söndagar hejdå

Tog mig ut en sväng, vilket ledde till ett bultande knä och ännu mera dumma tankar. Söndags kväller är verkligen det sämsta. Kanske borde införa någon ny tradition på söndagar.. en mysig sådan

..

Kollat film med mamma och pappa, båda somnade nog.. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Räknar ner dagarna tills jag åker till Sabina. Ska bli skönt att träffa Borås damerna, fårse om jag träffar Simon också..
Ska även passa på att klappa på magen som novali ligger i;)

Känns som denna dag är en putt dag, bara går och tänker negativt. Känns som jag haft för många kvällar av dessa piss tankar. Får försöka ändra de. Cally vet att jag kan klara de... får försöka tänka som han


skaka

Lagfesten blev lyckad, blev äve "nollad" inkilad i laget. Trots några shots så mådde man bra.. Sen drog alla till slick och skakade rumpa, man kan säga att vi skötte ringen;)

nu ligger jag helt död i sängen och ska nog mysa ner med hunden och se en film:)

strömsbrolag

Har inte skrivit så mycket men har knappt varit hemma och kicki har suttit ihop med sin dator så har bara inte blivit något..;) Igår var det myskväll hos kickan med tjejerna och var behövande, även om jag inte var det roligaste sällskapet igår! Förlåt Girls!

När jag kom hem fixade jag ordning i reserv rummet och sedan la mig i sängen med en filur i örat. Tror det blev över två timmars samtal men tiden går snabbt. Så kan man lukta lite på kortet också så är de som filurisen är i Gävle. Nu låter jag som en stalker.. (Y)

Dags för en bra dag med lagfest, börjar 12.00 med de bästa strömsbro. Så blir en heldag med folket. Tycker det är bra att tjejerna har tagit tag i saken. Hejhejdå.

Sabina la upp ett klipp jag gillade, titta häär
Tycker fortfarande att anders är lik erik.. haha


slitna damer

dålig uppdatering men är allt för sliten för bloggen idag. Gårdagen var grymt rolig och även mysig. Nu väntar jag och kicki på att tiden ska gå, sen blir det möte på ICA och inhandling av mat med tjejerna. Sen en fullspäckad myskväll.

filuren!!

xhus

Blev en jobbig natt åter igen.. vet inte vad det är med min sömn men en fungerar verkligen inte som den ska.
Nu ska jag ta mig upp för att äta lite granatäpple och en morot. Sen ta mig till Xhuset för idrott..

Idag blir det hockey och kanske utgång. Blir nykter om jag går ut men följer med för att skaka rumpa med damerna.

Jag var med om en sjukt gullig grej igår, kanske berättar jag, kanske inte...
men tror inte någon kan slå de där faktiskt.. 10 poäng till söta filuren

doesn't mean anything

27 Januari 2010.

14 augusti för dom bästa

Vi åker till Magaluf den 14e Augusti. Vem är det som undrar? :)

Träningen gick bra, bella klagade lite väl mkt över kramp i vaderna men va fan;) Nu har jag legat i sängen nästan hela tiden. Msn och allt bara krånglar så hoppas att detta inlägg kommer ut. Imorgon blir det skoldag, samt mysplugg med Kickan. mysigaste!

Såhär såg jag ut idag.


skakaruumpa

Ligger i sängen och väntar in träningen, idag ska vi återigen skaka på rumpan.. Inte bellas starka sida;)
Somnade självklart efter skolan och är sjukligt trött nu. Så ska sova tjugo minuter till sen dra till träningen. :)

curry

Väldigt seg idag.. plus att jag spillt currysås över hela mitt linne.....


Beyonce, demi lovato

I mitt ensamma rum ligger jag och tänker på mina två största kvinnliga förebilder. Båda är bra artister och har otroligt bra röster. Men är något med dom som gör mig varm och jag vet att dom finns för varje stund under dagen. Är jag ledsen har dom låtar som tröstar mig, är jag glad har dom låtar som peppar upp mig ännu mer.

