Älskar att åka tåg när de sitter skolklass...

Älskar att åka tåg när de sitter skolklasser över hela tåget med en puckad idiot som väljer att spela musik från mobilen så faktiskt alla på tåget kan få höra. Han är så snäll och omtänksam att han inte sätter på sig hörlurarna!!! Nu åker jag till Sthlm igen för att skriva anställningsavtal och för att lägga schema. Blir bara där över lunch sen är det kalas firande för lillasyster Emma! :)


30 Maj

Myser "hemma" efter att ha tagit pw på idrotten. Är lite tomt utan min kära här hemma men ikväll är det mys som vanligt. Känns stort att vi har tagit steget att jag har fått en nyckel. Men vad gör man inte för kärleken? Idag kör jag en heldag utan smink. Kan vara det skönaste som finns.

30 Maj

Just nu händer så sjukt mycket och jag är så sjukt glad att det faktiskt händer någonting positivt efter all skit som varit. Så just nu ska jag inte direkt hänga läpp över att jag har bliviit singel, just nu kanske jag borde vara världens gladaste jag blev dumpad? Nääärå!

Jag har gett mig in på det dummaste en tjej kan göra, rensa rummet? Aa... De ser ut som ett helvete just nu och jag nyser hela tiden för jag dragit upp något sjukt mycket damm..Kommer ta en evighet och när jag väl är klar har jag antagligen lika mycket skit där inne som innan..

Senare idag ska jag träna, fika med kusinen och lämna/få tillbaka lite saker, ringa ett jobb samtal och fippla lite på mitt äventyr. Idag är en bra dag:)

Efterlyser min röda söta klänning jag aldrig använt. Present av papy


27 Maj

Imorgon åker jag till Sthlm, mer än så säger jag inte! Men jag är taggad och ser fram emot denna möjligheten. Har ni tur släpper jag nyheten på söndag. :)


26 Maj

Det är aldrig fel att vakna uppbredvid någon. Nu vankas det skola sen en stor fundering om jag ska gå på middag imorgon kväll. Tror det får bli röstning av klassen. puss

25 Maj

Såg en liten liste många gjort så nu gör jag den jag med.

Dagens humör: Glad, träffats klasskamraterna.
Dagens borde: Få krama sönder Lovisa,Natta och Josefin
Dagens frisyr: Utsläppt GULT hår
Dagens smink: Mascara och pyttelite puder
Dagens klädsel: Jeans linne jacka
Dagens favoritlåt: Snälla bli min
Dagens planer: skola, träffa tjejerna
Dagens vill ha: Ett telefonsamtal
Dagens längtan: Mina tjejer, sthlms roliga kompisen
Dagens beroende: Att få träffa tjejerna!!
Dagens tråkigaste: Att jag inte fått ett telefonsamtal
Helgens bästa: Att jag kunde ligga i solen.
Helgens mest efterlängtade: Kanske poolparty hos Alexander i lilla sthlm
Helgens pinsamaste: Städerskan såg mig i trosor
Dagens motto: Va en bra vän


Bildbom från Turkiet. Eftersom jag inte får lägga ut bilder på familjen så får de bli bildbomb på mig. Dom ligger inte i ordning från veckan. Blev och halvbrun helt enkelt.


22 Maj

Man brukar säga att mammor alltid har rätt så idag när min mamma fick sitta på sängkanten och säga att personen kanske vill avbryta helt så fick de mig förstå. Jag kommer känna såhär, jag kommer ha svårt att sova och jag kommer aldrig förstå hur en människa kan bry sig så pass lite att den blir aggresiv. Jag har gått en hel dag med gråten i halsen och mitt i centrum fick jag nog. Jag ville bara hem och efter en taxiresa med mammas hand mot min kind var jag hemma, jag är glad mamma följde efter och satt där. Jag är glad jag är utomlands.  Så jag tar paus från bloggen.


