Ligger hemma i soffan och vi ska snart åka...

img_2053 (MMS)

Ligger hemma i soffan och vi ska snart åka till åkarp för att sova där. Imorgon har vi faktiskt tänkt göra något. På kvällen är det fotboll så jag tänkte hyra film, kolla oth och glee. Är inte alls sugen på att se fotboll nu förtiden..


28 Februari

En dag av absolut ingenting, bara slappat och har precis fått på mig kläder. Ska ta mig in till stan för att posta brev,duscha sen åka till hockeymatchen. Igår var det en vanlig söndagskväll med solsidan och lite popcorn. Idag har jag börjat min längtan mot nya mål, denna gång tänker jag ge mig fan på det.

Letar efter en studentklänning men hittar inte riktigt det jag letar efter, tips?

saknar dig stjärnöga


27 Februari

Idag fyller min kära syster Majsan år, 23 fina gamla år och det firas både i Norge och hemma med familjen. Tråkigt jag inte är hemma på de födelsedagar som nu varit. Är ju en familjemänniska så kan säga att jag saknar dom väldigt mycket. Har ju ändå varit ifrån Gävle i över tre veckor.. Har det bra här nere såklart men uschans vad jag saknar min hund, mina vänner, mina föräldrar och mina syskon!


26 Februari

Myskväll. Hörs


Har en sådan underbar vår att se fram emot...

img_2032 (MMS)

Har en sådan underbar vår att se fram emot så snälla mallan få gnistan att fixa skolan!!! Go Go Go!!!!!!


25 Februari

Jag jobbade inget i Januari så ingen lön för mig, men det pengar jag har på kontot ska jag faktiskt spara till en kommande resa. Jag har suttit nu och letat resor, vill ha all inclusive bara för att kunna slappna av helt. Tanken är att åka i April och jag har verkligen hittat mitt favorit hotell/ställe för ett grymt pris.. Så det lär diskuteras.. En vecka i värmen med den bästa. Slutar med att jag åker själv ;)

Sen åker jag utomlands med hela familjen den 17Maj (ja då ingår Marcus,Andreas,Hugo) För alla vi är ju familj :) Är Hugos första resa och han har precis fyllt 1år då! Ska bli underbart, komma hem veckan innan studetveckan!! Ser fram emot så otroligt mycket denna vår.

Nu ska jag och svärmor se matchen! Ciao! KOMIGENNURÅ!


25 Februari

Klev upp tidigt för Victor skulle på samling, han körde hem mig till stan och jag somnade om direkt. Nu är han hemma och sover innan han drar igen och jag har fixat mig för en sväng på stan. Ska köpa present till min syster och kanske hitta EN sak till mig själv. Ska försöka spara lite pengar så jag kanske kommer iväg på en resa i April:)

Ikväll blir det hockey på tv och ska nog köpa mig en cola light som jag kan smaska på också. Whopwhop! Nui ska ja väcka grabben.


24 Februari

Har inte gjort någonting annat idag förutom lite plugg. Vi åkte sedan ut till Victors pappa för middag. Var riktigt gott och jag åt SPENAT. Sedär, jag kan.. Här är bilder från igår förutom den sista som är på vad jag har på mig idag. Med svart linne+svart kofta och fjädern i örat:) Alla tre smycken är från olika affärer. Letade länge efter ett armband med ungefär samma blåa färg som ringen.



23 Februari

Dessa två tröjor för 100kronor. Jag visste inte om jag gillade texten eller om jag gillade det rosa. Men är världens skönaste tröjor. Blir bra i min samling på att ha tröjor med brunt på armbågarna haha. vad är detta 6 plagget som ser ut såhär? Lite av favorit, oja! nu svek internet igen så visar resten imorgon.


