31 Januari

Har haft en riktigt härlig dag, kom till min första lektion vilket var massageutbildning! Så i tre timmar har det masserats och vi har skrattat åt varandra. Vi åt sedan lunch sen var det dags för mig att rehab träna, vilket gick jättebra förutom att jag snubbla och knät knäcktes lite. Men jag körde vidare, dock har jag lite ontontont nu:)

Tog mig hem och självklart hade jag tagit fel på vilken dag jag hade personalmöte, jag trodde det var idag men är ju inte 1 Februari förens imorgon.. suck! Så la mig i sängen med en going i telefonen. Pratade en timme sen var det dags att somna in. Nu har jag lagat middag till mig själv och försöker komma igång med pluggningen. Så nu kör vi.. heja EU!

Mina massageklasskamrater, en star tjej och valpisen jag vill ha


30 Januari

Har varit en mysig dag hos mormor och morfar, har även hälsat på Joel som ligger på sjukhus. Stackarn! Nu har jag kollat på solsidan med mamma och pappa. Med tända ljus och familjestämning. Jag sitter även och kollar tåg,flygresor och massa annat. På söndag åker jag till Göteborg för att spendera 4 dagar i Göteborg. Träffa Anna, Hugo, Andras och förhoppningsvis Sabina! Sen beger jag mig mot Malmö. Jag kollar även sista minuten resor och andra resor. Åhå om man hade pengar..


30 Januari

Jag inser just nu hur otroligt otacksam jag kan vara. Jag är omgiven av så otroligt mycket kärlek ifrån er närmsta att jag ibland kan glömma att ge tillbaka. I alla mina tuffaste stunder har ni stått bakom mig för att tappert ta emot mig när jag faller. Det spelar aldrig någon roll hur djupt jag faller, ni är alltid där.. Och jag vill tacka er för ni funnits där. Speciellt den här hösten, en höst då mycket hänt som jag kämpat mig igenom tack vare er. Att ni finns där dag ut och dag in, vilken tid det än är på dygnet. Ni svarar på mina långa sms, mina långa samtal och ni svarar på mina funderingar. Tack för ni har funnits där, och jag hoppas jag finns där lika ofta för er:) Jag har gjort små förändringar 2011, en ny facebook tex..Och allt har sin anledning. Och alla små förändringar har fört med mig något positivt. Jag kan inte önska mig något mer än detta. Jag har en underbar familj och jag har underbara människor som ringer mig, skriver till mig och som vet vem jag är rätt igenom. Och det är för er och självklart mig själv jag gör allt detta. Jag vill göra det för mig själv, för er och för en positiv ändring:) 2011, jag får en underbar början av året:)

Ibland får man lätta på hjärtat, även om det är på en blogg. Slängde ihop massa bilder på er. Hade inte kort på alla men ni vet vilka ni är. Ni är underbara


29 Januari

Ligger i soffan med ett glas coca cola light och härliga mjukiskläder. Lady får vara mitt sällskap ikväll, mamy åkte precis till lillanna och papy är på hockey. Jag bojkottade hockeyn ikväll, mår inte alls bra så har sovit en timme för att nu inta soffan resten av kvällen. Får hoppas tvn levererar med bra program/filmer ikväll. I alla fall tills bossen(papyellermamy) kommer hem och övertar tvn i vardagsrummet igen.. Har stats i högsta hugg också eftersom jag håller tummarna på vinst för fisen idag!

Vilka är ni som läser ? Skulle vara roligt att veta så skriv gärna en komentar. Behöver inte vara namn utan kasnke en korkad/rolig komentar bara:) Eftersom jag har nästan samma siffra varje dag vore det skitkul att veta:D så gogogogogo

PS, Man får se ut såhär när ingen ser än.. förutom ni då


Vart du än är.

img_1421 (MMS)

Vart du än är.