20 Maj

My new nickname is "you idiot"
Hmm, that's what my friends are calling me
When they see me yelling into my phone,
They're telling me let go, he is not the one
I thought I saw your potential,
Guess that's what made me dumb

rihanna kan hon med. Alla andra har sovit bra länge nu och jag har kollat one tree hill. Vore fel att ha en Nathan! En brunett med muskler och vackert leende. Inte helt fel det!! Det kan nog klassas som drömkille! Det är helt enkelt inte som på film där man får säga sitt och man får ge och ta. Duger det inte för den andra nej då får man skit i ansiktet. Kommer komma till droppen då jag skriver ut allt här så man kan förstå varför. Men med tanke på vad som är vett och etikett så är man tyst och är halv negg såhär istället.

Tur jag har världens mysigaste dagar med min familj. Tur Hugo får mig att le och tur jag fick dansa järnet med lillen till småstjärnorna idag. Damer, HUGO kommer bli en drömkille. Han kommer ha samma humor som fat c(ingen sthlmska dock), dansa som en gud och vara en blandning av nathan sen så får vi låta honom spela fotboll.


20 Maj

Ja ni som undrar hur jag hinenr blogga så har jag väl nämnt att jag bor ensam? Så när mina föräldrar är i sin lägenhet och tar powernap, anna och andreas är i sin lägenhet och tar powernap så ja.. då är jag i min lägenhet och bloggar samt tittar så jag får alla mina betyg och fixar mina inlämningar!:)

Har haft en skön dag på stranden, jag som hatar sand gnällde väl en del men när jag väl var i havet och låg nere vid vattnet för att leka med Hugo, ja då va ja tipptopp glad! Solade ryggen medans hugo försökte lära sig gräva, han ville även kuta i vattnet hela tiden så att vara en badgruka till moster fungerar inte ;) Var bara att vänja sig!:)




19 Maj

Solen skiner och jag sitter nu framför datorn för lite fix med skolan, hade blivit krångel med inlämningar som inte kommit in.Men nu är det fixat och klart!! Puh! Har varit i solen hela dagen men känns inte som man får någon färg.. Hugo leker på och vi njuter av värmen. Är nu man känner det är skönt att inte vara i Sverige. Nu ska jag duscha och ta en powernap. puss


18 Maj

Efter en mysig dag utan sol har jag nu kommit in i min lägenhet. Som de flesta vet så har jag en tvårumslägenhet för mig själv och ja... Det kan vara skönt men jävligt ensamt. Känner mig ensam ganska allmänt och det låter väl töntigt det med när man är på familjesemester. Jag håller tummarna för att Turkiet bjudet på solsken kommande dagar, annars har vi riktigt mysigt hotell och det serveras god mat. Jag saknar mina tjejer men jag trivs att vara en bit ifrån Gävle för stunden.

Kan mmsa ett inlägg med bilder när jag solat lite (håller tummarna) internet fungerar som bambi på hal is just nu.


18 Maj

ganska oskönt att börja med regn i turkiet... Ganska skönt att få en helkropps massage. Min tvårumslägenhet är stor för mig, en dubbelsäng är stor för mig. Nu är saknaden framme mer än någonsin!


Hejdå Sverige. Hej Turkiet

img_4356 (MMS)

Hejdå Sverige. Hej Turkiet


16 Maj

Dags för sängen, Louise kommer hit imorgon bitti för det sista av projektarbetet. Sedan far jag mot arlanda och kanske blir ett mmsinlägg innan jag drar. Jag kanske borde ha paus ifrån allt men jag känner mig själv och släpper hellre ut känslorna här än håller det inom mig. Har haft några bättre nätter senaste tiden men idag är känslan tillbaka. Jag hatar det här! Tur att denna tid imorgon håller jag Hugo i min famn, han sover och jag kan titta på honom och bara le. Alla killar borde vara som Hugo! Ett år och enbart charmig.

Men så känner jag!