När jag var på beyonces konsert grät jag, även mycket skratt! Men hur den kvinnan kan sjunga rakt in i mitt hjärta var galet. Och hennes kropp, ger mig hopp om att en dag kan jag också känna mig snygg trots stora ben!

Demi Lovato blev min favorit genom en film och sen dess i några år har jag lyssnat på henne varje dag. Kan nog alla texter och låtar i och för sig så är de nog med beyonce med;) Demis stil är något ja avgudar. Och är nog den stilen jag själv oftast strävar efter. Visst det kommer och går haha.. 

Och efter denna långa uppsats har jag varit deppig men ändå fått ett leende på läpparna. Tackar filuren som gjorde mig glad igen. Vissa kan och vissa inte.


puss och kram vi syns på stan

Kroppen är seg och har lite lätt träningsvärk i ryggen. Ska snart bege mig mot skolan. Lite allmänt putt idag med som alla andra dagar. Får försöka fixa lite ändring på det där.. Vi har även simning idag på special idrotten, smart är man då som har slängt sina bikinisar? otroligt... 0 poäng till Mallan. Efter simningen drar jag direkt till träningen, så blir en liten tuff men nyttig efter middag.

nu ska jag ta bussen för att träffa Sofi för ett snabbt hej och utlåning av bikini. Puss och kram vi syns på stan.


hejdå

känner bara en sak....bajsdag

skålhål

Kicki står i duschen, efter en liten runda på nian är vi klara för kvällen. Fixat dricka,läppstift,ett impuls köp av ett linne, kläder tills ikväll, en fungerande plattis, ett hus med bra tjejer och jag hoppas mrriktigtsötfilur håller mig sällskap på mobilen ikväll också. Det är inte nån mer ja kallar filur ifall filuren kanske läser mitt blogg inlägg.

Nu ska ja städa upp lite och fixa igång singstar och så. Vi ska värma upp våra röster för den fina födelsedags sången ikväll. Dom bästa kvällarna spenderar jag med töserna, och nu har vi nog alla börjat räkna ner dagarna till magaluf. Bästaste bästaste!!


taggis

Nu taggar vi upp!
Vaknade upp breve min stumpa, nu ska vi laga lite frukost sen bege oss mot Nian med Marcus för lite ärenden. Sen plocka upp saker hos Kicki, åka hit och mysa chilla hela dagen innan några av tjejerna kommer för att fixa och sjunga lite singstar innan vi drar till vårat röj. Och jag säger som Kicki, vi hoppas och vill ha bartenders där;)

Glöm inte kkkickansblogg. www.kristinsundbergs.blogg.se

snart en härlig dag

Efter en späckad kväll med massa mys och flummsigheter så går jag och min lilla vän Kicki och lägger oss. I morgon ska vi upp tidigt för en snabb runda på stan med inköp för kvällen. Sen blir det fixfix med tjejerna hos mig sen PINKPARTY hos Josefin. Kommer kanske lägga upp en video här sen hur de såg ut på 12 slaget när Jossan insåg att nu dricker hon lagligt på krogen;)

Godnatt gottfolk,

najsprajs

Efter en lång dag som bestått av en mysig ridtur,presenthandlning, lite shopping och nu mys med min dam. Jag och Kicki har börjat laga lite mat, om ett tag kommer nästan alla tjejerna hit så blir det myskväll och tårta på tolvslaget för våran lilla som blir 18 :)

Imorgon är det födelsedags kalas för Josefin och temat för denna lördag är ROSA. Så det ska bli ritkigt kul att se hur bra/dålig fantasi vi damer har.

