korsettspetsmysblommigthärligt

Jajaja det blev två tröjor, en plus, en korsett bh + trosor, en vit spets bh, en söt topp/bh. Skönt att handla lite :) Var härligt att bara vara med mamy ett tag. När det är sommar ser jag inte henne så mycket, hon och papy håller till i sommarstugan. ( vilket ger mig ensam rätt i huset ganska ofta, rätt okej ändå )


Jag har iaf fått positiva komentarer om sakerna jag köpt redan. Så hoppas det blev bra!:)
Här är en suddig bild på en av tröjorna. Med min röda korsett bh under!:)

sthlms mys

Efter en härlig dag på jobbet ( förutom kaoset när blixten slog ner på andra sidan vägen och Meya bajsa på sig ) så mår jag bra. Efter jobbet gick jag till mormor för att hämta mamy, söta som vi är somnade jag och min mamy hand i hand i mormors säng.. dock försvann jag iväg till en soffa när mammas snarkande satt igång haha!

Nu ska vi ut till Valbo för att handla lite. Jag behöver lite nya underkläder! Mina är allt för risiga!Och ibland kan man vilja vara söt även där under. ( jaja de där lät lite ) :)

I helgen far jag nog till Stockholm. Där det bjuds på mat,film,bad och andra härligheter! Även Jonas kommer befinna sig där! Kan ju inte bli bättre!

saknad. saknar för mkt

Godnatt.


Saknar min lilla kärlek. Saknar mamman till min lilla kärlek också. Min syster


natt

Blev hemma, måste somna tidigt pga ja ska upp 06:00. så nu ska ja somna för kvälla.. 
Legat och lyssnat på musik nu ett tag, tankarna rullar runt runt runt..
Saknar min bassy-chokolado-arack-chocolate-basina-sister-sabina-daka-johansson..
Dags för lite sömn.

mina fina tjejer

Första dagen på jobbet, gick bra! På min avdelning är ungarna 1-3 år gamla så det är underbart. Vi tog en liten utflyckt till boulongern, åt mat och myste! Sen när jag slutade vid 16:00 tog jag mig i rasande fart mot träningen, som gick totalt åt helvete... bara för förra matchen gick bra ska allt gå skit nu... jaja !!

Nu ska ja äta lite sen antagligen mysapysa med Ida och Kicki ( kanske maddis också?:) )
min fina maddis
min fina kicki
min fina Ida

Mallan på midsommar. peace


städpiga

Ska överraska Mamy med stodstädning. Eftersom jag vet hon inte läser detta nu så kommer hon se de fina huset innan hon ser detta;) smart som ja är..  Ida min underbara vän har sprungit och haft väldigt roligt åt hur jag ser ut. men man lär ju leva in i städrollen?
Tack min underbara vän, för du tar sådana underbara bilder på mig:) Ja ska absolut ha dessa bilder i min kontakt annons senare ikväll! :)

fight for this love

Jag tänker mycket, ibland tänker jag för mycket..
Ibland skriver jag långa onödiga saker,
ibland tjatar jag.
Och det värsta är att när jag gjort de. Ångrar jag mig. Men jag ångrar allt..

Jag har tänkt mycket idag, jag har insett att jag ångrar mig hur jobbig den känslan än är. Jag vill inte ångra, jag vill ha det i nuet. Men jag har valt att ångra, för finns inget att minnas. Finns en känsla av förnedring och sårbarhet. Och detta är ord jag aldrig kommer få säga, jag kommer aldrig få höra  " förlåt". Jag kommer få dåliga ord i ett sms, kalla ord som inte bryr sig. Och jag har blivit van. Så på min blogg står detta...Det blev en dålig grej.. Det blev här, här jag fick skriva ord jag skulle velat säga.. Det är okej att gråta, jag gör det, inte du.. jag vet iaf att jag menat något innan.