23 Februari

Har haft en riktigt härlig dag. Jag stod för lunchen idag och efter att ha rotat i frysen insåg jag hur mycket vi hade hemma för att kasta ihop något enkelt, dvs TACOS. Jag blev faktiskt riktigt lycklig! Vi åt, han spelade lite tv spel, jag kollde glee och oth sen tog vi bilen till stan för att hämta Maja. Jag och Maja tog sen en runda på stan för att leta skor, dock kollade vi mycket mer på allt annat förutom skor haha. Men vi hittade ett par sandaler till henne (hon åker nämligen utomlands på lördag den jäkeln) kommer sakna henne här i Malmö. Jag fyndade också, på riktigt fyndade! Jag älskar rea!

Nu är killen hos några och kollar fotboll, IGEN.. Igår följde jag med och det var trevligt, men idag stannar jag hemma med svärmor. Maja är hos sin kille Victor. Men snart har hon köpt cola light och kommer hit;) Tror hennes grabb också kommer med :) Så blir det film. åhå vad jag trivs

Idag har jag kört på mitt ruffsiga hår, ser ut som (ursökta ordet) knullruffs, pendlat mellan en boll ibland också!

visar bilder imorgon, internet sviker mig just nu :( eller senare


På stan med Maja, båda känner sig för fattiga

img_1970 (MMS)

På stan med Maja, båda känner sig för fattiga


23 Februari

Jag läste Lovisas blogg och blev lite rörd. Sist jag sov hos Lovisa så låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade åt hur lika vi är ibland och jag kände en slags värme. Vi är tjejer, tjejer stör sig på varandra ibland men som Lovisa nog känner, så k'änner jag med. Man vet vilka man kan anförtro sig. Jag är glad jag har träffat mer nya vänner nu senaste tiden. Jätteglad att jag har träffat tex tok anna, attityd bea;),mmmys mallan, söt emma! Jag är glad, jag är glad! Nu längtar jag hem så jag får tvinga hem dom till mig på en myskväll. Eller tvinga dom ha en myskväll i deras lägenhet. Ni är härliga ni! åååhå glömde MILLE saknar MILLE!;)

fortfarande inte lärt mig länka. Antar Lovisa får lära mig. www.lovisatagtstrom.blogg.se


22 Februari

Jag är en utav många tjejer som jobbar med självkänslan. Jag har en riktigt dålig självbild och får ofta höra hur dåligt mitt självförtroende är. Jag får faktiskt skylla mig själv för har blivit värlens störta godisråtta IGEN och tränar knappt. Jag vill ha ändring men har liksom ingen motivation. Har ni några tips? Någon bok man kan läsa? Vad som helst? Vill liksom inte sluta leva, vill äta godis på helgen (inte överdrivet som nu kanske) Men vill träna regelbundet också.. Är ju bara det att jag saknar fotbollen som såg till att man var igång... Jag och gym är inte bästisar.. Även om jag så önskar. Så idag läste jag en blogg www.linnky.blogg.se som gav mig lite krut. Jag sitter nu och klagar till Victor att jag har mens och är sugen på choklad, tittar mig i spegeln och tycker ja är tjock. Men skulle ja få chokladen skulle de ta en sekund innan den är slut.. så vad är mitt problem? suck.... HJÄLP


22 Februari

Idag fyller en person år, en person som är mig så otroligt nära hjärtat. Jag är 18 år och under mina 18 år har jag alltid haft en trygghet. Jag har alltid haft mormor och morfar. Deras kärlek är så oändligt stark och det kommer aldrig spela någon roll om jag begår något misstag eller om jag som idag, missar min morfars födelsedag. Dom älskar mig och stöttar mig i allt.

Jag minns i slutet av nian, jag hade en tuff tid och hade inte riktigt någon att äta lunch med. Så nästan varje dag gick jag till mina bästa vänner, min underbara mormor och min fantastiska morfar. Dem fick mig alltid att le, jag kunde prata om allt mellan himmel och jord, och dom kollade aldrig ner på mig.