29 Januari

Efter en god middag och en handbolls match så tog jag bussen till Lovisa (jajagskatakörkort). När jag väl kom dit hittade jag två slöfockar i soffan, Lovisa och Alexander låg med datorn och chipsen i högsta hugg. Och det sa ju inte jag nej till! Efter att ha utklassat Alexander i foooooodninja(fruitninja) så bestämde vi oss för att åka till interpooool för lite biljard och ja... jag har nog aldrig skådat en sådan dålig biljard spelare som mig själv.. å herregud va jävla dålig jag var! Lovisa var helt okej ändå!;) Trots att hon inte lyckades hålla den vita bollen på bordet ibland.. hlhlh! MEn vi vann mot alexander med 3-2 i matcher, Alex lag hette OTUR ;)

En lyckad kväll! Har nästan träningsvärk i magen för hur mycket jag har skrattat. Tackar tackar ja! Nu tycker Lovisa jag har skrivit för långt antagligen så.. Hejrå..  Ska mysa lite med familjen sen ska jag till ishallen med papy för att se en j20match.. sen alags match med Kickan.


28 Januari

Jag har försökt vänja mig vid min nyra hårgfärg som nästan ser lite orange ut i soljuset, men kopparfärgen är faktiskt ganska härlig. Lite egen, lite guldig kanske? Nej det låter mest som jag är en hippie.. Är i skolan och har nyss ätit en god kycklingsallad till lunch. Såhär blev skillnaden på håret i alla fall, från mörkt till koppar (har bara avfärgat och lagt ytterst lite toning i utväxten som var ljusare, kanske ska slinga om några veckor) Plus hur jag ser ut idag. Hittade min klocka som jag småälskar lite..  Såg även att min sockersöta nya bh syndes väldigt mkt me den matchar ju min rosa klocka iaf.. höhö


27 Januari

Jag har fått en award från min underbara syster Anna :) Dock är ju jag handikappad så vet inte hur man länkar.....Så www.jagochpyret.blogg.se

Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg.
♥ Tacka och länka till den du fick priset av.
♥ Skriva 7 saker om dig själv.
♥ Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner
.

1: Jag är känd för att klaga på mig själv

2: Jag är en pojkflicka när mina närmsta ser och är ganska äcklig av mig

3: Jag har opererat höger knä 2 gånger men gick i klackar 4 dagar efter operationen ändå;)

4: Jag ÄLSKAR gurka

5: Jag är kär

6: Har alltid velat operera brösten

7:Jag är som lyckligast när jag får skeda, äta chips,glass,dricka cola,pussas till en musikal och inte tänka på något annat än hur gott allt smakar (Y) Just under den stunden tänker man inte på hru man mår dagen efter. Men dom timmarna med inga bekymmer är som bäst:)


27 Januari

Hemma i sängen med magont och en ny hårfärg. Jag ville egentligen göra mer men vi får fortsätta om några veckor, OM jag inte kommer fortsätta att ha denna färg så jag faktiskt får behålla mitt hår. Fårse vad jag tycker om den själva "koppar"färgen jag har nu.  Nu ska jag lägga mig i sängen för att vila en timme. Sen får vi se om det blir hockey eller ett möte med gamla lucia tjejorna. Fårsefårsefårse.. Magen får bestämma, har jag lika ont så lockar en filt liiiite mera...

Visar håret och svarar på mitt lilla pris jag fick av Anna igår när jag vilat!:)


Nya byxor men vet inte om jag ska behålla ...

img_1316 (MMS)

Nya byxor men vet inte om jag ska behålla dom. Har varit en lugn kväll. Ser nu konståkning och inser verkligen hur mycket jag älskar den sporten!!


26 Januari

Sitter här med coca cola light och gurka, mitt mellanmål som aa räknas som vatten;) Pumpade lite muskler med några tjejer från ettan+Louise i morse. Var skönt att träna och tänka på annat, var även imponerad över hur bra jag kunde träna benet! Cyklade och körde styrka!:) Kilade sedan ner på stan, kom hem med ett par nya byxor och ska även köpa ett par till imorgon. kulkulkul! Med lite lön:)

hade tänkt att baka idag, slå på stort! Kanske ringer Kickan ett samtal och ser vad hon gör. Men vet hon ska äta tacos med tjejerna. Så jag får rulla tummarna, baka, ringa/smsa råttan, prata med mamma, se oc och ha allmänt kul för mig själv. Hänga med Lady helt enkelt;)

Såg jag vunnit ett litet pris från min syster också, så ikväll ska jag sitta och skriva om det!:) Tack sis!!