Jag ska inte göra som jag gjort idag. Stänga in mig själv. Jag har världens bästa vänner. Trots ölburkar och bitchslaps;). Jag har världens bästa vänner. Jag älskar dig/er. Saknar er Sabina, Frida och Team MC. Jag lovar att jag ska hälsa på!
Nu ska ja ta en lång dusch, sen försöka sova.. Och jag hoppas jag inte drömmer något inatt. Mina mardrömmar har kommit tillbaka igen.. Damn..Och jag tar säkert bort detta inlägget sen. Det är enbart kärlek, inge hat.. Men ja ska inte skriva såhär egentligen. Ska visa er den glada mallan. Men även hon har nätter hon behöver skriva ur sig.

.

Återkommer snart

anna leidermark + midsommar

ÄNTLIGEN har jag hittat en klänning tills imorgon. Jag är väldigt nöjd med den faktiskt.. perfekt passform kunde haft e storlek mindre för nu syns mina småttingar ganska bra men de får tjejerna ta:) Så mina nya fina klackar till detta... muuuumms:) känns bra:)

.
Snart kommer Ida och Kicki. Blir mysmiddag och kanske en drink. För Ida tog nämligen körkort idag:D whopwhop! Duktiga ni är tjejer. Kan säga grattis till er som varit duktiga och tagit de. GRATTTTIS sofia,kicki,madde,josse,sandra,ida Jag glömde väl ingen av er? nää:) och Anna.. nu tar du med!:)bara uppkörningen kvar:)



Imorgon ska vi fira dig underbara flicka. Kommer bli en toppen kväll. Grattis älskling 18 år!:)

värme,mormors underbara röst plus lite shopping

Tog mig en kort springtur i morse, inte alls lång.. Lär träna upp de där:) inte samma sak som att springa på fotbollsplanen inte. Nu ligger jag i solen. Ska prata lite med mormor och bara njuta. Sen är de dags att hitta en midsommar klänning. men de blir precis innan stan stänger.
underbara sol! :) jag som inte gillar sommaren . Ni som känner mig vet varför.. Men efter en liten springtur känns de bättre:) En liten ful bild på mig ifrån cypern. Men herregud va mörkt hår jag hade haha

fruktis

Stor rumpa, stora lår? vad mer behöver sägas? mmmmmmmm

Efter en liten tur på stan kom jag hem med en ny tröja, nytt linne, nytt armband och ett nytt mysigt ljus :) Åt en god sallad och sedan tog ja min hoj till testebo för att se match. Duktiga vi är som vinner varje match. Spelar i två div, i ena divisionen har vi vunnit alla och i den andra förlorat en match. Så hoppas vi fortsätter såhär:)
Jag, Saga och kicki åkte hem till mig. Gjorde i ordning massa frukt och satt oss ute i myggmyset... Men vi hade det mysigt ändå :) Lite musik och tända ljus:)
Här är mina pinglor.. inte bilder ifrån idagdock

O

Så mycket saknar jag dig! Speciellt nu i morse, mitt rum var lika kallt som det alltid är.. Men två täcken kunde inte värma mig så som du gjorde! Sola åt mig med så hörs vi sen! puss<3

10 mål okej

lite vinst med 10-0.. okerjå;)

peace

hur tycker mallan carlsson det går med bilderna då? njaa inte så bra:) imorgn får det rulla in.
träningen idag gick inte som den skulle, kanske placeringsövningen... placerade alla bollar i alla fall. Till och med Jessica va chockad;) Lagade sedan en god middag med min andra fru Ida. Cyklade som dårar till Kicki för att göra henne lite frisk. Mysungen va inte på så bra humör idag... :)
Imorgon äre match igen. Ska försöka spela bättre... lovar! Peace

.

ååå jag sitter breve leino..... :D

.

Ska unna mig en timmes sömn eftersom jag blev väckt klockan 10 för att INTE se min syster köpa skor.. Så nu blir det en timmes sömn, lunch sen staden med Anny. Pussochgodnattminlingonskatt

fredagsmys

Blev lite shopping :) en ny kavaj, en väska, en plånboksväska, två par skor, två linnen men ska lämna tillbaka ett av dem :) Thank you mamy! Nu har jag ätit god mat med familjen plus moster som kom på besök. Mysigt !:) Hugo är lite tjurig ikväll så har försökt lugna ner honom, men nu vare hans gammelmosters tur att försöka:)
Ikväll ska jag nog ta mig hem mot Salleballe. Fårse vad som väntar där!
När älsklingen var nyfödd!:)