Nu ska jag umgås med den där smala,muskelösa,grymt halvroliga,långhåriga,skrattiga tösen kicki. Najsprajs. Hejdå


hej

jag borde sova.. klockan är nu halv sex men jag kan bara inte stänga ögonen...

when you love someone - you'll do anything

En kväll med tårar och saknad.. kom hem! Det finns ingen som du!
nu behöver jag tjejerna...

when you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

you'll deny the truth - believe a lie
there'll be times that you'll believe you could really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone

when you love someone - you'll feel it deep inside
and nothin else can ever change your mind
when you want someone - when you need someone
when you love someone...

when you love someone - you'll sacrifice
you'd give it everything you got and you won't think twice
you'd risk it all - no matter what may come
when you love someone
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone


kom hem nu

Klant som ja är somnade jag in och ställde klockan på fel tid.. så hann inte till träningen.. SÅ jag tände lite ljus och bastade. Tränade även mina kunskaper i att byta en säkring, 1 vuxen poäng..:)

snälla du kom hem, behöver dig <3


träna hejhå!

Stannade hemma av lite olika anledningar. Kan nämna nåra :
1, sabina OCH simon skulle iväg på lördagen
2, Josefin fyller fakitskt 18 här hemma
3, jag mår bättre av att vara sysselsatt än bara ligga i en säng ensam en lördag kväll. DÅ mår jag bra av mina fartfyllda tjejer och av en lycklig nybliven 18åring.
4, jag missar 2 träningar och det ogillar jag väldigt mycket
5, jag bara kände för de, något fel? nej!

Nu lagar jag kyckling + gurka + fetaost+tomat+ett ägg.. Dags för lite mat sen ta bussen till träningen. pypypy gillar inte när vi har sena träningar, men vad gör man inte!

Nu vill jag att min kickan ska sova med mig så jag blir lite gladis.

hejdå gävle

helt nya planer!  Blev bestämt nu i morse att jag ska följa med till Göteborg/Borås. Är lite nere just nu så behöver familjen nära mig. Jag ska åka till Sabina sen även försöka hinna med syster. Känner mig lite elak mot Josefine eftersom hon fyller 18 denna helg, men behöver åka iväg med min familj lite.

Nu ska jag fortsätta skriva lite här i skolan. puss


storebror

Idag insåg jag vad jag saknar Ante och hans familj.


mysigaälsklingen

Hade helt fel, dagen har rullat på och visat sig vara väldigt bra. Skolan blev enbart rolig och lyckad, sen begav jag mig till stallet för en mysig ridtur med min älskling. Jill var hemma så hon tog ut Hicke hon med. Ut i skogen och hoppla på.

Nu sitter jag nyduschad och trött men har lovat att se Antes match så då ställer man upp. Mina klaskamrater möter varandra idag så känns väldigt roligt.. Vet dock inte vilket lag jag ska hejja på.. :) förlåt grabbar


deppigamorgonen

trött tjej... klockan är 07.00 och jag är tröttare än någonsin. Idag är en sådan där morgon jag får lov att tvinga i mig frukosten pga illamående..men men.. Har ingen bra magkänsla idag, känns som att dagen kommer vara upp och ner exakt hela tiden.. Iaf tills träningen ikväll..

jaja.. slut deppat! Dags för lite morgon musik + äcklig frulle

dumma träning

Träningen gick inte alls bra men men.. Nu har jag tagit en lång dusch och myst ner mig i sängen. Ska skriva klart ett CV tills i morgon. Sen försöka sova tidigt idag. Imorgon blir det skola , förbli XL sen träning..

Efter att ha fått prata ut lite idag med mina två sötnosar till vänner mår jag bättre. :)
Här är en utav mina gobitar. Jag och Sofia


chörtan

förbannad, uppriven och ledsen.
Nu tar jag mig mot stan för att få prata ut med två underbara vänner. Få lite mat i mig sen försöka göra en bra träning. Borde inte vara några problem med den här ilskan.

Dock har jag varit hemma från skolan idag, kunde inte sova inatt pga all hosta. Men nuså... efter lite piller så ska allt bli bra!