25 Januari

Jag mådde inge vidare idag så blev ingen skola, istället satt jag mig på java med Kicki för en god lunch och för att lätta på hjärtat. Vi tog sedan en runda på stan och jag la undan två byxor jag antagligen ska köpa imorgon eller på torsdag. Vi har spenderat kvällen i ishallen, Brynäs mötte AIK och självklart blev det en tung förlust..  Jag försökte vinna hem 12 000 också men självklart blev det också en tung förlust.. DÅLIG DAG!

Nu ska jag sitta och hålla tummarna på att denna väska blir min någon gång. hihi


Ta mig till Göteborg, Leksand, London och ...

img_1173 (MMS)

Ta mig till Göteborg, Leksand, London och Malmö. Så jag kan få vara skyddas lite. Saknar er! Speciellt min finaste!!


24 Januari

Sitter i skolan och ska egentligen skriva fördjupningsarbete inom ämnet alternativ medicin, dock har jag inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om.. Så det går trögt! Istället sitter jag och drömmer mig bort, vill köpa denna lilla hundvalp, denna tröja, mysa i myskläderna från Victoria Secret och färga håret ljusare.. ta tag i det Malin.. go go go


23 Januari

Mamma och pappas fest blev verkligen lyckad! Jag och Kicki slet som djur och Ante agerade barnvakt till Hugo. Vi är nu utbildade bartenders ;) Jag dansade trots knät och drack några drinkar, Kicki försökte lära mig dricka baileys men det gick verkligen inge vidare...

Idag är jag helt slut, tog ett bad med Hugo för att mysa till det lite. Världens bästa kille! Jag har även ont i magen och får inte i mig mycket mat alls. Så när jag funderade över vad det skulle bli till middag blev det ett ganska simpelt tänkande. " Macka,oboy,apelsin och äpple" Japp, det blev min middag plus lite frukt som får agera godis för kvällen. Ska smaska på det till handbollen tänkte jag! Jag som aldrig uppskattat den där sporten börjar faktiskt tycka att det är roligt!:) komigennusverige!

Åhå, vad jag saknar dig!


Nu ska det jobbas på mamma och pappas 100å...

img_1160 (MMS)

Nu ska det jobbas på mamma och pappas 100års fest. Jag, Kicki , ante och min syster anna är personal idag och min arbetsuppgift är mångsidig ;) blir nog en trevlig kväll!


SMS-inlägg

img_4078 (MMS)


21 Januari

Nu ska jag ta en krycka och gå till skolan, har lite svårare att gå idag.. Kanske för all smärtstillande har gått ur. Suck! Men jag ska härda en lektion i skolan hur som helst. Go go religion!


20 Januari

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.
<3


20 Januari

Hemma igen, dock trött som attans! Narkosfan vägrar gå ut helt och jag sover hela tiden. Kan inte hålla ögonen öppna:s så fort jag sätter mig eller halvligger lite så somnar jag.. skittrist! Men operationen gick jättebra och som det ser ut just nu blir det ingen till operation på ett bra tag!:) whopwhop!

Skulle varit hos kicki just nu för att se brynäs matchen men min trötthet stoppade. Förlåt gumman, ska se till att inte operera mig innan nästa borta match!;) Nu äre slagsmål också!! wooohooo


Då sitter man l bilen på väg till Arto cli...

img_0870 (MMS)

Då sitter man l bilen på väg till Arto clinic i Sthlm. Tror det börjar bli en vana för Magnus(mindoktor) att se mig där. Men idag ska han få skära lite i mig.


19 Januari

Förbannade tvsändning, blev ingen hockey värd att se idag! Ändå sitter vi bänkande framför Leksand-Rögle. Fråga mig inte varför men papy valde helt enkelt kanal. Jag har lite ont i magen för operationen. Kommer gå galant och har ingenting att vara rädd för. Men sjukhus och jag, njaa lite skräck har jag allt. Är papy och jag som åker och jag försöker få han att inse de vore kul om han satt där när jag vaknade med en liten present;) Men han tyckte inte alls det lät så lockande. Jahapp...

