in i den i väntan på ännu mer svar. Jag har gett upp så mycket att jag inte längre vet vad jag väntar svar på. Lägger mobilen nedanför sängen, innerst inne vill jag att den ska vibrera. Jag vill ta upp den, läsa något som får mig känna en lättnad, en tyngd som släpper ifrån bröstet och en stigande värme som tillslut får mig att le. Hur kan det så svårt att vara glad för det man har? En dag kommer jag gå runt med ett leende hela dagarna. Och imorgon är en ny dag, en ny dag då jag ska börja med ett leende på läpparna.. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan, jag har det bra där jag är nu-där jag är nu idag. Godnatt

Mamma fyller år så nu är det mys med släkt...

img_2452 (MMS)

Mamma fyller år så nu är det mys med släkten plus Gällstedts:) dagen har bestått av prov och en överdrivet lång dag i skolan.


På med en tjock halsduk.. Härrå nu åker ja...

img_2433 (MMS)

På med en tjock halsduk.. Härrå nu åker ja och ser lite sm slutspel med lovan och mamma. Har man säsongs kort så lär man ju gå! Hejja Brynäs, idag förlorar ni nog...:)


Istället för att mmsa till bea skriver jag...

img_6167 (MMS)

Istället för att mmsa till bea skriver jag nu till bloggen. Hejdå


13 Mars

Haha min kväll blev verkligen lyckad igår, tack vare sällskapet! Dock körde ju jag på fyllan (jag är kung i baren, in med mera mera mera mera, drick drick drick, grina grina grina) men men.. Därför är jag nu bosatt i soffan och rör mig inte en meter, jo till kylskåpet! En återställare kanske? Ne nu lät jag som en alkis. Nu ska jag återgå till att spela THE SIMS 3, den ni!;) hahahaha. Vad ska jag annars göra fram till solsidan? Åh herregud nu är ja verkligen rastlös och JA sällskap skulle sitta fint. Eller lite OLW:)


HAHAHAHAHAHAHAH

Mallan kom precis in och berättade om en kommentar hon hade fått på bloggen. Så här lyder den:
Anonym om 12 Mars:
Ursäkta varför la du ut det här? Det var skit fult, absolut inget som insperaras. Du borde verkligen inte vara stolt över det där hemska rummet.
IP: 90.239.78.165

hahahahahaha, Vi tittade upp ipadressen så vi vet ju vart du bort din tönt!!
Men vem fan orkar bry sig???? Vill hon ha så så får hon väl ha det. Vi 4 här hemma vek oss iallafall av skratt. Du gjorde vår morgon!
PUSS PÅRE FRÅN
lovisatagtstrom.blogg.se , zaaenz.blogg.se , LisaG och givetvis Mallan i egen hög person.

12 Mars

Hade en riktigt härlig kväll igår, med mycekt skratt! Vi lagade mat, spelade spel, kollade BB och blev väldigt involverade i programmet "cheaters". Emma blev nog som mest arg ;) Vi diskuterade även när jorden går under, hur jag rider på en elefant och kväver mig själv med mina bröst? (bra sagt Bea). Vi pratade om jäklans mycket igår, tack för kvällen tjejer! Fast är Bea ni borde tacka, utan Bea hade jag aldrig sagt " tacos hos mig Fredag". Så TACK Bea för du gav mig lite order:)

Vaknade med magont och en jäkla klump i magen. Vill bara ligga gömd i sängen halva dagen, äta lite mat med mamma för att sen ha en grymt roliga kväll med de där sköna bruttorna. Vore de fel att somna med karln ikväll? Nä de vore de inte. Så vad sägs om att flyga ca74 mil efter krogen? Någon som vill följa?

En nystädat rum, en hund,pyssel,en säng redo för min ensamhet, herregud nu vill jag ha mannen här


Innan jag somnade igår kände jag att tavla...

img_2325 (MMS)

Innan jag somnade igår kände jag att tavlan i mitt rum har hängt där utan mening. Jag fick en gång en tavla som betydde jädrigt mycket, men om starka känslor kan ändras från olika håll på en och en halv månad. Ja då kan inte tavlan betytt så mycket. Så jag tog lite kort på dom bästa människorna i mitt liv. (självklart fick inte alla plats) nu hänger tavlan fint och jag kan titta på de människor som jag älskar. :) puss på er!


