Hejdå blogg

Jag väntar på design till min nya lilla söta blogg men denna får duga tills vidare. Byt.r härmed blogg.

Malyn.devote.se


Bestämt mig för lite olika saker. Kontrakt...

img_5358 (MMS)

Bestämt mig för lite olika saker. Kontraktet på allt kommer i min nya blogg, kanske imorgon :)


Idag har jag ont i magen något fruktansvär...

img_5411 (MMS)

Idag har jag ont i magen något fruktansvärt. Senaste tiden har rullat på bra. Men natten har varit hemsk. Idag saknar jag dig så de gör ont i mig... Och jag har ingen aning om varför.


13 Juni

Då var det dags, nu är väskorna packade (mina första) sen bär det av mot sthlm. Blir bara att lämna av sakerna i lägenheten sen direkt till jobbet. Får en ganska skön start denna vecka, jobbar idag och imorgon sen ledig tre dagar. Har inte bestämt mig om jag ska fara hem till Gävle då eller om jag ska försöka komma in lite mer i tanken att jag faktiskt flyttar. Imorgon börjar även min nya " start " som ska pågå i tre veckor. Håller tummarna på att jag kan ge järnet och faktiskt klara det. Får be Mickan peppa mig :)


12 Juni



En osminkad malin ska nu kliva på cyekeln för att ta sig till stan. Behöver hämta min studentmössa som Adam har och nyckeln till lägenheten av Mikaela. Blir lugna puckar idag, måste packa klart. Tack kusinerna för den välbehövda GANT väskan som jag får plats med en bil i. Perfekt för flytten:)

12 Juni

Gårdagen var enbart mysig och härlig! Jag tog med mig Hugo och åkte förbi min kära vän Pontus, där serverades gott gott och Hugo stod för humorn. Åkte hem med Hugo och sedan var det dags för lite filmmys. Var länge sedan jag kunde slappna av så som jag gjorde igår. Blev sent in på natten innan jag cyklade hem, frös ihjäl? Trodde det skulle vara varmt när det var sommar.......

Idag återstår det packning och pyssel. Imorgon åker jag till sthlm och schemat börjar på heltid. Bara att kämpa och hoppas på kommande bra dagar. Kommer ju åka hem på det flesta lediga dagarna eftersom jag tycker det är så pass nära.

Ps, mina senaste tatueringar är på revbenen och foten.


11 Juni

Tack alla som närvarande på min student, och alla vänner som hörde av sig och gratulerade. Hade en väldigt fin dag och ligger nu med min fina söta nya dator i famnen för studentbloggning. Dock orkar jag inte lägga upp några bilder idag utan väntar med det tills senare. Jag är barnvakt hela dagen då min familj är i Leksand, Hugo fick även följa med moster mallan för tatuerings kik. Så nu har jag fyra st :)


9 Juni

Jag vet att jag blivit usel på att blogga men har varit så jäkla upptagen och mms-bloggningen fungerar inte riktigt som jag vill?.. studentveckan är i full gång och det har varit klassfester hela dagarna,. Jag har nog aldrig druckit såhär mycket alkohol (inget att va stolt över). Men jädrar vad kul vi har haft!! Imorgon springer vi ut och det känns så otroligt bra!! Lyckligast i världen kommer jag vara. Samma känsla som jag hade på syrrans bröllop och summerburst.  Men jag tänkte att eftersom jag varit så dålig på att blogga så får ni en bildbomb. Okej det blev en "minibildbomb"


Summerburst var det absolut roligaste jag ...

img_5180 (MMS)

Summerburst var det absolut roligaste jag någonsin upplevt! Känslan var så jävla bra, alla människor var så jävla sköna, musiken var så jävla bra!! Jag och Lovisa tänkte inte riktigt klart så vi smet in på vipen där Alexander plus grabbarna var. Dansade som galningar och jag har nog aldrig skådat så många killar utan tröja som rör sig i takt!! De va faktiskt just de som gjorde mycket av kvällen, ingen stod still och hängde utan alla körde på rakt av och ja måste ge poäng till killarna för just de. Tråkigt att fat c inte var med och körde dock. Igår blev de jobb och mys, sitter nu på tåget för att ta mig hem till så kallade brännbollen.  Har ingen röst kvar men det var värt alla dagar i veckan. Tack till alla er killar som körde på med oss hela kvällen, tack till tjejerna, förlåt Jebbo för väskan i huvudet, förlåt för något annat misstag som skett, tack för en GRYM helg!!!!


Jag jobbar för fullt och eftersom jag slut...

img_4967 (MMS)

Jag jobbar för fullt och eftersom jag slutar hyfsade sent glömmer jag bort bloggen. Sista passet innan en ledig dag, min lediga dag kommer vara i full fart då de är summeburst. Vilket känns otroligt jäkla kul!! Tjejerna kommer hit och vi är laddade till tusen. Detta må vara ett tråkigt inlägg men jag lever i alla fall här i Sthlm och tur har jag som får ledigt från jobbet hela min studentvecka så jag jan komma hem och fira till tusen :) nu ska ja fixa mig, åka och kolla på en lägenhet sen back to work:)


1 Juni

Jaja nu vet väl nästan alla vad som skett? Jag har då fått jobb i Sthlm och kommer flytta direkt efter studenten. Jag jobbade som sagt i lördags och kände då att jag trivdes, som tur är trivdes dom med mig med eftersom jag får vara kvar. Jag börjar mitt schema idag men får självklart ledigt under hela studentveckan. :)

Nu tar jag mitt pick och pack, hej sthlm/jobb och en underbar helg med summerburst med snygga tjejer och snygga killar. Kan det bli bättre? Är ni inte där ska jag ta en öl eller två för er med. :)


Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


RSS 2.0