Vi fick inte åka någonstans
inte ens till Köpenhamn
grät och grät tills tårarna var slut
Står och låtsas inte se att du står precis brevid
kände dig för längesen, ja det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen



16 Maj

Med lite kämparglöd och ork så tar jag "studenten" idag. Jag lär alltså lämna in allt i skolan nu för imorgon åker jag utomlands. Så nu blir det att jag sliter häcken av mig och unnar mig värmen en vecka. Och påtal om gårdagen, verkligen synd Sverige förlorade men vi får ta och gratulera dem för silvret. Och nu när VM äntligen är slut och hockeyn äntligen är slut så kanske man får se sin papy lite oftare. Spelar nog aldrig någon roll hur gammal jag än blir, jag kommer alltid vara den minsta flickan i familjen och papys lilla flicka.

Så idag ska jag kriga mig igenom
* projektarbete
* APU uppgift
* Estetisk verksamhet
* Rasmism
* Loggböcker
*Samhäll uppsats
Och har jag något mer så visar väl det sig. Det är bara att börja kriga!

Börjar fundera på om jag saknar mitt bruna hår eller om det ljusa får vinna, vad tycks?
Brunt VS Ljust






Patrik vill du gifta dig med mig? Göra mig...

img_4307 (MMS)

Patrik vill du gifta dig med mig? Göra mig till den lyckligaste flickan i hela världen. Vad bra!


Solen skiner men kylan ligger i luften. Ja...

img_4252 (MMS)

Solen skiner men kylan ligger i luften. Jag ska nu ta mig mot Josefin för att sedan vistas på kalas hos hennes fader som blir hela 55år! Har dragit på mig svarta strumpbyxor, shorts och linne! Tänk att om några dagar är jag utomlands och ligger antagligen i poolen med Hugo för massvis med mys. Ska bli så otroligt skönt att försvinna iväg lite! Hoppas ni får en bra lördagskväll! Jag vet inte vart min slutar, det vet man aldrig när man är med Josefin:)


Gårdagen blev mysig! Jag, Matilda, Linda o...

img_4241 (MMS)

Gårdagen blev mysig! Jag, Matilda, Linda och jossan körde mys på både brända och helt enkelt. Pratade och pratade och hade det mysigt:) idag hitta jag på exet Ottos tröja och glider runt i den ganska skapligt nu. Exakt ett år sedan jag var tillsammans med honom faktiskt haha! Var min favorit tröja en gång i tiden, ser ni inte vilken perfekt gårunthemmai mys tröja de är?:) nostalgi på den! Jag har tänkt mycket på hur man hanterar minnen och saker från förr, denna tröja mår jag ju inte alls dåligt av att se utan snarare glad för när jag fick den en gång i tiden var jag ju "lyckligast i världen" trodde jag. Och idag när jag ser andra minnen känner jag inte riktigt samma glädje, kanske är det för allt inte riktigt har lagt sig för mig men varför plåga sig själv med att se minnen? Nä är svårt de där. Men idag är jag faktiskt ganska glad. Jag ska på kalas och njuter av vilka bra vänner jag har!


Älskar min fina kille! Kämpa på Maja så få...

img_4228 (MMS)

Älskar min fina kille! Kämpa på Maja så får du snart komma hem från BB igen!<3


13 Maj

När jag stör mig på något så kan det sitta i dagar, just nu stör jag mig på mycket så det praktiskt sätt brinner i mig. Ibland önska jag att jag vore kille och störde mig mycket mindre och la mindre energi på skit saker. Kanske är det just för killarna har makten? Jag är lätt retlig även om jag just nu blivit lugnare än vanligt. Men just idag är jag arg och grinig, när något jag tänkt inte går min väg så blir jag förbannad och den som står i vägen då får ta skiten (tråkigt men sant). Lika bra jag åker utomlands så jag får lugna ner mig!! Skulle behöva lilla lovan, lilla jossan,lilla natta, lilla mille och m.m! Och en skedning med Sabina!

Nu ska jag posta ett brev.