Jag och Hannakarin på chöörtan <3

vilding

ridturen satt perfekt.. Hon var vilding men jag fick en tid för mig själv och det behövdes verkligen..
Nu ska jag vänta på maten sen blir det en lång tv kväll.. I morgon är det skola igen och direkt efter skolan har jag träning.. Mår alltid bra när jag är med min pärla!

huvudvärk

bakis,bakis,bakis,bakis.. Men vad gör de :)

Kvällen var toppen igår även fast de blev lite tårar på slutet. Men Madde var glad, jag var glad, alla andra var glad! Toppen!:) Så skönt att vi alla tjejer var på samma ställe utan att splittras. UNDERBAR kväll. Dock gick min kamera sönder:( men ska lämna in den så jag får lite härliga bilder :)

Nu ska jag sova en timme till sen åka upp till stallet för att ta en mysig ridtur med min älskling. :)

hej

hej :)

18 års kalas

hihi vad kul jag har de idag! Vatten skada i mitt rum + hela källaren.. fan va najs du....!!
Hosta somjag haft över en jobbig månad nu...
pank inför kvällens 18 års kalas... Men har nog allt ja behövernu! Tack vare världens snällaste Markus.

Annars ska vi slå klackarna i taket och ha så jävla roligt!!
Glitter tema, inga glas,burkar,flaskor! Kvällen blir galen!

GRATTTIS SNYGGING!


mysfredag

efter en lång seg skoldag med en riktigt härlig föreläsning så sitter jag här hemma. Gick på stan lite med tjejerna efter skolan för att inhandla present åt våran stumpa. RIktigt nöjd med vad vi inskaffat oss. Tackar hjärnorna bakom det hela..

Nu ska ja vänta på bussen så ska jag lallo,jyrki,sandra/hippi och kanske kickan åka ner på stan för lite mys,äta lite och så:) mysmysmys. Sen blir det hem och sova, ska försöka rida Qween båda dagarna nu så hon inte blir så vildis av sig. Blir ofta att lillfisen får stå lite för mkt. Får bli ändring på det! BLir även en springtur, och fys i morgon inann de äår dags för Maddes parteeeeej. Temat är glitter och får inte ha våran dricka i flaska,burk,glas eller liknande. Så ja och SOfia va smarta och köpte söta saker att dricka i idag;)


godnatt

är så förbannat less idag... Så nu ska jag sova.. Åka bil med en snäll Markus till skolan. Stå ut hela dagen och sen köpa bra presenter till madde med tjejerna. För lilly blir ju faktiskt 18 och det ska firas:)

alicia

Jag sov lite för länge... klockan halv sex vaknade jag upp! Fyy! Men jag och pappa åkte och hämtade min dator som har varit på lagning. Så nu har jag skol datorn till enbart skola istället. Min egna lilla dator får vara den som får virus jämt istället haha;) Har även skrivit klart mitt arbete i pedagogiskt ledarskap. Nu har jag bara någon engelska uppgift kvar att göra så ligger jag inte efter i skolan längre! sköönt!

hörs i morgon era ruckerspuckers.
vore inte fel att se ut som henne eller.. Alicia keys.. mummsen


Tidig sömn

Gym passet gick bra, tror nog att de blir väldig träningsvärk i ryggen i morgon! Fick sluta tidigt idag så nu ska jag sova lite sen senare idag ska jag klämma in pluggning och försöka springa lite. Men nu lockar sängen mest.... Godnatt(eftermiddag) :)

Kör hårt ändå

Min jobbiga hosta har kommit tillbaka så känns lite jobbigt att gymma nu på morgonen men jag får försöka iaf:( eller försöka, om jag känner mig själv rätt så kör jag fullt ut och sen är hostan värre.. (Y) 

Har planerat min dag, jag är ju så van att sova efter skolan men nu sen jag börjat få längre dagar så hinner jag inte. Så idag när jag är tränings ledig på kvällen så blir det en jäkligt fin powernap på eftermiddagen! Sen tok plugga hela kvällen, funderar på att hyra en one tree hill box så jag iaf har underhållning samtidigt! :)

nu äre dags att fara till gymmet. puss

tillbaka i träningen

Haft träning med laget, och tror många utav oss skrattade på rejält idag;) haha! Fotbolls tjejer + rörelser + musik kanske inte är de snyggaste men tycker vi va grymma ändå;)