Jag postade även två paket till ljunitsvägen idag. Jag är ganska nöjd ändå, blev roligt! (och tycker inte den som ska få paketet de så blire PANG rakt i fejjan) Blev 5 saker och två paket. Papy dumförklarade mig dock för att inte bara ta ett stort paket istället för två små. Men ni håller väl med mig, man får hellre många paket än ett
 stort?:)

Har även bestämt mig att efter lönen så blir det den bruna väskan med päls på.


19 Januari

Tro det eller ej men jag intog gymmet i morse för lite enkel träning! Blev överkropp+liteljumskar. Ville inte få någon svullnad innan operationen. Men jag har inte tränat på en bra lång tid, så imorgon nalkas det träningsvärk! whopwhop!

Eftersom Louise inte är i skolan blir det projektarbete för mig själv. Ska försöka plugga ikapp lite. Sen ska jag posta lite brev!;)

18 Januari

Hemkommen ifrån Stockholm. Var snabba puckar in hos min doktor Magnus, och snabba puckar ut! Med mig fick jag en operationstid.. Sist fick jag vänta åtta månader, nu fick jag vänta TVÅ dagar.. Så man kan säga att det var skillnad. Dock är det inte riktigt samma operation men det är ändå skönt dom ger mig sådan service nu. :) Så torsdag morgon 09.00 ligger jag på operationsbordet. Förhoppningsvis operation 1 av 2 som går bra. OCH förhoppningsvis slipper jag operation 2.  Har jag stavar rätt på operation nu? hahah.

Men med glada besked medföljer dåliga. Hinner inte åka till Örebro imorgon, vilket var något jag verkligen ville.. Så hänger lite läpp över det. Men istället för att sura helt så pysslar jag på en liten överraskning.


Hade en mysig gårdag med massa mys med lil...

img_1076 (MMS)

Hade en mysig gårdag med massa mys med lille Doris och även med familjen. Maria är hemma och hälsar på nu  så igår passade jag på att sitta på övervåningen. Dock går de alltid lite överstyr med skämt när vi är samlade ;) nu sitter jag i bilen mot Sthlm. Dags för lite sjukhusbesök.. Woho.. Önska mig lycka till!


17 Januari

Och där avslutar jag min kväll med att deppa över ekonomin som inte erbjuder mig en resta i vår.
Godnatt

17 Januari

Hemma i Gävle igen och ligger framför datorn med hopp om att det ska finnas 10 000 på mitt kort så jag kan köpa en av alla valpar jag hittar.. suck! haha.. Dock kan jag vara glad över att jag fyndade på Nelly förra veckan. Två par skor som tsm blev 248 haha. Hämtade ut dom idag och blir perfekta i sommar till någon söt liten klänning.


Hejdå Mora/Leksand.. Hej Gävle!

img_0989 (MMS)

Hejdå Mora/Leksand.. Hej Gävle!


Sista natten i Dalarna och jag har en lite...

img_1001 (MMS)

Sista natten i Dalarna och jag har en liten klump i magen. Har varit skönt att få en helg utan alkohol. Bara myst och skrattat! Fått säga Hejdåvisynssnart till två bästa.


When I see your face...there's not a thing...

img_0780 (MMS)

When I see your face...there's not a thing that I would change... 'Cause you're amazing just the way you are... And when you smile..the whole world stops and stares for a while.. 'Cause, you're amazing just the way you are.


SMS-inlägg

img_7655 (MMS)


Me and baby

img_0903 (MMS)

Me and baby


I Mora och ska strax till Leksand för att ...

img_0873 (MMS)

I Mora och ska strax till Leksand för att umgås med Cassandra och ska även träffa Victor!:) imorgon ska jag och Cassandra se hockey och bara ta vara på tiden tillsammans! Sen säga Hejdå till victor. Vi har även min systers hund+ lägenhet så vi myser för fullt :)


13 Januari

Har varit en lång dag! Tog mig faktiskt upp i morse, 07:45 ringde klockan och 08:20 gick bussen till skolan. Tänk er då att jag ska äta frukost, sminka mig lite lätt och dra på mig kläder. Är faktiskt ganska stolt att jag hinner. Ska bli min stammis tid det där. Lite småstressad men gör ändå allt för lite extra sömn!