Min morfar fick en gång i tiden en hjärtattack.. Att han klarade sig är för mig sådan stor lycka. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan morfar alla år som tonåring, jag vet inte vad jag skulle göra utom honom idag. Det finns ingen starkare person än dig morfar. Du bryr dig om allt och alla in i det sista. Du sätter alla framför dig själv, så idag hoppas jag att du låter alla där hemma fira dig! Att du lutar dig tillbaka, dricker lite vin och låter alla som älskar dig visa hur mycket vi uppskattar att du är du, att du är just du.. Den finaste personen på jorden! Jag älskar dig!

Därför är jag extra stolt över att jag tatuerade mig för dig och mormor. Jag har en rosett på min handled som symboliserar mitt band till mormor och morfar. För vad som än händer kan detta band aldrig spricka.

Jag lånade bilderna från min kusin som skrivit ett fint inlägg om moffa www.nattstad.se/pmsa.
Han har även varit med i tidningen, sötmoffa! http://arbetarbladet.se/slaktvanner/grattis/1.2778981-torgny-lamnades-pa-perrongen-med-en-koffert




ps, måste lära mig länka


Tjejen uuuuutklassar.. 4-4 i matcher... So...

img_1953 (MMS)

Tjejen uuuuutklassar.. 4-4 i matcher... Sov gott!


Tjejen uuuuutklassar.. 4-4 i matcher... So...

img_1953 (MMS)

Tjejen uuuuutklassar.. 4-4 i matcher... Sov gott!


Vi har precis spelat yatzy med killens mam...

img_1886 (MMS)

Vi har precis spelat yatzy med killens mamma. Vi har spelat de rätt mycket så var bara roligt att vi blev en till spelare. Nu ska jag ta en dusch sen försöka få lite kramar i soffan


20 Februari

Igår lagade jag hemmagjord pizza, köpte hem lite gott gott och planerade en bra myskväll. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men självkart blev det bra hur som helst. Idag är jag helt ensam här hemma och har roat mig själv, tog precis en promenad på nästan en timme, hyrde 3 filmer och köpte lite gott. Grabben är på match, är tråkigt jag inte har kanalen så jag kan se den.. Tänkte gå och äta någonstans för att titta men vill inte sitta där som en ensamvarg. Då är jag hellre de under täcket här i soffan och myser lite. Hoppas på vinst!!!

Nu ska jag börja kika film, är det någon som ska se big brother ikväll? Tänkte allt ge mig in på att kolla vad dem levererar iår!


19 Februari

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated misplaced
Misunderstood
Miss knowin' it's all good
It didnt slow me down.

Mistakin'
Always second guessin'
Underestimated
Look I'm still around

saknar min pärla..


19 Februari

det blev en väldigt lyckad fredag. Jag älskar verkligen att åka skridskor och var så otroligt länge sedan så kändes som man inte kunde, utan hade glömt bort allt man lärt sig. Dock hade jag storlek 41 och oslipade skridskor så jag får väl skylla på det :). Vi hade jättttte kul i alla fall!

Vi åkte sedan hem och jag fixade till mig sen blev det middag,roliga automat spel (vet inte hur man förklarar det) och självklart bowling! Jag får berömma V som vann i bowling men även berömma mig själv som körde hem vinsy i bilspel 4-2! Whopwhop, inte illa pinkat för en tjej;)Vi åkte hem och la oss i soffan, förflyttade oss till sängen för lite yatzyyy. Och ja fy de slutade dåligt för mig..

Fick världens goaste samtal av lovan idag också, de är min tjej de:D tack för du ringde din härliga kvinna! Hade jag varit hemma hade jag kommit med en burk coola till dig på dirren!! pusspusspusss <3


Med tungan rätt i mun så ska jag nu krama ...

img_1924 (MMS)

Med tungan rätt i mun så ska jag nu krama om en världsbra människa och lägga mobilen åt helvete. Nu ska kvällen få fortsätta! Hoppas ni myser ni med dååååå:)


18 Februari

Jag har nästan bara bloggat ifrån mobilen, har med mig min dator men internet fungerar knappt på den så lånade killens ett tag. Min plan var att gå upp och äta frukost tillsammans innan det var träningsdags, men självklart fick jag riktigt dålig sömn inatt.. Drömde mardrömmar, en telefon ringde, hade ont.. usch va en hemsk natt! Så sov lite extra sen gick jag upp och satt mig på träningscykeln! Är lika chockad jag med! Cyklade i 20-30 minuter. Var skönt att få skaka av sig lite..