Nu har jag druckit ett glas mjölk och lagt mig i sängen. I morgon bitti blir det gym med alla som går idrott och hälsa. Som varje Onsdag!:) natti natti gott folk!:)

ps, syster! Jag vet inte hur det blir med APU en men hur som helst ska jag ha en vecka hos Sabina och det är vecka 6.  Sen vet jag inte om vecka 7 ska bli i Göteborg eller kanske hos dig?:) Får prata med anna,mamma,pappa?


favorit bloggar

Sitter i skolan och borde ju faktiskt arbete, ska ta tag i det snart... Medans jag är i skolan kan ni få läsa mina favorit bloggar..

Mina två absoluta favoriter är två helt vanlig men verkar vara grymt fräcka,fräna damer www.miaw.devote.se och www.usabel.se . Plus jag älskar Boltensterns bilder och hennes attityd, grymgrymgrym! Miaw är speciell på något sätt, hon körde ut mig ur en bild en gång i tiden och nu förstår ja faktistk varför. Hon verkar rocka haha..:)

Sen mina bloggar jag läser varje dag som är ett "måste" och som alltid gillas att läsa är www.kristinsundbergs.blogg.se , www.mcaria.blogg.se , www.kenzas.se , www.blondinbella.se , www.jagochpyret.blogg.se

Sen finns det säkert mer men dom flippar jag bara in på ibland:)


mamylove

Sitter man i skolan, har svenska lektion så är inte allt för tråkigt.. Ska strax fortsätta läsa texter.. Längtar lite till efter skolan då jag och mamy ska till valbo. Ska bli skönt att göra någonting med henne:)


myspys

Precis städat mitt rum och det känns riktigt skönt! Har även bäddat rent och guuud va mysigt de är att lägga sig nu..  Nu sitter jag i mitt rum och tuggar/suger på lite apelsin med tända ljus i rummet:)
I morgon efter skolan blir de mysa runt lite med mamy i valbo, sen träning 20.00-21.00 i morgon ska vi fotbolls brudar köra arerobis ( vet inte hur de stavas sry). :)


pokerface

Antar att jag inte är den enda som tröttnat ur på skolan. Första dagen efter vinterlovet och jag gick hem vid lunch. Sov någon timme sen upp och hoppa, dags för fotbolls träning. Var skit skönt att komma tillbaka efter att ha varit borta antal veckor. Men nu känner jag verkligen suget igen och det känns bra, hoppas tjejerna tycker de också.. Även fast ja inte är någon dribblare;)

Nu ska jag städa mitt rum så mina päron blir lite nöjd med mig. Sen lägga mig i sängen och försöka ta tag i skolan lite.. Kanske skriver sen.. pusspusss


bakisday

Kvällen hos kicki blev lyckad enligt mig, vi kanske skulle stannat hos henne hela tiden dock. Skönt att bara dansa runt och bara vara vi brudar!:) Ska lägga in lite bilder inom kort så ni kan få se. Nathalie har lagt ut lite på facebook om ni vill snoka lite!:)

Nu ska ja ta en powernap sen blir de the hills, the city och gräva ner mig i massa plugg...


vitt vin och hallon

Efter en mysig middag har vi tagit oss ner till källaren. Vinglassen är framme och vi har även toppat det med lite goda hallon som vi lagt i :) Snart rullar några av tjejerna in och de blir mys för fulla muggar. Jag och kicki har även som ny rutin knäppt halvsöta/galna bilder för er;)


Vi vet hur man gör:)

Efter en god frukost med Kickan så sitter jag här med min nya blogg. Vi har fixat och pillat på att försöka få en snygg header och fått headern att ens ligga ute på bloggen haha.. Så nu har jag lämnat devote för ett nytt "bloggliv" här:)

Idag ska jag och kicki ha en mys dag, ikväll blir det en romantisk middag för två sen lite urspårning med the ladies..

Undra om vi vet vad fest är?;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0