Kom till skolan och gick direkt till salongen, klippte av det som var mest slitet ( Tack Louise!) Jag har blivit stammis hos henne och tänker verkligen inte byta. Är hel nöjd att klippa mig hos henne, hon är verkligen jätteduktig på att färga/klippa och går bara i tvåan. Jag började klippa och färga hos henne redan i ettan och var aldrig nervös. Skitduktig!

Slutade halv fyra och begav mig till stan för att lämna tillbaka en tröja. Sen var det myspysdags hos Kicki. Turtle var för en gångs skull GLAD att se mig. Ville till och med busa med mig. eey inte ofta det händer ju:D

Nu har jag ätit en god middag(laaaxochpotatoo), supergott! Även tagit en lång dusch och haft i mitt nya serum i håret. Nu jäklar hoppas jag att det är bra!:)

Imorgon far jag till Leksand och blir där till Söndag. Ska vara i syrrans lägenhet med hunden och träffa två av mina saknade! Cassandra och jag blir sambos och förhoppningsvis får jag massvis av kramar denna tripp! Mina saknade!!:) Ska även se lite hockey, absolut ingen anledning varför jag delvis åker dit!! .. ;) Åhå Cassandra! Team MC förenas!

Jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha...



Min kille vad jag saknar dig!

img_5611 (MMS)

Min kille vad jag saknar dig!


Pga mardrömmar och mindre sömn under natte...

img_0825 (MMS)

Pga mardrömmar och mindre sömn under natten så försov jag mig. Missade gym på morgonen.. Jag som faktiskt var lite pepp på att träna. Men nu har jag duschat och satt på mig en kavaj som jag inte har använt sen medeltiden. Ska till stan för att köpa jackan men fårse om jag lämnar tillbaka den. Vet inte ens om min storlek finns kvar..:) jaja. Nu väntar Mamy!


Never give up. When your heart becomes tir...

img_0806 (MMS)

Never give up. When your heart becomes tired, just walk With your legs  - but move on


11 Januari

Självklart kliver man upp, kliver på bussfan och telefonen plingar "letion inställd"... Hej soffan/sängen!

Hade tänt glida ner på stan idag för att inhandla en kavaj, har dock haft bestlusångest! Jag är ju inte rik och pengarna är gudsssända! Så står mellan en kavaj och en jacka? Jag är skeptisk över jackan pga att den är ifrån gina tricot. Jag blev nämligen kär i en jacka ifrån Zara i Danmark. Vilka problem man har var..;)

Denna eller en ljus kavaj? Ahapp..


9 Januari

När jag vaknar så har jag en krypande känsla i kroppen. Jag har en kalender i huvudet där jag räknar dagarna.
När jag vaknar så kryper jag som en liten bebis
När jag vaknar så ler jag, jag känner mig lugn, eller panikslagen över att jag räknat ut att dagarna gått för snabbt

Men när jag går och lägger mig så kan det vara den bästa känslan men också den jobbigaste. Men vilken känsla det än är så är den bra.  Den är bra för då vet jag... då vet jag

9 Januari

Varit en lång dag, helt slut! Men nu vankas det söndagsmys med mamy. Ska leta upp någon film och dricka massvis med cola light. Sen hoppas jag på massvis med andra saker men just nu ser inte det så ljust ut. lalala..