Saknar en dag som denna. En påskafton med människor med lite mera skalle!


Jag i min nya hårfärg.. Det som var fina m...

img_4187 (MMS)

Jag i min nya hårfärg.. Det som var fina minnen har varit en hel lögn. Så jäkla tråkigt att veta om det nu.


Färgat håret... Ola la la la. Skratta gråt...

Färgat håret... Ola la la la. Skratta gråta eller vara nöjd? Puss


11 Maj

Jag har världens bästa Mamy. Efter lite tårar över att skattningen tog hårdare än vad jag trodde så är jag nu glad! Vi åkte ut till Valbo för att köpa lite smått och gott till Turkiet. Mamy handlade en väldigt fin röd tunika och jag tycker verkligen hon passar i glada färger! Är så stolt över hennes framgång!

Ett par fina glasögon

ett fint sött linne



ett par jeansshorts, lite höga i midjan

En kofta och en gullig långklänning

Två linnen, älskar det till vänster och bilden ger linnet absolut inte rättvisa!!

Sen mina söta nya träskor införskaffade jag mig faktiskt i måndags och det blommiga för en månad sedan men har inte hunnit visa..


Blev en pw+gym med Louise, känns bra nu i ...

img_4116 (MMS)

Blev en pw+gym med Louise, känns bra nu i efterhand när jag inser att jag sket i träning och sov igår istället. Har precis varit och gjort en skattning! Mina värden hade ändrats, vissa mot något bra och vissa mot de dåliga.. Vikten hade stigit och de är väl inte så chockerande eftersom jag blev bundis med chipsen när ja skaffa kille i Malmö. Nu har bestämt för enbart gotta på helgerna (lever bara en gång). Men ändå lite trist när ja kämpade för mitt mål förut och fick se hur långt ifrån det jag var idag. Tur jag har en mamma/systrar/pappa som säger jag är fin som jag är. De sitter i huvudet!! Men men:) för att göra mig själv på lite bättre humör ska jag ta en sväng på stan med moder, se tjejernas korpen match och dyka ner i skoldatorn!


11 Maj


Ibland är det okej att inte vara 100% glad...

img_9342 (MMS)

Ibland är det okej att inte vara 100% glad. Det är okej att vara sårbar, det är okej att gråta.. Det är okej att vara jag.


10 Maj

Att något är så långt bort så man inte kan nå det, inte säga det man vill och inte släppa taget. Jag skulle vilja ha det framför mig, kolla in i ögonen och förstå verkligheten. Då kanske man kan ge upp och släppa taget.


10 Maj

Det jag känner nu när jag snart ska ha prov i demokrati. d r ä n k m i g s a k t a m e n s ä k e r t. Jag har ingen ork för skolan men det som får mig kämpa är utomlandsresan om exakt 7 dagar. Det är så mycket som lockar! Turkiet, sthlms röj, studentvecka och så den där lilla studentdagen. Jag hoppas verkligen alla som jag vill ha där på min dag kommer. Det är en dag jag aldrig trodde skulle ske för mig, så många gånger som jag varit " nära " att skita i skolan. Så kommer bli känslosamt och lyckligt. Får hålla tummarna den viktigaste just nu kommer. Vilket jag tvivlar på. Man får ge och ta finns nog inte i denna värld.

Inviger mina rosa shorts och träskor.


9 Maj

His best days will be some of my worst

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks 
no it don't break even, even no.