Idag är en bra dag, vi har planerat ganska mycket men känner jag oss rätt ställs allt säkert in av lathet haha. Klockan tre ska vi faktiskt åka skridskor WOHO! Sen ikväll hade vi tänkt gå ut och äta/bowla. Ser fram emot hela dagen:) Men nu ska jag fixa vatten till pastan och vänta på att få laga lite mat.

Svar på kommentar, tröjan är inte min utan grabbens. Lånade den igår när de va soffhäng. Så har ingen aning om var den är köpt :) Och såhär såg jag ut på träningscykeln, dock med byxor! Tänkte även visa min baby som jag nästan glömt bort att jag har. Jag önskar mig en tredje tatuering i student present.. Ångrar inte någon av mina eftersom dom har sådan stor betydelse:)



Blev inge bowling, vi hyrde film och är åt...

img_1902 (MMS)

Blev inge bowling, vi hyrde film och är återigen bosatta i soffan. Men jag klagar verkligen inte!


Moster kan inte alltid vara fin på morgone...

img_1889 (MMS)

Moster kan inte alltid vara fin på morgonen. Men har insett att båda mina favoritkillar är just det, fina nyvakna! Ikväll har vi planerat bowling. Vi försökte komma på något att göra innan men de slutade med att vi tog bilen hem och la oss i sängen. Förstår inte hur vi kan sova så mycket?


Nu... Morgonmys i soffan!

img_1878 (MMS)

Nu... Morgonmys i soffan!


Biomys!

img_1888 (MMS)

Biomys!


Nu när jag fått så söta kommentarer av min...

img_0237 (MMS)

Nu när jag fått så söta kommentarer av mina tjejer och en fin kommentar om att jag borde tänka på utvikningsmodell så borde jag väl fortsätta på de spåret med bilder alltså:) men för att få en trevlig kväll ska jag nu fortsätta mitt soffhängmys innan vi splittras på olika håll. Jag och Maja ska nämligen på bio :)


Med HMS egna puder (som får min hud att bl...

img_1879 (MMS)

Med HMS egna puder (som får min hud att bli äckligast i världen) ska jag nu sminka mig. Drog mig länge i sängen, vet inte vad de är med mig men jag skulle kunna sova till 13.00 varje dag om de är så :s skärpning!!


Jag och Maja hyrde step up 3, köpte lite g...

img_1700 (MMS)

Jag och Maja hyrde step up 3, köpte lite gott gott och myser nu i soffan till jävligt snygga killar som dansar. Tack för era kommentarer tjejer! Tar inte åt mig av den där skiten!!!:)


Alla hjärtans dag bjöd på blommor,presente...

img_1873 (MMS)

Alla hjärtans dag bjöd på blommor,presenter, choklad, sällskap av Maja, hotell och en riktigt bra person som kramade mig hårt!      Nu vilar jag i soffan, har riktigt ont i ryggen :/ ska nog försöka sova en stund..:)


"sandra" min hund och jag ger dig onda öga...

img_1587 (MMS)

"sandra" min hund och jag ger dig onda ögat! Dina källor har rätt, jag var tillsammans med en som befann sig just då i samma ort som min kille. En kort tid innan han flytta. Måste bara säga att det var över två år sedan :) så vad du tycker, som inte ens kan skriva sitt egna namn, de rör mig inte så länge vi två har det bra:)


Efter en mysig och rolig dag med Maja är j...

img_1741 (MMS)

Efter en mysig och rolig dag med Maja är jag nu på hotellet och myser. Nu ska det ges paket och massa alla hjärtans dag kramar. Gammal bild på mig men tog bara en bland alla bilder. Puss på er, hoppas ni har det lika bra som jag :)


14 Februari <3 Alla hjärtans dag! <3

Imorse när jag blev lämnad så ställde jag om klockan, inte bara en gång utan tre gånger.. Kom tillslut upp vid 11.15 och drog på mig träningskläder. Tog en promenad i det "fina vädret" , ångrade mig ganska snabbt för var seriöst nära att kunna flyga, fyyyyy vare blåser! Nu har jag duschat, lagat/ätit lunch, smörjt in mig och bosatt mig i soffan i väntan på lite sällskap.