move along

vinst igår, spelade dock skit dåligt... Kändes inte alls bra.. Men vi vann i alla fall!
När ja kom hem så längtade jag efter bebis Hugo som skulle komma till sin moster igen. Otto hörde även av sig igår.. Efter ett långt samtal har nog båda insett vad vi gjort för fel.Och vilka som var inblandade i att det blev så.. Synd att vissa personer kan förstöra för andra så otroligt mycket.. Var skönt att höra hans röst igen.. Båda börjar bli friska ifrån att han har smittat mig också haha.
Nu ska jag, mamma, Anna och bebis Hugo ta oss mot Valbo för en liten tripp. Kanske hittar något fint att köpa! Inte shoppat på länge. Inte likt mig..
Hoppas du får det bra i solen hjärtat! Tänker på dig!

.

Alla gör misstag...

Nu ska ja lägga mig.. tomt utan...

gameday

Lekt tvånudd med Anton och Kicki. Laddat upp... Sätt en konstig men bra film. ( kick ass ).

Nu.. MATCH :) nu kör vi strömsbro!

mysig kväll

Precis kommit hem från Simons stuga. Vi har grillat, spelat fia med knuff och sätt film. Vi damer valde film och blev "ensam hemma" någon av dem alla. GRYM film måste jag säga :) Markan som stod för fisket kastade även fast sig i ett träd, knäppskallen!:) En bra mysig kväll. Bra idé av mig att dra ut till simpans stuga tycker ja. Otroligt bra idé:) Ikväll har jag varit med härliga människor. Mysigtpysigt :) Skönt att tänka på annat, väldigt skönt.

Nu ska ja mysa ner med Lady.. Sängen är så stor när man sover ensam så kan vara skönt att ha min hårboll breve mig. Blir inte lika ensamt då.
Tack för alla snälla ord! Min familj,mina vänner! Ni är dem bästa ! Amor vincit omina!



And though it's hard for me to breathe And even harder to believe I know the one thing I'm gonna find I'm gonna be just fine

I believe that in time my heart will heal again
And I believe that in time my heart will feel again

So I keep on holding on
So I keep on being strong

'Cause I know one thing I'm gonna feel again
I know one day I'm gonna feel again
And I know although my heart hurts now
I'll find a way to get up off the ground
'Cause I know one thing I'm gonna feel again
And though it's hard for me to breathe
And even harder to believe
I know the one thing I'm gonna find
I'm gonna be just fine


min första bebis klar:)


waka waka

Nu när vi lämnat det där bakom oss så kan ja säga :) Om en timme är jag märkt.

Nu ska ja försöka piggna till.. Skönt att kickan och Jonas va inne på msn så ja har någon att prata med. Är så nervös att jag blir överpratglad och sprallig. Waka Waka spelas på högsta ljudnivån och höfterna svänger;) Nu fattas madde och kicki så vi kan göra våran snygga dans;)

.

Vet inte hur jag kommer göra med bloggen. Just nu har jag ingen ork att skriva på grund av hur jag mår.
Till Maja syster :
Jaa ska bli roligt att göra sin första tatuering just nu känner jag att citatet kunde passa in bättre någon annan dag... " kärlek övervinner allt".. Men den är ju till er, familjen så den ska självklart passa in vilken dag som helst. Vad bra att Anna gillade London. Då kan vi åka i September när jag fyllt år? You me and Any!:)

.

en person har nog aldrig fått mig på såhär dåligt på bara tre veckor.

mys fullt-ut

Idag när jag (kicki) och malin skulle köpa pizza ringde vi till fel pizzeria, så när vi kommer till pizzerian och ska hämta vår large american take away pizza som vi hade beställt säger han att de inte ringt nån.. uups. så nu har den andra pizzerian vi ringde ringt mallan några gånger men vi vi vågar inte svara! Haha as kul!

I alla fall, pizzan var lite större än vad vi trodde, vi orkade en bit var och inget mer! bra jobbat? -nej! nu ska vi mysa ner oss (asmätta) och kolla på tv!