Gör livet lite extra roligt

img_2317 (MMS)

Gör livet lite extra roligt


11 Mars

Älskar att Pontus luktar jordgubbe:)


Ut i solen med er! Jag ska ta mig till sko...

img_2299 (MMS)

Ut i solen med er! Jag ska ta mig till skolan för att bli dödad av Pontus och Julia.. Sen väntar en härlig solig fredag med vänner. Känns som en bra dag idag!:) fredagarna levererar, nästa helg är man i Uppsala så kan inte klaga på mina helger, och kan absolut inte klaga på sällskapet!:)


Hockeyn levererade sisådär, spännande.. Va...

img_2289 (MMS)

Hockeyn levererade sisådär, spännande.. Va nära att bli utgång för min del men nu ligger jag här framför BB och saknar min pojkvän. Skulle vilja ha sällskap av honom just idag.. Men får nog vänta ett bra tag till.. Så hur roar man sig istället ? Lesss är man.. Dålig kväll


10 Mars

Lägg märke till att jag skrivit FEBRUARI istället för MARS på mina inlägg, hahahah!


Ibland blir jag less på att folk ska tycka och tänka om andra människor. Dock vet jag ju själv hur jag fungerar och att jag är exakt likadan, men om folk är glada tillsammans.. Ja låt dom vara det och försök inte säga saker som kan dra ner det. Och som sagt, jag förstår att man snackar, man är bara människa. Men ibland finns det en gräns.

Nu ska jag fortsätta min torsdag med lite skola, kanske köpis, hockey med mamy och lite plugg. Imorgon väntar en skön sovmorgon (kanske ska ta mig till skolan tidigt för att plugga) en halvjobbig lektion och SEN en jävlans bra kväll med skit härliga tjejor hemma hos mig. Imorgno blir det tacomys, kanske lite vinmys vem vet. Ska bara njuta av det härliga sällskapet och att det äntligen är fredag. Hoppas även det är en fredag närmare än fredag då man kan få besök! Men jag har i alla fall någon att sakna, så det ska man vara glad över!

Ett litet diadem, en lång skön slapp skjorta, klocka,armband,ringar,skinnjacka,halsduk,väska och converse. Känns ju nästan som jag tror det är vår idag. Men justja, vi har ju snö fortfarande!!


9 Februari

Ändrade planer, inkallad på jobb! Plugga snabbt, göra så man ser levande ut, klä sig i svart,ladda för ett kanske sista arbetspass om det blir vinst, tacka morfar som kör mig ut till Sandviken. 15.00 ska det arbetas! tjohej!


Skriva projektarbete.. Ja det ska jag nu t...

img_2211 (MMS)

Skriva projektarbete.. Ja det ska jag nu ta tag i, i en morgonrock, duntofflor, osminkad, brunch(stavas de så?) och med en mysig hund som sällskap. Välkomnar onsdag och tackar mina jävla drömmar för återigen dålig sömn.. Tack!


8 Februari

försöka somna i tid, javisst!


8 Februari

Dagen blev mycket bättre när man blev hämtad av Lovan, åkte hem till mig för att ta ut Mille(lovansfinahund) och min lady på en promenad. När vi kom hem hade mamy varit gullig och bakat lite semlor. Med vanlij i såklart! Vi har suttit och kollat massvis med valpar till mig eftersom jag är sugen på att köpa en liten sak när jag kommit ut ur huset. Hockeyn är nu på tvn och vi har käkat en god middag, är så mysigt att ha lovan och mille här i huset.


8 Februari

Dagen började inte vidare bra, sjukhusbesöket kunde gått bättre. Men nu får vi hålla tummarna.
Är ensam i skolan (har egentligen sovmorgon till klockan ett) Men här sitter jag, dyster och ensam! Ska kolla ett OTH avsnitt sen börja pluggandet. Kommer ju trots allt sitta här själv några timmar till. Varför är ingen jävligt tidig idag?


7 Februari

Blev en myskväll hos mallan igår som sagt och det satt sig i min mage, mår illa av det jag åt och är lite halv"sjuk" idag. Hängig och illamående, kanske inte ens va maten är nog bara jag som inbillar mig pga pappa gått runt och spytt här hemma idag.

Stannade hos Lovisa och delade natten med henne. I morse klev jag upp med riktigt tunga steg för att vara tillbaka i skolan efter fyra veckor i Göteborg,Malmö. Dock fick jag härlig känsla när jag såg ett betyg jag hade fått och för att få träffa klassen. Åt en god lunch med Tora och Rebecka,bokade sling och klipptid för mitt hår och kramade om pärla lite extra. Har saknat klassen.

Imorgon kliver jag upp tidigt för att åka till sjukhuset, sen väntar en vanlig vardag i skolan. Samt kolla big brother live som två st i klassen köpt. Bra tidsfördriv!!

Nu myser jag uppe med mina föräldrar, har knappt varit med dom sen jag kom hem. Självklart kollar vi hockey och glädjer oss över vilka otroligt glada nyheter vi fick av min syster,deras dotter idag! Grattis Maja och Marcus. Är så jävla glad!! Och detta gjorde allt bara ännu mer spännande:D

Mallan den 7 februari och jävligt löjlig med en iphone kamera


Skola...

img_2199 (MMS)

Skola...