Idag är det alla hjärtans dag och jag vet inte riktigt hur det kommer firas, vet det finns planer och vart planerna är men inte vad som kommer ske. Hört jag ska få lite söta paket också! woho!:) Glädjerus! Hoppas ni alla får en glad alla hjärtans dag, singlar som sambos! Glad alla hjärtans dag ni som dejtar någon och hoppas på det bästa!:) Glad alla hjärtans dag alla! Nu ska jag njuta, gör det ni med :)


Whalla whalla!!

Sådär nu har Mallans personliga bloggdesigner finslipat hennes blogg färdig! Hon har sån tuuuur att hon har mig, för vad skulle hon annars göra?!

Hoppas du har det kanoners borta i Malmö damen. Du saknas här hemma, så ta och kom hem nu istället. bra, då säger vi så!


PUSS FRÅN http://LOVISATAGTSTROM.BLOGG.SE OCH MILLE!


13 Februari

Igår hade vi mini alla hjärtans dag eftersom måndagen levererar mycket tid inom sporten. Jag lagade tacos och blev överraskad med fin fin stämning i vardagsrummet. Soffläge en hel kväll kan vara det bästa som finns. Vi såg melodifestivalen + dream girls. Dock orkade vi inte se klart någon så blev sängläge istället. Nu har jag damsugat och städat lite så vi kan bege oss in mot stan senare för lite lunch. Såhär fint var det igår när jag skulle äta:




12 Februari

jag kom hit i torsdags och då blev det hemmamys/biomys. Vi såg den nya filmen burlesque. Lite seg i början men riktigt bra film! Igår va de en ganska lång sovmorgon sen lunch på stan, vi åkte sedan hem och somnade i soffan. Trötttttta själar! Beställde hem mat och såg lite på lets dance, men sen blev det en myskväll/hockeynatt. Jag plus tre ivriga pojkar kollade när foppa intog isen. Ska jag vara ärlig spelade jag mest fruitninja.. Kändes lite roligare! Men trevligt sällskap blev det iaf. Nu hungrar jag återigen ihjäl mig, kanske borde ta mig till kylskåpet.

Jag har det bra i alla fall Lovisa! Du får gärna hjälpa mig med de du skrev om, du kan väl mitt lösenord och användarnamn? Annars skriver jag det i ett sms!:) Saknar er tjejer där hemma. När jag kommer hem och om snön är borta får vi ta hundarna på en myssväng och äta massvis med tacos:D Där bea faktiskt hjälper till!;)




11 Februari

Stirrar in i datorn för ännu ett glee avsnitt, sjukligt bra serie.. magen kurrar och vore liiiite gott med lite mat. Och hej och hopp nu började det snöa också... va fan..


Älskar dig

img_8514 (MMS)

Älskar dig


Nu lämnar ja min syster, Andreas och Hugo ...

img_1653 (MMS)

Nu lämnar ja min syster, Andreas och Hugo för att åka vidare! Ska bli riktigt skönt att få komma till den bästa! Nu ska jag äta lite brunch med syrran å Hugo sen väntar tåget :) puss!