7 Januari 2011

Dagen har gått ganska snabbt. Jag åkte ner på stan för att fixa lite på banken, kom hem med ett par jeans och en skjorta. Båda ifrån HM så blev billigt och bra. Fyndade! Jag som aldrig använder jeans som inte är svarta har nu slagit på stort och köpt mig ett par mörkblå. Vi fårse hur det går, jag har ju försökt ibland men slutar alltid att jag tar av mig dom haha. Hittade även en kavaj och en klänning som jag verkligen gillade.. :) Jag städade även mitt rum när jag kom hem, det var faktiskt rent när jag kom hem ifrån Malmö för två dagar sen.. Men på något vis har jag lyckats stöka ner det.. Men det är mig vi pratar om så ingen är väl förvånad..

Nu ska jag lägga mig badet och läsa veckorevyn, koppla av lite och dricka lite cola light!:) Sen ska jag följa en hockeypockey match på telefonen och se let´s dance med min moder. En mysig carlsson kväll bara. Det behövs!




Roat mig själv på stan.

img_0728 (MMS)

Roat mig själv på stan.


bankPANK

Heeej banken!

Always on my mind

Min tanke var att gå upp klockan nio, köra lite WII eller gå på rullbandet. Nu är klockan halv tolv och jag ligger i sängen med halsont och återigen förkyld. Va fan är grejen ? Nu har jag pendlat mellan att vara frisk som en nötkärna och sjuk i flera veckor. Man blir så lessss...

Så jag inleder min dag med lite musik och avkopplande för att sedan ta mig till stan för fönstershopping. Plus jag ska förbi jobbet och lära mig kassan lite. Fårse hur det går...

Idag börjar min dag mot nya mål. Så om 7 veckor ska jag antagligen ha klarat det. Hoppas? Håll tummarna! KLarar jag det itne inom 7 veckor får det väl ta ett halvår då, men då är jag riktigt kass! haha. Nu kör vi!

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow


2010, nu ser vi framåt 2011

Såg att flera gjort denna lista så jag får väl följa trenden.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja det kan man väl säga. Jag fick en viss hjälp jag behövde, jag började gå lagligt på krogen;)
Har du några nyårslöften?

Flera stycken, men ser det inte som något måste. Utan mer som mål.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja min syster Anna som är min bästa vän

Vilka länder besökte du?
Danmark;) Men innan det Magaluf

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

måste säga tre, 5April, 8Oktober och 30December

Något du saknade år 2010?

Nu senaste tiden av 2010 har jag saknat mina dalmasar väldigt mycket. Jag har även saknat att rida.
Vad var din största framgång 2010?

Skaffat mig extra jobb, gått kvar i skolan haha
Största misstaget?
Att jag sårat nära/kära, att jag gjort många misstag och att jag varit ledsen över personer jag absolut inte behövt va ledsen över. 


Bästa köpet?

Kan inte bara ha ett bra köp heller? iphone 4, flygbiljett,tågbiljett,jacka,skor 


Vad spenderade du mest pengar på?

kläder, alkohol,lunch på stan,tågbiljetter,onödiga köp 


Gjorde någonting dig riktigt glad?

vänner, resor,myskvällar,glee tittande, bra kvällar med familjen, jag blev moster, träffade underbara nya människor som nu är mina vänner, träffade allmänt underbart roliga personer, var på äventyr
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Längesen


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare trodde jag men det tog sin vändning


Vad önskar du att du gjort mer?

Sagt ifrån, tänkt lite på hur jag agerar utåt
Favoritprogram på TV?

Glee, one tree hill, beck filmerna varje söndag 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag firade den med min släkt och vänner, var allmänt underbart glad!
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag har nog bytt rätt ofta, jag stannar inte i en och samma stil hela tiden ( inte en bra grej!!) 


Den bästa nya personen du träffade?
 Dum fråga :)


Magkänslan

Tack Maja, behövde höra det där! Ringer dig senare idag.

En konstig men bra känsla i magen.Jag tror den bra känslan tar över den konstiga.
 Ibland vet man inte riktigt hur allt ska gå. Men om man är lite spontan kanske allt löser sig.
Även om man får ta sig över några hinder. Vissa hinder kanske bara är bra, vissa kanske är dåliga.
Men nu när jag klädrat över några hinder inser jag snabbt att, den här känslan är bra.

.

There might have been a time
When I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me
Whataya want from me


.

With you is where i'd rather be

RSS 2.0