Skola...

img_2199 (MMS)

Skola...


Har sovit hela dagen... Natten igår va så ...

img_2185 (MMS)

Har sovit hela dagen... Natten igår va så jäkla rolig! Att sova fem st i en säng kan inte bli annat än dramatiskt! Tackar och bockar för underhållningen! Nu ligger vi hos mallan och myser! Mysigaste brudarna plus Alexander!  Men jag skulle vilja vara i den dör byggnaden på min bild ju!


Finisen!!!

img_2157 (MMS)

Finisen!!!


SMS-inlägg

img_2139 (MMS)


Lite fjädrar och lockar

img_2138 (MMS)

Lite fjädrar och lockar


Grattis älskling på 11månaders dagen! Jag ...

img_2131 (MMS)

Grattis älskling på 11månaders dagen! Jag och Lovisa har precis handlat kex och mat tills ikväll. Vi ska laga mys middag, dricka och gå ut :) måste tacka lovan för stödet tidigare idag. Jag hyllar alla som har distansförhållande! 10poäng till alla!!:)


Känner mig helt vilsen, jag är en tänkare ...

img_2107 (MMS)

Känner mig helt vilsen, jag är en tänkare och det slutar alltid med att jag tänker för mycket.. Jag blir livrädd för saker jag absolut inte behöver oroa mig för.. Jag får ångestattacker samt panikattacker.. Jag brukar säga att jag är ett vrak.. Jag känner mig svag ikväll och när jag är svag saknar jag att mina vänner/familj är nära.. Men det jag behöver när jag är svag.. De är kärleken från dem som bryr sig om mig.. För det ger mig viljan och styrkan att slå på ett leende igen.. Jag har ont i magen och ångest.. Klumpen blir bara större och större.. Jag vill hem, nästan en månad ifrån min verkliga vardag.. Men att åka härifrån känns jobbigt.. Varje natt här känner jag trygghet.. Jag vet att jag är ett vrak, men när jag når de djupaste stunderna.. Då har jag någon som säger åt mig att allt kommer fixa sig.. Jag vill inte åka ifrån det.. Tur att jag har världens bästa familj och otroliga vänner som väntar där hemma. För när min trygghet är här, då behöver jag er som mest..  Och nu lär ja sluta tönta... Förlåt hejdå..


Jag somnade otroligt snabbt igår, vaknade ...

img_2105 (MMS)

Jag somnade otroligt snabbt igår, vaknade vid fyra av en diskret människa.. Men de gjorde mig bara glad! Idag är en bara vara dag eftersom jag åker hem imorgon, vi köpte lunch på hai och jag ska snart börja packa... Sen vänta och säga hejdå här i stan för att åka till åkarp.. Jag ska slänga ihop lite tacos och tvångskrama en massa ..för min klump i magen kommer växa när ja inser hur ensamt det kommer bli i min stora säng där hemma. Tur jag har säng plats hos lovan om jag vill;) nu ska ja sluta va osocial ett tag.


Hemma i soffan.. Gick på matchen, fick säl...

img_2104 (MMS)

Hemma i soffan.. Gick på matchen, fick sällskap av Peter och company, följde med till Harrys, tog en drink, ville ut, hamnade i soffan, godnatt... Ja saknar er där hemma !


Har provat att locka håret, hade fruktansv...

img_2098 (MMS)

Har provat att locka håret, hade fruktansvärt tråkigt så när ja såg locktången, tänkte ja att de va bra tidsfördriv! Fick höra att ja va fin men ja känner mig faktiskt mer som en pudel. Ska ta en sväng på stan, har dock inte råd att köpa något. Flyget hem blev dyrare än väntat.. Sen ska ja sätta mig i ishallen, ensam denna gång vilket känns väldigt deprimerande haha.. Sen får jag nog spendera kvällen i mjukisbyxor framför tvn.


1 Mars

Bion var riktigt bra, vi såg "min låtsas fru" och det var en typiskt mig film. Dagen har varit riktigt bra, men känner mig redan riktigt ensam.. Vilket är riktigt patetiskt eftersom jag suttit ensam i soffan MAX en timme. Imorgon är det min sista natt här, han ska antagligen ut och jag antar det slutar jag hyr en film.. eller två, eller tre? Nu ska jag återgå till min myshörna i soffan, duntäcket sitter fint! Middagen fick bli varma koppen, testade en ny smak.. sådärva.. Men nu ska ja slaska i mig gurka och coca cola light.


Tro det eller ej men vi har gjort mer än a...

img_2061 (MMS)

Tro det eller ej men vi har gjort mer än att sova. Ätit lunch på stan, gått på museum(båda trodde de skulle va ganska tråkigt) men djuren va roliga att titta på haha! Nu ska vi gå på tidig bio. Sen ikväll får ja roa mig själv, ska nog hyra film!


RSS 2.0