Hugos har massa fina Ralph kläder och jag ...

img_1646 (MMS)

Hugos har massa fina Ralph kläder och jag skämtar alltid om hur bortskämd han är men han är ju för söt!! Tack för alla kommentarer, är jätte roligt ni skriver! Väskan är faktiskt ifrån lindex och kosta 300z har enbart fyndat här, kavajen jag köpte hade kostat 1000 men jag fick hem den för 300! Tadaaaaaa! Har haft en bra dag inne på nordstan med syrran och hugo, köpte en kofta för 79 kronor! Fynd malin!! Nu myser vi, Andreas kom precis hem och Hugo sover. Vi ska se film och äta gott för att få mig må lite bättre humör. Jag håller koll på stats så min bästa kan leverera lite. Imorgon åker jag till Malmö och ska bli underbart. Mys hela tiden!! Sista kvällen i Göteborg och jag tänker hålla huvudet högt och njuta.         Tack Natta för dina ord!!!:)


Ni som frågat :) jeansen är från hm och ko...

Ni som frågat :) jeansen är från hm och kosta 199 kronor, smala hela vägen ner. Riktigt bra modell! Love it. Håller på att mjukar upp mina lite nu! Men jag är 166 lång och tycker de är perfekt längd på dom. Korvar inte upp sig !:)


Nu ska jag sminka mig, ta på mig jackan (s...

img_8586 (MMS)

Nu ska jag sminka mig, ta på mig jackan (solen skiner så kanske blir skinnjacka och en varm halsduk) så skönt väder här nere! Sista dagen i Göteborg, imorgon åker jag till Malmö!


Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i...

img_7660 (MMS)

Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i ett inlägg när man mms bloggar!!:( men här va ally :)


Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i...

img_7660 (MMS)

Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i ett inlägg när man mms bloggar!!:( men här va ally :)


Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i...

img_7660 (MMS)

Tråkigt man inte kan skicka flera bilder i ett inlägg när man mms bloggar!!:( men här va ally :)


Fiiiin

img_6365 (MMS)

Fiiiin


Jeansssssssssss

img_7028 (MMS)

Jeansssssssssss


Kunde inre hålla mig ifrån denna fina kava...

img_1748 (MMS)

Kunde inre hålla mig ifrån denna fina kavaj ifrån Zara! Köpte även ett par svarta vanliga jeans eftersom mina blivit så förstora, plus denna bruna fina väska. Vill fortfarande ha den med päls men de får komma sen. Skulle fått den i gåva men ja som är så dum skrev idag att jag inte ville de.. Blä på mig själv! Mms bloggar någon mer bild på kläderna :)


Blev en tidig morgon, min syster ropade på...

img_1732 (MMS)

Blev en tidig morgon, min syster ropade på mig att komma så bytte säng och la mig bredvid henne och Hugo. Mys och välling dags! Anna körde sedan Andreas till jobbet så jag och hugge dansa till min nuvarande favorit låt med jessie j - Who you are.. Nu sover lillfisen och vi ska ta oss till Kungsbacka:) ska köpa alla hjärtans dag present tänkte jag. Hmmm Fårse vad de blir ;)


8 Februari

Sitter just nu på golvet efter att ha tryckt i mig thaimat, har varit ute på en promenad med Hugo och Anna. Köpte mat och lite salvor plus medicin till Hugo. Lillgubben har tröttnat på att få den i stjärten haha ;) Vi har en mysdag då vi inte gör någonting, imorgon ska vi till Kungsbacka:) Sen på onsdag har vi bestämt oss för att kolla på djur! Är skönt att vara här, koppla av och tänka på annat:) Nu är det inte så många dagar kvar innan jag åker vidare. Men tar vara på varje minut, kommer ta vara på varje minut sen också ju.. oj vad jag ordbajsar nu..

Kollar igenom lite bilder på annas dator och hittar bland annat massa släkt bilder. Här är jag och mormor förra julen, känns inte som mig men antar jag är mig lik. Så här kommer en liten bildbomb


kalleanka mys i julas och lady i sin fina klänning. Ser att jag kocentrerar mig på mobilen dock.