8 Maj

Försökte skicka mms innan men det kom tydligen aldrig fram. I lördags blev det filmkväll hos Simon och Victor. Vi myste till en skräckfilm och jag köpte till och med två presenter till grabbarna. ;) Blev tillslut sent på natten och vi vandrade hemåt, fortsatte myset där hemma. Gick upp i bra tid och gjorde oss värda en mys dag med fotbollslekande, solande, klippande, lunchande, man united tacosmys, massa skämt och otroligt mycket skratt. Var behövligt att vara i Leksand och väldigt mysigt. Tack till grabbarna och tack min underbara vän Cassandra. Nästa gång får vi ha med Sabina så blir allt ännu mer underbart!:)


8 Maj

Har det bra här i leksand. Ligger nu i Simons säng med myslåtar och youtube klipp. Vi ska snart bege oss hem till Cassandra. Där serveras det godis och mysigt sällskap. Är behövligt att vara här, synd Cassandra väljer att sova lite MYCKET av tiden ;) men tur jag är världens bästa vän och springer till hemköp för godisköpande.
Världens finaste låt...
Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

7 Maj

Vilken jäkla gårdag! Jag hoppas på träningsvärk i benen av allt hoppande! så nöjd med nappi napp också! Nu ska jag ta mig till tågstationen för att åka lite mer än en timmes resa för sedan massvis med mys! :) Älskar impuls Mallan, livet är så mycket roligare så.


You broke my heart, made me feel like shit...

You broke my heart, made me feel like shit, and then did it again. Now all I see are those wasted months with you, the time spent waiting for you to show you cared." Jag skrev precis världens uppsats till detta och klickade bort den lika snabbt. För det kommer aldrig någonsin spela någon roll om man är ledsen och saknar. För så länge det du saknar inte saknar dig,ja då kanske du bör inse att det inte ens funnits något på riktigt.


5 Maj

Såhär mycket har jag att säga och glädja er med idag.


5 Maj

Warm my body to the core just like a blanket.
His face was so sweet then he took my breath away.
Hit me so hard like a rock through a window.
I knew I was in trouble from the moment I met you, boy.

Shoulda just called it like I saw it.
Shoulda just called for help and ran like hell that day.
The burning, the stinging, the high and the heat
and the "left-me-wanting-more"
feeling when he kissed me.
I shoulda just called him "Whiskey"


4 Maj

Ett skämt kan ta hårdare än vad man tror. Nu ska jag njuta av en lunch med morfar,morbror,alex,henke och mamma. Ska plugga sönder mig själv, hämta lillan efter operation, ta mig till spåret för att gå/springa, plugga ännu mer och försöka somna utan problem. Vore ett under, och vore skönt att få sova en hel natt. I alla fall 8 timmar.


Smickrande, söt och go.. Världens mysigast...

img_3781 (MMS)

Smickrande, söt och go.. Världens mysigaste som får en glad.


Världens snyggaste chaffis. Har varit dukt...

img_3775 (MMS)

Världens snyggaste chaffis. Har varit duktig idag, tog mig till skolan och lämnade in samhällsekonomin, åkte till Lovisa, åt världens godaste sallad med henne och Josefin, Bea hämtade oss, tog en tur i spåret, jag och lovan drog till och med intervall löpning i sandbacken, åt sallad med Mamy och nu rullar vi fyra hem till Lovisa för att se bb! Vilken bra dag, är ett under att jag är vaken idag med tanke på när jag somnade igår.


Svar till Kicki: nej Victor valde att göra...

Svar till Kicki: nej Victor valde att göra slut några dagar innan resan. Läget är som de är.


3 Maj

Det har slutat spela någon roll vad man gör. Det är som att se sig själv springa i motvind i ett lopp där alla åskådare skrattar åt dig. Man slutar skratta, man slutar le och man slutar kämpa. Man saktar ner och börjar istället gå, så man kan höra allas skratt åt ens misslyckande. Man vet inte när man når mållinjen, de enda man vet är rösterna av hån och orden som printats in i ens huvud. Man letar och letar efter en mållinje som ska få en vilja kämpa för att vinna. Men man inser snabbt att det inte längre finns något att vinna. Allt har varit förgäves och loppet du sprang innan finns inte ens med på prispallen. Det var inte ens minnesvärt. Jag är trött på att hoppas kunna sova en hel natt, jag är trött på att vakna 3 gånger och bara ligga där, jag är trött på att titta mig omkring. Finns inget värt att se. Såhär känns det varje kväll, varje kväll.. Jag orkar inte springa mer.