Ha en grym lördag everyone! ;)


i love you, i really do! :)

//
kicki

hej snygg? nja.. tack ppiller för lite kg:D

Försöker släppa allt och bara vara med mina vänner. För dem är det bästa jag vet och idag tar ju vissa av dem studenten!:)

.

vill hem och se annas tatuering, vill hem och ta hand om kicki när hon är lite nere idag, vill hem och krama ida, vill hem och träna, vill hem till min egna säng, vill hem till min hund... vill hem till tjejerna, vill hem till goya, vill hem..

..

jag blev kvar...

Sitter i sängen medans ottos kompisar spelar tvspel..Väntar på att min "favorit" ska gå så ja slipper ha sådan irriterad känsla i mig. Mina vänner vet nog vem ja menar. Men upp med humöret. Dricker virablåtira och mår helt okej ändå. tråkigt att missa fotbolls träningen idag bara. Men fredde är här och hälsar på:D underbart att träffa lite dalakärlek:D


saknar er tjejer.


och här är ottopotto.. och vovvisen....


.

Nu ska jag sätta mig på tåget. Detta är den jobbigaste biten. men nu säger jag... hejdå datorn.. hejdå

.

Ibland ska man bara vara två. vi två

hejdå

anna kameran är på vift... så hahah bilderna kommer ;)
Igår blev de .. jaa... lite väl för mycket så tänker inte nämna om de va en rolig kväll för ärligt så kommer jag inte ihåg så mycket. Men va underbart härligt med tjejerna i laget när vi satt hos jessica :) härliga tjejer!!
Nu ska ja ta mig mot stan innan jag sätter mig på tåget mot Otto. Har inte träffat honom på tre veckor nu.. rekord lång tid! Så de blir tid att ta ikapp.Tid för att prata ut!
Här gumman. Fina bilder på dig och din man:)

hejhejhej

Har varit dålig på att uppdatera:)
Igår var vi hos annas farmor och farfar. Drack och åt god mat:) sen tog vi oss mot goya och hade en riktigt bra kväll:) härligt folk ute och anna var nog den som fick mest smärta i fötterna;) haha...
Har massa härliga bilder sen:) ska viiisa.
Nu ska ja och se herrarnas match med damerna i mitt lag, sen äre dags för brännboll:) strömsbrofesten idag. Ska bli roligt roligt roligt:)
saknar dig älskling!

.

Tänker ta ut mina känslor på fjollbollen idag. Sen hoppas jag på de bästa, som alltid sätter en kniv i ryggen så man ska inte hoppas :) Har legat i sängen hela dagen, skrivit en skolsak.. inte ens varit ute i solen i fem minuter.. intebra.. Fårbli en fotbollsbränna idag istället!



tiden går för fort

Släpper ut allt och säger hej då till datorn..  Saknar för mycket just nu..
Aldrig varit ifrån Sabina såhär länge heller. Jag känner verkligen hur alla planerar åt olika håll och att jag är den som planerar minst. Jag är den som trodde sommaren skulle vara lång och att man skulle hinna med allt. Men tydligt ska ingenting hinnas med.. Tröstande nog är magaluf resan en lättnad! Att få komma bort med världens bästa tjejer och bara släppa allt.. Lämna allt bakom sig och titta framåt.

Desperate for changing, starving for truth
I'm closer to where I started while chasing after you

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
Ska jag vara ärlig är jag livrädd för sommaren. Livrädd för vad som kommer kännas och vad som kommer hända.
Antingen går tiden för fort, eller så står den still... Men tydligt finns ingen tid.. ingen tid alls..


Huvudsaken är att jag har er. Och ni vet vilka ni är!





en månad och mycket sol. vilken underbar dag

Eftersom mina vänner klagar på att jag inte levererar nå bilder här på bloggen. Ska ja lägga ut två par fin fina bilder bara för er!!!
Haft en underbar dag i solen med Sofia och Kicki. Tog bilen och brummade mot Ica för köp av melon:) mumms. Till middag blev det även makaroner och korv (mästerkock). Fotbolls träningen gick sedan piss, men bra för Kicki som kom och tränade med oss idag. Whopwhop!!
1 månad <3
Här mina två klagande kycklingar!!

gosen

gosen

RSS 2.0