Sen hittade jag massvis med fina bilder ifrån dopet. Nu börjar jag sakna mitt ljusare hår







så kan jag avsluta med min härliga mördarblick. KILL ;)


Morgonmys med hugo. Och tur jag har en ege...

img_1657 (MMS)

Morgonmys med hugo. Och tur jag har en egen bild och inte tagit någon från google eftersom jag tydligen har en upprörd "marit" som läser:)


Lägger mig..

img_5093 (MMS)

Lägger mig..


Framme i Gbg efter en lång natt med jobb, ...

img_1634 (MMS)

Framme i Gbg efter en lång natt med jobb, ger flera poäng till mina "kollegor" som skulle jobba ännu längre. Men nu är jag i alla fall framme. Anna kommer strax och hämtar mig sen blir mys för hela bunten! Ikväll ska vi se Andreas match, och jag ska krama sönder min älskling!!:) Hugo alltså:) som blev 10 månader igår och är fortfarande min största kärlek;)


5 Februari

Gårdagens kväll blev riktigt lyckad! Jag, Karin,Malin och Emma fick med oss Lovan på utgång så vi dansa och hade kulkulkul! Fick även träffa Natta, har knappt sätt henne sedan hon flyttat, var skönt att krama om henne lite!:) Dock har jag lärt mig att med min och Lovans korta stubin är det svårt att inte få med lite trubbel så föra att sammanfatta kvällen
* en väldigt arg granne
*En taxi chaffis som hämtar polisen
* En mobil
* Och en allmänt dryg uppsalabo som bor i lägenhet(husvagn)

Tack för kvällen tjejer! Och såhär såg jag ut igår.


Vi myser med Emmas två hundar (titta på Lo...

img_1605 (MMS)

Vi myser med Emmas två hundar (titta på Lovisas blogg lovisatagtstrom.blogg.se) idag ska vi ut!!:)


Blir tydligt många inlägg idag!:) sitter o...

img_1557 (MMS)

Blir tydligt många inlägg idag!:) sitter och väntar på bussen hem och är riktigt uttråkad! Direkt när jag kommer hem ska jag packa. För på söndag beger jag mig mot min kära syster!!:) vet inte vad jag ska packa dock, svårt att veta vad jag behöver i Göteborg!:) ska bli underbart att träffa hugo!:) hur ser fredagsplanerna ut?


4 Februari

vem är gobiten i GLEE den blonde? ny, aa det vet jag men härligt;)!


4 Februari


Sitter i en mysig killtröja och då kom jag på att jag var så sugen på dessa två killtröjor förut, försökte få mamy att köpa med dessa två hem när hon var i USA senast. Men fick massa annat bra!:) Perfekta myskilltröööjor.  Älskar killmodellen eftersom de sitter snyggare, tjejmodellerna är så tajta och jag är inte riktigt slimandfit för det;)

Var så mysigt att sova med Lovan inatt ju! Så idag är jag mysig utav mig. mysmysmys!




Jag får ju inte göra såhär men.. Ibland br...

img_4040 (MMS)

Jag får ju inte göra såhär men.. Ibland bryter man mot reglerna.. Ligger nu i sängen med lovan efter en lång tacomys kväll med fin fina damer, blev lite tårar på det också!;) men ibland är det skönt att få prata av sig! Tack för en underbar kväll och tack för jag har dig så långt bort men så otroligt förstående!<3


Med min favorit Ralph lauren tröja och min...

img_1545 (MMS)

Med min favorit Ralph lauren tröja och min snygga betsey johnson dataväska går jag med tunga kliv till bussen.. Är verkligen för trött nu och är samma visa varje dag. Borde ta upp och hoppa piller!      Ps jag har råkat tryckt bort min header, någon som kan hjälpa mig?


Ibland vore allt så mycket lättare om man ...

Ibland vore allt så mycket lättare om man bara skulle testa att sluta tänka, sluta känna, sluta drömma mardrömmar, sluta dagdrömma, sluta gråta och om man skulle sluta vara såhär jävla nojig.