2 Maj

Annars är ja stressad, ska ha lingonvecka, stör mig på det mesta och borde bädda sängen

Idag tog jag på mig ett par inlines för första gången på antal år, har glömt hur roligt det är. Åkte en stund innan mitt älskade knä började vika sig. Jag vill börja älska träningen igen, så håller nu tummarna för att jag får in lite rutin. Att sakna fotbollen fungerar inte, kan inte hänga läpp längre. Nu jäklar får jag faktiskt ta tag i mig själv och göra det som får mig må bra om dagarna.


2 Maj

Det är när man minst anar den den jobbiga känslan i magen kryper fram. Igår träffade jag en vän jag inte kramat om på över fyra månader då hon varit ute och rest. En enkel fråga " hur mår du?" fick allt att falla samman. Att vara stark varje dag, att spela glad och försöka se hård ut kan få en människa att falla ner på knä. Jag har svårt att förstå hur folk orkar hålla en fasad under en lång tid. Eller kanske är det bara jag som är lite överkänslig? Jag kanske måste klippa ett band eller två för att växa som person, jag kanske måste lära mig leva vidare och inte hålla kvar i något som inte betyder mer än en lätt liten fjäder. Man kan inte alltid få vad man vill, man kanske kan få ett smakprov eller två, men att få sin önskan uppfylld är det svåraste som finns. Kanske är det för man har så otroligt mycket krav på sig själv och andra omkring sig. Idag pratade jag med en vän som är kär och inte känner sin tjej uppskattar allt han gör. Jag ser då tillbaka och tänker på alla fel man skapat och alla bråk som gjort dagarna långa och fått personer att lämna. Kanske är det sant man inte kan älska en person som inte älskar sig själv. Man kanske måste vara så pass hel som människa för att kunna få något bra. Fast jag har alltid trott att kärlek kompliterar varandra, det jag inte älskar hos mig själv kanske någon annan kan älska åt mig. Livet har sina goda stunder är en tanke som slår mig, man kanske ska sluta älska och bara leva. Ta de goda stunderna för vad det är och inte låta sig själv falla. Jag har ingen lust att falla på ett tag, jag tror inte jag kommer göra det heller. Jag har bränt så många broar och jag har blivit sårad av personer jag aldrig trodde ville mig något illa. Kärleken kanske är blind, men man som person vill nog inte se. Man vill inte se sanningen så man ljuger för sig själv. Man släpper inte taget om den man älskar, man håller så hårt även om det gör ont i hela kroppen. Man ger aldrig upp hoppet om att "en dag blir allt bra igen". Det kanske inte är för din partner, det kanske är för din mamma eller pappa. Man släpper bara inte taget om en person man sagt det tre orden till " jag älskar dig".. När jag fick höra de orden så insåg jag hur bra jag hade det, men kärleken är blind och det kan ändras på ett klockslag. Kanske är det meningen det ska göra ont för att man ska släppa taget. Kanske är det meningen man ska ligga ensam om nätterna och fundera in i det sista. Men man ska alltid komma ihåg hur det kändes när man fick höra de tre orden.. För känslan övervinner allt. Och det gjorde mig lycklig, även om det kanske tar en lång tid innan jag hör det igen så har jag fått uppleva det.. Det räddade min vardag just då. Vad ska jag vänta på nu? Studenten och framtiden. Jag hoppas det kommer hända någonting fint. Jag hoppas jag omges av alla nära och jag ber att det kommer en dag.. en lika fin dag igen..

Jag har antagligen tappat er läsare efter tre rader. Godnatt ni som alltid läser. PUSS


01 Maj

Tack för en lyckad kväll även om jag inte var med hela tiden. Kvällen avslutades på krogen och fick även med mig sovsällskap. Cornerlia blev min mysiga kamrat här hemma. Tackar tackar ja vad skönt att slippa sova ensam i mins tora säng. Vill ni ha bildbomb från balen?


RSS 2.0