2 Februari

Kom precis hem ifrån jobbet, gick bra trots en hel del engelska som fick komma fram.. Blev faktiskt nervös när jag helt plötsligt ska komma på hur man pratar engelska. Men det gick så bra så :) Nu ligger jag som en död fisk i soffan, ska nog lägga mig i ett bad för att sen njuta av min kommande sovmorgon, NEJJUSTDE blev ju inget med den. Hej ungdomsmottagningen! Fy fan..
Åherregud, jag hoppas jag förändrats!
Dock så mig i kepa är nog den jag är, den med vinboxen också för den delen.. attans


Drömmer mig bort lite. Dags för jobb! Derb...

img_4953 (MMS)

Drömmer mig bort lite. Dags för jobb! Derby idag så blir mycket folk, jobba jobba jobba (och hoppas de går bra för mig)


1 Februari

Fick en läsarfråga!:) riktigt roligt." vad vill du göra efter studenten?:) framtida planer? bra blogg! kram"
Och mitt svar lyder: Jag har haft många planer, jag ville till exempel åka utomlands ett år, som barnflicka.Men just nu vill jag flytta med någon betydelsefull, försöka hitta ett jobb som jag kan ha ett tag. Nästa år vill jag försöka plugga till undersköterska!:) Så vi får se, jag vill jobba på barncanceravdelningen som min syster..
Mina framtidsplaner,: Jobba, ha kärlek, bilda familj, plugga, leva ett lyckligt liv, ha töntiga bråk som leder till försoningssex!;) haha!

och min mössa plus en skoltoalett, tadaa!



1 Var är din mobiltelefon? i min hand
2. Var är din andra hälft? I hela Sverige
3. Ditt hår? I en knut.
4. Din mamma? fyra meter ifrån mig
5. Din pappa? Låtsas jobba på kontoret, ser alltså fotboll.
6. Det bästa du vet? Kyssas,skeda,släktträffar,skratta med tjejerna.
7. Din dröm i natt? Red på en polle med Lovisa, galet!
8. Din dröm/ditt mål? Åka till London,plugga,flytta,jobba,få valp.
9. Rummet du är i? vardagsrummet.
10. Din hobby? Se musikaler, dansfilmer.
11. Din skräck? Bli våldtagen.
12. Var vill du vara om sex år? Bo med en prins, ha en valp,jobba eller plugga,leva ett bra liv.
13. Var var du igår kväll? I min säng.
14. Vad är du inte? Smal.
15. En sak du önskar dig? Fettsugning.
16. Var växte du upp? Leksing tills jag dör!
17. Det senaste du gjorde? Dansade.
18. Dina kläder? Minishorts,knästrumpor,linne.
19. Din tv? Avstängd.
20. Ditt/dina husdjur? Snarkar förjävligt.
21. Din dator? Skoldatorn....
22. Ditt humör? Saknar,glad,smådeppig,men glad.
23. Saknar någon? OTroligt många, väldigt mycket.
24. Din bil? Vill ha en R8 av papy ju...
25. Något du inte har på dig? BH.
26. Favoritaffär? Hemmakväll.
27. Din sommar? Förhoppningsvis planera flytt,mys,jobb,familjemys,vänner,fest.
28. Älskar någon? MÅNGA
29. Favoritfärg? Svart.
30. När skrattade du senast? När jag läste sms från FAT C.
31. När grät du senast? När gråter jag inte?


1 Februari

Studentmössorna har kommit och jag är så glad så glad! Nu känns det så jäkla peppande, nu jäklar ska jag klara skolan! Här är jag och Kevin i min klass, vi är inte snygga men men! Och jag har bytt pärlan på min mössa, den ska inte vara blå utan rosa. Så nu är Malin Carlsson studentmössa redo för att användas!!


1 Februari

Upp och hoppa! Ska hämta ut matersättning för apu-veckorna, skriva prov,gå på personalmöte och försöka städa/packa det viktigaste så jag inte använder det innan jag åker. Dock vet jag inte ens vad det viktigaste är? Hmm.. Syns sen!


RSS 2.0